تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: یه نذر خوب!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام به همه دوستان بیداری...Heart
میخواستم بگم کسایی که نذر دارن یا میخوان نذر بدن، به جای اینکه مثل همه غذا بدن یا صدتا صلوات بفرستن و...
(که البته همه این کارها خیلی خوبه) بیان یه کتاب خوب مطالعه کنند یا یک سیر مطالعاتی یا یک تحقیق که یه منتظر واقعی و پیرو اهل بیت نیاز به دونستن اینجور اطلاعات داره رو به نیت نذر حالا برای امام حسین(علیه السلام) یا حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا هر کسی که دوست داره انجام بده. به نظر من خیلی تاثیرش زیاد باشه هم رو خود افراد نذر کننده و هم روی جامعه!
یادمه قبلا شنیدم که یه پیرزن آخرای عمرش یه زمینی داشت. ولی به جای اینکه بیاد مثل بقیه زمینشو وقف حسینیه یا مسجد بکنه(که اینکارها هم خیلی پسندیدس)، اومده بود زمینشو وقف سازمان انرژی هسته ای ایران کرده بود...!
نیاز زمونه رو خوب فهمیده بود با اون سن بالا. پس کسایی که تو این تاپیک شرکت میکنند بیزحمت کتاب یا تحقیق مورد نظرشون رو به همراه موضوعش بنویسند.
Smile
و این نذر تو یک بازه زمانی خاص باشه نه بگیم من قول میدم تا پنج سال دیگه فلان کتابو بخونم!Big Grin
از خودم شروع میکنم: کتاب مفاتیح الحیات آیت الله جوادی آملی-موضوع: سبک زندگی اسلامی
پیشنهاد بسیار بسیار عالی هست
باور کنید اگر از اول انقلاب چنین کاری انجام شده بود الان اینقدر شیعه کم سواد نبودیم
الان ضرورت حجاب را می دانستیم
تمامی ضروریات دینمان را فهمیده بودیم.
سلام. دست گل همگی درد نگیره! مثل اینکه از این تاپیک استقبال بی نظیری شده و به همین دلیل فروم توانایی گذاشتن این همه پست را در یک پیج به طور همزمان ندارد. Big Grin یا شایدم اینکه یا کسی نذر نداره یا گذاشتن برای اربعین!
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

به امید خدا

من نذر میکنم تا کتاب ولایت فقیه امام خمینی + کتاب کربلا مبارزه با پوچی ها از استاد ظاهرزاده رو برای این ماه یعنی از امروز تا 20 مهر ماه بخونم

با دوهدف:
چون میخوام عمق ضرورت ولایت فقیه رو بدونم
و معنی کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا رو بفهمم تا مثل کوفی ها در معرکه ها سرگردان امام زمانم ودلبستگیم به دنیا نمونم

یاعلی
آدرس های مرجع