جمهوری اسلامی نوشت:همزمان با سالروز شهادت جانسوز امام سوم شیعیان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، شیخ عبدالعزیز آل شیخ مفتی وهابی دربار آل سعود عروسی فرزند خود را در قصرالثقافه (کاخ فرهنگ) در ریاض جشن گرفت. این مراسم با حضور برخی امرا، شاهزادگان و بعضی از مسئولین دولتی برگزار شد. انعکاس وسیع خبر این ازدواج در روزنامههای داخلی و فرامنطقهای وابسته به دولت عربستان همزمان با سالروز عاشورای حسینی اعتراض شدید شیعیان و محبان خاندان پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به دنبال داشت.
http://qudsonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=88861
دفاع مفتی ملعون وهابی از یزید و دستور گرفتن جشن در روز عاشورا
مرگ بر مفتی وهابی ملعون . مرگ بر وهابیت
این مسئله در معتبرترین منابع اهل سنت آمده که صحابه رسول حلال زادگان را به محبت علی میشناختند واگرفردی بغض مولا را در دل داشت میفهمیدند که زنازاده است(النهایه ابن اثیر جزری چ1ص159-لسان العرب ابن منظورج4ص87و...)
فکر نکنم عقاید این افراد ربطی به اسلام داشته باشه!!
این مشخص هست که حضرت حسین صحابی بزرگ پیامبر هست و اهانت به ایشان تفاوتی با اهانت به خلفا در نزد اهل سنت ندارد و اهانت کننده مسلمان نیس و یا حداقل عملش ربطی به سنت پیامبر نداره
اینا مصداق ملعونای تو زیارت عاشوران
کاش یکی از یاران امام زمان بودم موقع ظهور خودم گردن اینا رو میزدم
فکر کنید 60 سال با ذلت و خواری و کینه و بغض زندگی میکنن بعدشم تا ابد تو جهنمن
اینجاست که وفتی میگن زیارت عاشورا حدیث قدسیه باید به خودت بیای........
الله اکبر

(۱۵/آذر/۹۱ ۲۱:۵۸)siavas1h نوشته است: [ -> ]فکر نکنم عقاید این افراد ربطی به اسلام داشته باشه!!
این مشخص هست که حضرت حسین صحابی بزرگ پیامبر هست و اهانت به ایشان تفاوتی با اهانت به خلفا در نزد اهل سنت ندارد و اهانت کننده مسلمان نیس و یا حداقل عملش ربطی به سنت پیامبر نداره
سلام
بازم دم شما گرم
ولی خوب من با اهل تسنن زیاد صحبت کردم ، اکثرا معاویه رو خال المومنین و از صحابی برتر و هم تراز با امیرالمومنین می دونند ، عده ای شون هم یزید رو ملعون نمی دونند متاسفانه.
وقتی هم می گی وهابیت ، می گن ما چیزی به نام وهابیت نداریم ، وهابیت یعنی احیای دوباره سنت!
ای خدا شکرت
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد وآل محمد وآخر تابع له علي ذالک
تنها کلامي است که از دل بر ميآيد
(۱۵/آذر/۹۱ ۲۱:۵۸)siavas1h نوشته است: [ -> ]فکر نکنم عقاید این افراد ربطی به اسلام داشته باشه!!
یاللعجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اولا حضرت امام حسین (علیه السلام) امام بودند .
دوما اهانت به مقدسات دینی و ائمه اطهار چه کم چه زیاد و چه از طرف مسلمان یا غیر مسلمان جرم نابخشودنیه و باید شدیدا مجازات بشه
خیلی وقت بود سراغ یه فیلم طنز می گشتم خیلی ممنون

ما هرکسی در حق اسلام جفا کرده باشد رو لعن میکنیم.
نه هر کسی که خیلی آدمی خوبی باشد.