شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت همه
من خواستم یک موضوعی رو مطرح کنم ولی گفتم این موضوع رو به صورت سوال مطرح کنم تا دوستان خودشون به جواب برسند تا لذتش بیشتر باشه براشون البته خودم تا چند روز دیگه جواب مد نظر رو ارسال میکنم اما میخوام قبل از اون دوستان پاسخ این سوال رو بدند
خب دوستان همه میدونیم یکی از القاب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یوسف زهرا هستش و علتش شباهت حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با حضرت یوسفه که دوستان اگر مایل بودند میتونند کلید واژه { شبهات حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با حضرت یوسف } رو تو گوگل سرچ کنند
اما سوال من اینه که شباهت منتظران مهدی با منتظر یوسف (حضرت یعقوب ) چیه؟؟؟
میتونید از ایات سوره یوسف هم کمک بگیرید
منتظر پاسخ دوستان هستم
سدیر صیرفی می گوید : با عده ای از اصحاب نزد امام صادق (علیه السلام) بودیم . سخن از شباهت امام زمان و حضرت یوسف به میان آمد .امام فرمودند: وقتی برادران یوسف به مصر آمدند یوسف را دیدند ولکن او را نشناختند به خاطر گناه به خاطر رذیله اخلاقی حسادت. گناه آمد پرده بر فطرت ، تفرس ، زیرکی و کیاست آنها افکند.نتوانستند حضرت یوسف را بشناسند. اما یوسف با نور ایمان ،با تفرس نبوت، با زیرکی تقواو بندگی خدا ، در بدو ورود و ملاقات ، برادران را که دید آنها را شناخت .
وقتی برادران یوسف که پیغمبر زاده و خردمند بودند ، قبلا هم یوسف را دیده بودند و او را نشناختند ، از این مردم چه انتظار که با این همه گناه ، با این همه رزایل اخلاقی ، میخواهند امام زمان را ببینند و بشناسند؟؟؟
مردم امام زمان را میبینند ، در جمکران در بازار در مجالس در خیابان اما او را نمی شناسند ولکن امام زمان آنها را میشناسد .وقتی امام زمان ظهور بفرمایند مردم با انگشتشان اشاره می کنند میگویند ما این آقا را در شهر دیدیم زیارتش کرده ایم در جمکران دیده ایم و... ولکن نشناخته ایم .
بله درسته اما منظور من بیشتر شباهت حضرت یعقوب (منتظر یوسف ) با شیعیان (منتظرین مهدی) بود
سلام
نقلی هست یا عقلی؟
از نظر عقلی ، منفکر می کنم یک شباهت این باشه که زمانی که یوسف علی نبینا و آله و علیه السلام از دید حضرت یعقوب علی نبینا و آله و علیه السلام غایب شد ، چشم های حضرت یعقوب به غیریوسف نابینا شد ، پس منتظر واقعی هم باید چشمش بر غیر امام زمانش نابینا باشه ، در ثانی ، ایشان بعد از دست دادن یوسف علی نبینا و آله و علیه السلام تا قبل ار آمدن ایشان دلخوشی زادی نداشتند و اندوهگین از دست دادن عزیزشان بودند ،پس منتظر واقعی هم باید همیشه اندوه نبود یار رو در دل داشته باشه.سوم این که ایشان بدون دلیل حرف برادران یوسف مبنی بر کشته شدن او به وسیله گرگ رو قبول نکردند ، زیرک بودند و به راحتی ناامید نشدند ، ما هم باید مانند ایشان زیرک باشیم و با شبهات به صورت عقلانی برخورد کنیم و به راحتی ناامید نشیم.فعلا تا این جا کافیه ، باز ببینم توی زمان چیز دیگه ای به ذهنم می رسه.
