شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
ضریح جدید حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) دارای ویژگیها و خصوصیات هنری و محتوایی منحصر به فرد است؛ یکی از این ویژگیها درج هنرمندانه ادعیه، زیارات، آیات و روایات منتخب است.
به گزارس حوزه، آنچه در ذیل میخوانید سلامهای منتخبی از زیارت ناحیه مقدسه که بر سقف ضریح مطهر مکتوب شده است.
السلام علی ابن فاطمةالزهرا(سلام الله علیها)؛ سلام بر پسر فاطمه زهرا(سلام الله علیها)
السلام علی خامس اصحاب الکساء؛ سلام بر پنجمین نفر اصحاب کساء
السلام علی من الإجابة تحت قبّته؛ سلا بر کسی که دعا در زیر بارگاهش مستجاب میشود
السلام علی حجة رب العالمین؛ سلام بر حجت خداوند عالمیان
السلام علی شهید الشهدا؛ سلام بر شهید شهیدان
السلام علی المرمّل باالدماء، سلام بر آغشته به خون ها
السلام علی المقطوع الوتین؛ سلام بر کسی رگ قلبش را بریدند
السلام علی المظلوم بلا ناصر؛ سلام بر مظلومی که یاوری نداشت
السلام علی الشیب الخضیب؛ سلام بر محاسنی که با خون رنگین شد
السلام علی الخدّ التریب؛ سلام بر گونه خاک آلود
السلام علی البدن السلیب؛ سلام بر بدنی که عریان ماند
السلام علی المغسل بدم الجراح؛ سلام بر کسی که با خون زخم ها شسته شد
السلام علی الرّأس المرفوع؛ سلام بر سری که بالای نیزه ها رفت
السلام علی النّسوة البارزات؛ سلام بر آن بانوان بیرون آمده (از خیمه ها)
السلام علی الأعضاء المقطّعات؛ سلام بر آن اعضای قطعه قطعه شده
السلام علی المدفونین بلا أکفان؛ سلام بر شهدایی که بدون کفن دفن شدند.
بت پرستی که شاخ و دم ندارد , در اخبار دیدم که یک سری افراد متعصب , برای دیدن و حتی لمس , این ضریح
فلزی که هیچ چیز درون آن نیست از سر و کول هم بالا می روند و ...
بسم الله
.
.
اگر بیشتر دقت می کردید ، می دیدید که همه اونهایی که آنجا هستند وقتی به ضریح دست می زنند و یا نگاه می کنند میگویند یا اباعبد الله(علیه السلام).
این یعنی اینکه اونها اباعبد الله(علیه السلام) رو مورد نظر دارن و به او متوسل می شوند.....
این یعنی اثری را مستقلا برای ضریح قائل نیستن......
.
شما که به علت بی دقتی و کج بینی خودتون (غرض ورزانه) محبان اباعبد الله (علیه السلام) رو آنگونه مورد خطاب قرار دادید باید بدانید که لایق چیزهایی که گفتید خودتان هستید.....(شاید هم بیشتر از آنچه گفتید)
.
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۵۵)Mokele-mbembe نوشته است: [ -> ]بت پرستی که شاخ و دم ندارد , در اخبار دیدم که یک سری افراد متعصب , برای دیدن و حتی لمس , این ضریح
وقتی یه نفر واسه آدم عزیز باشه، هرچیزی که متعلق به اون فرد و یادآور اون فرد هست هم عزیز میشه.
البته درک کردن این امر برای فردی که تا به حال محبت هیچ کس رو در دلش نداشته غیرممکنه...
بسم رب الحسین علیه السلام
گفت: مشق نام لیلی می کنم
خاطر خود را تسلی می کنم
چون میسر نیست با من کام او
عشق بازی می کنم با نام او[b]
------------------------------------
دیروز وقتی بعد از دانشگاه، شلوغی مردم رو تو مترو دیدم، خیلی تعجب کردم
هیچ وقت سابقه نداشت مترو حرم اینقدر شلوغ باشه. اونم اون موقع شب
ای کاش درک می کردید حال و هوای عاشقی رو ...
