چرا هرکی مستند میسازه موسیقی های مستند ظهور رو کپی میکنه؟
یه خورده خلاقیت و سرچک کردن می خواد همین!
یه چیز متفاوت بسازید کپی نکنید
امیدوارم بخاطر مستند صفحه ی قبل یکسری ها حمله ور نشن!!!!!!!!!!!!
شما ها با این تصوراتتون بهتره برید نوسنده بشید یاور کنید خیلی از این مطالبی که نوشتید از هزار کیلومتری ذهن نویسنده ها عبور نکرده , 14 سنگ و امام محمد باقر و اینا یک سری تخیلات زاده ذهن شماهاست . شما شجاعت رو در بی حجابی میبینید ؟ یعنی چون اون دختر از چپوندن اینهمه لباس روی بدنش ناراضی بود شجاع محسوب میشه ؟ یعنی چون میخواست آزادی داشته باشه شجاع محسوب میشه ؟ اگر تمام این مسائل درباره ما مردها بود بازم به همین راحتی دربارشون حرف میزدید ؟ یعنی واقعا فکر میکنید در فرهنگ غربی ها ازدواج چیز نجس و حرامی ست ؟ واقعا فکر میکنید این انیمیشن میخواست بگه دخترهای مسلمان به خصوص ایرانی ازدواج نکنید ؟ خوشبختانه دیزنی در تمام انیمیشن هاش به بحث ازدواج توجه میکنه مثل سیندرلا یا همین پروژه آخرشون " یخ بندان " به بحث عشق و در نهایت ازدواج خیلی توجه میکنن حالا چون در " شجاع " بحث ازدواج نبوده یعنی دیزنی میخواد بگه ازدواج چیز بدیه ؟ یا چون موهای این دختر قرمز بوده یهودیه ؟ چرا انگلیسی نیست ؟ انگلیسی ها هم مو قرمز زیاد دارن من هم توی کلاس دبستانم دوست مو قرمز داشتم یعنی اونهم یهودیه ؟
به جای اینکه بیاید اینجوری موشکافانه ایده هایی از خودتون دربیارید که این فیلم ها فراماسونری هستند و میخوان به اسلام صدمه وارد کنن برید جلوی کسایی رو بگیرید که دارن اسلام رو خراب میکنن و اتفاقا خودشون رو بهترین مسلمان ها میدونن .... برید راهکار بدید چیکار کنیم یک سری احمق نیان 300 بسازن و ایرانی ها رو مثل شیطان نشون ندن.
(۲۰/فروردین/۹۲ ۱۳:۱۶)mohsen-321 نوشته است: [ -> ]انیمیشن قشنگی بود ارزش دیدن رو داره ...............
ولی شیطنت هم توش شده که زیاد بزرگ جلوه نمیکنن
من شدیدا به القای ناخود آگاه اعتقاد دارم. یکم تحقیق کنید می فهمید که چه چیز هایی رو چه جوری القا می کنن. روش هایی هست که مثلا ولی عصر رو تو داستان خوب نشون بدن اما تو ناخودآگاه تو بد دیده شه. اثر خوب بودنش که یکی دو هفته ای میره. اما اثر بدش توی ناخودآگاه می مونه.
البته لازم نیست زیاد بهش توجه کنید چون ما تو ایرانیم و فضای اینجا طوری نیست که ناخودآگاه ما رو قوی تر از فکرمون کنه. این غربه که انسان هاش اعتقاد راسخ ندارن و تو تصمیماتشون تسلیم ناخودآگاه میشن ( البته نه همه اشون! )