با سلام بله این ها درسته ولی باز هم هست میتوید از ایات سوره یوسف هم کمک بگیرید
راستش
خواستم حرفای بچه ها رو تکرار کنم ولی دیدم تکراریه
با جناب دل خسته موافقم
سلام
من فكر مي كنم
ياد كردن از نام مبارك آن امام همام در تمام عمر باشه
همانطور كه حضرت يعقوب عليه السلام پيوسته از يوسف عليه السلام ياد مي كرد
الان هم منتظران حضرت مهدي فاطمه (علیه السلام) هميشه و پيوسته از حضرت مهدي عليه السلام ياد مي كنند
[/font]
[font=Arial]اللهم الرزقنا
سلام به نظر من خوب شد که این روش رو انتخاب کردم چون اینطوری افراد فکر میکنند و چیز های جدید میگند که برای خودمم تازگی داره البته من چند تا ویژگی مهم مد نظرم بود که کسی تا حالا نگفته و این چند شباهت شباهت هایی هستش که اگر کسی در زنده بودنه امام زمان هم عقیده ما نبود میتونیم این دو شباهت رو براش بیاریم حالا اگر باز هم کسی شباهتی بین شیعیان و حضرت یعقوب (از هر جهتی )به ذهنش میرسه به ما بگه که به اطلاعاتمون افزوده بشه
البته حالا که بحث شباهت شد این رو هم بگم که من یک پستی ایجاد کردم به نام شباهت اهل بیت با کشتی نوح که البته در اونجا 5 تا شباهت رو گفتم و اگر دوستان در این باره هم شباهت دیگری به نظرشون میرسه خوشحال میشم در اون جا هم شرکت کنند اینم لینکش
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22345.html
به طور خلاصه
پس از غیبت یوسف حضرت یعقوب معرفتش نسبت به وی زیاد شد
به طوری که ...
ز مصرش بوی پیراهن شنیدی
چرا در چاه کنعانش ندیدی؟

با سلام خیلی ممنون که شباهت های زیبایی رو گفتید
شباهت مد نظر من اینها بود
ایه 95 سوره یوسف رو ببینید خانواده حضرت یعقوب به حضرت یعقوب (منتظر یوسف) میگن تو در گمراهی قدیم هستی {فکر میکنی یوسف زنده است در حالی که مرده } جالبه افرادی هم که به زنده بودن ییوسف زهرا (حضرت مهدی عج ) شک دارند به ما همین رو میگند
2- یک نکته جالب دیگه کسانی که فکر میکردند یوسف مرده (برادران یوسف) فکر میکردند یوسف توی چاه مرده جالبه که اهل سنت هم اعتقاد دارند حضرت مهدی توی چاه فوت شده
3- بین تمامی اعضای خانواده حضرت یعقوب که شامل 12 فرزند و زن و بچه و اینها بودند فقط حضرت یعقوب به زنده بودن یوسف اعتقاد داشت ( یعنی گروه کثیر فکر میکردند یوسف در چاه مرده ولی فقط یک نفر فکر میکرد زنده است ) در نهایت حرف همون یک نفر هم درست شد
پس با این تشبیهات عزیزانی که فکر میکند یوسف زهرا در چا مرده و فکر میکنید ما در گمراهی هستیم و کم بودن تعداد افراد پیرو حضرت مهدی رو دلیلی بر غلط بودن ادعای ما میگیرید داستان یوسف رو بخونید و ببینید این ها دقیقا با یوسف زهرا هم تطبیق میکنه پس ما ترسی از این حرف ها نداریم
البته یک شباهت دیگه هم اینه که در ایه 99 سوره یوسف حضرت یوسف بعد از پیدا شدنش میگه وارد این شهر شوید که در امنیت هستید جالبه اگر چه در دوران ظهور اتفاقات مهمی مثل پیشرفت علم و... اتفاق میفته ولی در احادیث بیشتر به امنیت تاکید شده مثلا در روایتی که شیعه و سنی نقل کردند پیامبر فرموده مهدی از نسلم می اید و به نحوی امنیت رو برقرار میکنه که یک زن میتونه با تمام زیور الاتش از شرق به غرب عالم سفر کنه و این وعده هم انشالله با ظهور حضرت محقق میشه
دوستان اگر شباهت های دیگه هم به ذهنتون میرسه خواهشا بفرمایید