حال و هوای عاشقی رو که وقتی کوچکترین نشونه ای از معشوقش و محبوبش پیدا می کنه، با تمام وجود به سمت اون نشونه کشیده میشه ...
ای کاش درک می کردید ...
کلام آخر:
مقصود من از کعبه و بتخانه تویی تو
مقصود تویی، کعبه و بتخانه بهانه است
(۸/آذر/۹۱ ۲۳:۰۵)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]وقتی یه نفر واسه آدم عزیز باشه، هرچیزی که متعلق به اون فرد و یادآور اون فرد هست هم عزیز میشه.
البته درک کردن این امر برای فردی که تا به حال محبت هیچ کس رو در دلش نداشته غیرممکنه...
نه خیر , همگی که آنجا بودند( و اکثر قریب به اتفاق شرکت کنندگان در حسینه ها و تکایا) تفکری این چنین دارند
که با این کار حاجات دنیویشان روا می شوند , و به بهشت نزدیک می شوند و ثواب می برند و گناهانشان پاک
می شود و از آتش دور می شوند !
اگر محبت واقعی باشد چنین دید کاسبکارانه ای در آن موج نمی زند , دکتر شریعتی هم چهل سال پیش بدین
قضیه اشاره کرده بود و پس از گذشت چهل سال اوضاع هنوز همانگونه است !
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۵۵)Mokele-mbembe نوشته است: [ -> ]بت پرستی که شاخ و دم ندارد , در اخبار دیدم که یک سری افراد متعصب , برای دیدن و حتی لمس , این ضریح
صلاح مملکت خویش خسروان دانند....
شما درجه ی اجتهاد دارید که فتوا بر بت پرستی مردمی که به دیدن ضریح امام حسین رفتن دادید؟
کااااااااااااش منم میتونستم قبل از اینکه ضریح رو ببرن کربلا زیارت میکردم
خوش به حال اونایی که لیاقت داشتن
ما که ...
یا امام حسین میشه ما رو بطلبی اربعینت بیام کربلات...
(۸/آذر/۹۱ ۲۲:۵۵)Mokele-mbembe نوشته است: [ -> ]بت پرستی که شاخ و دم ندارد
روی زیاد چون سنگ پای قزوین هم شاخ و دم ندارد. شما را از در می اندازند بیرون از پنجره می آیی داخل، فرتی یک username دیگه درست می کنی دوباره شروع می کنی به خزعبلات؟ جناب come drink with me نه ببخشید "سنت" نه ببخشید "آسیمو"

نقل قول:نه خیر , همگی که آنجا بودند( و اکثر قریب به اتفاق شرکت کنندگان در حسینه ها و تکایا) تفکری این چنین دارند
که با این کار حاجات دنیویشان روا می شوند , و به بهشت نزدیک می شوند و ثواب می برند و گناهانشان پاک
می شود و از آتش دور می شوند !
اگر محبت واقعی باشد چنین دید کاسبکارانه ای در آن موج نمی زند , دکتر شریعتی هم چهل سال پیش بدین
قضیه اشاره کرده بود و پس از گذشت چهل سال اوضاع هنوز همانگونه است !
اون چیزی که مردم رو به اونجا میکشونه حرارة فی قلوب حضرت امام حسین هست نه این اراجیفی که شما میفرایید.چرا سعی میکنید تو تالار اینقدر فتنه بیندازید اونم درباره امام حسین (علیه السلام)
آیا شما از دل اونها خبر دارید؟
نه واقعا خبر دارید؟؟
بر چه مبنایی این حرفا رو میزنید ؟ برا بچه های تالار سند بیارید
نقل قول:
(دیروز ۲۲:۱۲)
فرشته مهربون نوشته است: [خلاصه اینکه دوست خیالیه شما ، مسلمان بود ولی نمی دانست چرا مسلمان است!
آیا شما علم غیب دارید ( نعوذبالله خدا هستید) که با قطعیت می گویید دوست خیالی شما ؟!
نکنه شما علم غیب دارید که این اراجیف رو میبافید