۷/آذر/۹۱, ۱۳:۲۸
[/font]
چگونه بود ابتدای خلق پیامبر، علی، فاطمه، حسن وحسین؟
پیامبر خدا فرمودند: خداوند خلق فرمود مرا و علی و فاطمه وحسن و حسین را، پیش از آنکه آدم راخلق نماید، هنگامی که نه آسمان بود، ونه زمین، ونه ظلمت، ونه نور، ونه شمس، ونه قمر، ونه بهشت، ونه دوزخ، عباس عرض کرد:چگونه بود ابتدای خلق شما؟
فرمود: ای عّم، چون خداوند خواست که ما را خلق نماید، تکلّم فرمود به کلمه ای، پس از آن نوری آفرید،پس به کلمه دیگر تکلّم نمود، پس از آن آفرید روحی را، پس مخلوط نمود نور را باروح، پس ما پنج نفر را از آن خلق کرد.
پس ما تسبیح و تقدیس می نمودیم او را، در وقتی که تسبیح وتقدیسی نبود،پس چون اراده نمود که خلائق را انشاء نماید، شکافت نور مرا، پس خلق کرداز آن عرش را، پس عرش از نور من است، و نور من از نور خداست، و نور من افضل است از نور عرش، پس شکافت نور برادرم علی را، وخلق نمود از او ملائکه را، و علی افضل است از ملائکه، پس شکافت نور دخترم فاطمه را، و خلق نمود ار آن آسمان و زمین را،پس آسمان و زمین از نور دخترم فاطمه است، و نور دخترم از نور خداست، و دخترم افضل است از آسمان و زمین، پس شکافت نور فرزندم حسن را، پس خلق نمود از آن شمس و قمر را، پس حسن افضل است از شمس و قمر، پس شکافت نورفرزندم حسین را، پس خلق نمود از آن بهشت و حورالعین، پس حسین افضل است از بهشت و حور العین
بهشت خواهش نمود از خداوند که او رازینت دهد، پس خداوند زینت داد ارکان آن را به حسین (علیه السلام)پس به خود نازید چنان چه عروسان کنند از شدت فرح.
[font=B Zar]بحار 275/43-ارشاد مفید131/2