تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: همیشه فیلمبردار باشید نه عکاس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام

چون این نوشته توصیه اخلاقی بود در این بخش نوشتم

داشتم نوشته های یکی از شهدا را پاک نویس می کردم .به این بخش که رسیدم کلا هنگ کردم :

مثلا هر کس غیر از بعضی اقایان باشد خراب است .اقا خود شما از طرف چه کسی تایید شده اید؟.از کجا معلوم که رفتار شما ایشان را از بسیج زده نکرده باشد.؟از کجا معلوم که حرف های شما ایشان را از مسجد و نماز جمعه نبریده باشد؟
این قدر خودتان را نبینید.در زندگی مردم تجسس نکنید.همیشه فیلمبردار باشید نه عکاس البته در همه کار و همه جا سعی نکنید یک عکس از زندگی و رفتار کسی را در مغز خود داشته باشید و نسبت به ایشان قضاوت کنید بلکه از همه چیزش عکس بردارید و فیلمش کنید و بعد قضاوت کنید.امیدوارم که خداوند همه ما را ببخشد و ما را هدایت کند و ما را از خودپرستی نجات دهد.ان شائ الله.
[/b]
با سلام
دوست من میشه اسم شهید رو ذکر کنید؟
ممنون
یا علی
سلام
شهید سید عباس هاشمی.
این مطالب در دفتر جیبی بدون جلدی که در وسایل شخصی ایشان بوده نوشته شده و به علت اینکه صفحات ابتدایی وانتهایی دفتر خالی بوده اند مادر ایشان فکر می کرده که کلا خالی است.


[تصویر: 81537792846684678775.jpg]
آدرس های مرجع