تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دفاع از امام خمینی (رحمة الله علیه) و اعتراض به ویکی پدیا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
نمی دونم این حرفو کجای دلم بزارم
اول این لینک رو ببینید
امام خمینی در ویکی پدیا
در پاراگراف دوم،این متن رو نوشته:
دهه حکمرانی خمینی همراه با افزایش مداوم قدرت طرفدارانش٬ حذف گروه‌های مخالف (معمولا خشونت آمیز و به رغم مقاوت آنها)٬ افزایش اعمال کنترل‌های ایدئولوژیکی و رفتاری بر مردم بود. او پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، پوشش حجاب اسلامی را برای بانوان اجباری کرد؛ صدها نفر از وابستگان حکومت شاهنشاهی ایران را اعدام نمود. به فرمان او و با هدف تصفیه دانشگاه‌ها از «اساتید و دانشجویان ضدانقلاب» که به «انقلاب فرهنگی» مشهور شد، بسیاری از دانشجویان و استادان چپ، لیبرال و بهایی از دانشگاه‌ها اخراج شدند و بسیاری از متحدان پیشین خود را سرکوب یا اعدام نمود. خمینی با وجود مخالفت زیاد ملتش٬ ایران را درگیر جنگی هشت ساله با عراق نمود. در تابستان سال ۱۳۶۷ بیش از ۳،۰۰۰ نفر از زندانیان سیاسی به «حکم حکومتی» او در زندان‌ها اعدام شدند.

فکر کنم ما حق این رو داشته باشیم تا به ویکی پدیا بابت این توضیحاتش اعتراض کنیم
فقط میشه این نوشته ها رو تغیر داد یا اینکه با ارائه مدرکی کذب بودن برخی از مطالب موجود رو نشون بدی تا حذف بشه
من منتظر دوستان میمونم تا با کمک هم این مطالب رو حذف کنید
جلوی زبان عبری ستاره خورده!!!

کسی میدونه این علامت چی رو نشون میده؟

شاید این مقاله به زبان عبری خیلی بازدید داشته؟؟Huh

فکر نکنم اینجا کسی بهتون کمک کنهRolleyes

چون به شخصه تجربه شدهBlink

بله

علامت ستاره یعنی:

این مقاله، یک مقاله برگزیده است!!!
من سعی می کنم حداقل عکس هاش رو تصحیح کنم.
متاسفانه ویکی پدیا دربست در اختیار اونهاست و فارسی زبانان فلانی* که مدیران آن هستند و شبانه روز کشیک میکشند که یک موقع مطلبی به ضرر آنها منتشر نشود
بنده یک زمانی فکر میکردم میشود به نشر آن کمک کرد(چند سال پیش) ولی دیدم در مواردی که به ضرر آنها تمام میشود بسیار دیکتاتورمنش هستند
آی پی را میبندند و ...
ولی کافی است یک مطلب دروغی که به نفع آنهاست منتشر کنی
بدون منبع هم باشد قبول میکنند
صرفا در مقالاتی که علمی میباشد به آن کاری ندارند و علت آن اینست که به نفع خودشان میشود و اعتبار ویکی بالا میرود
متاسفم که سایت مشابهی در داخل نداریم که ویکی را از مرجعیت بیندازیم

* یک حرف ناجور >>واقعا افراد زبان نفهمی هستند و البته ترسو
حاضر نمیشوند یک کلام با شما صحبت کننند.انگار ربات هستند

راستی اون علامت ستاره [تصویر: Monobook-bullet-star.png] یعنی این مقاله حسابی ویکی پدیایی هستش!!!
اگه دقت کرده باشید اون صفحه فی*ل*تره یعنی ...
نقل قول:با وجود مخالفت زیاد ملتش٬ ایران را درگیر جنگی هشت ساله با عراق نمود.

خب جناب میشه بگید شما که سنتون زیادتره بفرمائید کجای این جمله درسته؟
استاد مهرآریا. استاد اعظم

استاد همه چی دان شما چند سال دارین؟
جون ویکی پدیا راستشو بگو
بر پدرشون لعنت اینا کارشون انتشار اکاذیبه Angry

مطمئنا اگه هزاران اعتراض هم به این مطلب بشه تغیری درش نمیدن
سلام
من دیشب دو تا از عکس ها که مشخص بود از روی خصومت گذاشته بودند رو عوض کردم ، اما نامردها دوباره برگردوندنشون سر جاشون
واقعا خدا لعنتشون کنه که به اسم دایرة المعارف آزاد هر چی دلشون می خواد به خورد مردم می دن.

(۲۶/آذر/۹۱ ۲۱:۳۱)مهرآریا نوشته است: [ -> ]لابد حرفم درست بود که پاکش کردند همین حقانیت پست قبلی مرا ( که از ویکیپدیا دفاع کرده بودم ) ثابت می کند.

وگرنه اگر جواب داشتید که جواب می دادید و نیازی به پاک کردن نبود.

دایرة المعارف آزاد؟
خوب این ها اگر واقعا دایرة المعارف آزاد دارند ، چرا هر چی ضد ایران هست رو تایید و هر چی بر علیه خودشون هست رو رد می کنند؟چرا فقط منابع غربی رو مورد تایید قرار می دن؟
دیگه عکس هم شد ساختگی و دروغ؟چرا می گردند بدترین عکس ها رو پیدا می کنند می گذارند برای دشمنانشون ، بعد اجازه نمی دند یک عکس درست قرار بدیم؟
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع