تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: چی میشه گاهی اصول ارزشمندمون رو زیر پا میذاریم؟ (مباحثه)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مثال: فرد خیلی مذهبی که به اصول دین و فروع دین پایبند است و براش روح و جنین مهم است و یک ارزش واقعی محسوب میشود نه ریاکارانه.. اگر برفرض دخترش دچار بارداری نامشروع بشه نظام ارزشی چند سالشو زیر پا میزاره و جنین رو سقط میکنه.. چرا ؟

_ازتون خواهش میکنم فقط لطفا شعارگونه پاسخگو نباشید و سعی کنید خودتان رو بذارید جای مادر یا پدر اون دختر
_این فقط یک مثال بود..مشابه این زیاد تو جامعه هست خودتون حتی مثال بزنید ممنون میشم
_داستان "من با همه فرق دارم" ، " یک نظر حلاله" ، "دروغ مصلحتی"و...رو وسط نکشید فقط خودتون رو تصور کنید جای اون پدر و مادر هستید که واقعا معتقدن نه ریاکارانه..ریاکارانه اصلا بحثش جداست
_چی میشه ما اصولی رو که به تمام معنا برامون ارزش هستند رو زیر پا میزاریم؟
دوستان پیشاپیش از همکاریتون متشکرم واقعا خودم راه حل یا حرفی برای گفتن ندارم این یک تحقیقِ که انشاالله به نتایجی برسیم با هم
ممنون

سؤال: اگر باردارى باعث خجالت و آبروريزى من يا خانواده‌ام شود
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22584.html
این مصداقش تو خود سایت..مشخص فرد مذهبی ست و براش مهمه که مثالشون رو تو این سایت گفتن .. ایشون میدونن که خانواده با دونستن باید پا روی ارزششون بگذارن و دخترشون رو که نمیکشن! آبروشونم که خب مهمه بنابراین میرن سراغ چیزی که سالها براشون ارزش بوده اما خب چون کشتن جنین پنهانی ترین چیزه و مردم نمی فهمم ارزششون و سالها اعتقادشون رو...
آدرس های مرجع