تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دعوت به مناظره
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با درود به رهروان عقل من به عنوان کسی که با مطالعه و منطق راه و عقیده ام را انتخاب کرده و به اینن نتیجه رسیده که تمام عقایدی که به عنوان دین امروزه مطرح است بدون ریشه و اساس است و صرفا دکانی است برای پر شدن جیب عده ای با شهامت و جسارت کامل تمامی کسانی را که فکر میکنن میتوانن خلاف این امر را اثبات کنند به مناظره ای عقلانی بر پایه رعایت اصول اخلاقی انسانی و خارج از تعصبات سخیف دعوت میکنم و امیدوارم که مدیران تالار هم آنقدر به محکم بودن اصول اعتقادی خود پایبند باشند که جرات انتشار این دعوت و مناظره های احتمالی بعدی را داشته باشند که در غیر این صورت حد اقل به خود من اثبات شده که در خانه عنکبوت ساکن هستند و روش من درست تر است
بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام

طبق روال معمول مناظره بین دوفرد باید صورت بگیرد.بنابراین جناب "سید ابراهیم" ازتالار بیداری اندیشه باایشان مناظره خواهند کرد. ازدوستان وکاربران گرامی خواهشمندم به هیچ عنوان دراین موضوع پستی ارسال نکنند.

هرگونه پست ازسایرکاربران محترم اسپم محسوب شده وبدون تذکرحذف میشود.

درپناه حق
بسم الله الرحمن الرحیم:
ابتدا از دوستان که این فضا را ترتیب دادند برای مناظره بسیار تشکر میکنم، لازم میدونم چند نکته را مقدمتا عرض کنم تا دوست گرامی مان بیایند و سوالاتشان را مطرح کنند.

1- هدف اصلی از مناظره آن است که دو طرف گفتگو به یاری یکدیگر، در پی کشف حقیقت باشند و برای نیل به حقیقت همدیگر را یاری رسانند. من فکر می کنم اگر توجه کنید به هیمن نکته اول بسیاری از مطالب روشن خواهد شد، ما در این بحث یقینا باید در کنار هم باشیم و در کنار هم تلاش کنیم برای رسیدن به حقیقت. واگر غیر از این باشد بحثمان حالت جدل و مغالطه پیدا میکند. من همین جا صراحتا اعلام میکنم که سخنان شما رو اگر عقلانی دیدم و هیچ توجیهی هم برایش نداشتم قبول کنم حتی اگر مخالف اصول اعتقادی ام باشد. و شما رو هم دعوت میکنم که همچین دیدی داشته باشید. یعنی هر دو طرف خواهشا حق پذیر باشیم. و بدون هیچ تعصب و جانبداری بحث کنیم.
این جاهم محیط مجازی است و نه کسی من حقیقی را می شناسد و نه شمای حقیقی را. پس اگر به حقیقت معترف شدیم و سخن دیگری را قبول کردیم این نشان شکست و خدای نکرده ذلت ما نیست.

2- اگر واقعا میخواهید بحث خوب و منظقی را داشته باشیم حتما و حتما باید از عبارات و کلمات صحیح و با معنا و مفهوم خاص استفاده کنیم، مسلما در این بحث ضرب المثل ها و عرفیات و... جایی نخواهد داشت. پس به این مسئله هم خواهشا دقت فرمایید تا بحثمان تنها تکیه اش همانطور که خودتان فرمودید عقل باشد.

3- نکته دیگر پرهیز از حاشیه گویی هایی است که بحث را از چارچوب خاصش خارج می سازد. من خواهشم این است که در طول بحث حتما و حتما به این نکته توجه کنیم که بدونیم میخواهیم چی را اثبات کنیم و چی را نفی و فقط دیالوگ هامون در مورد اون موضوع خاص باشه.
4- یه خواهش دیگه(چقدر خواهش هام طولانی شد، Big GrinBig Grin) مطلب کپی پیست طولانی این جا نگذارید، بحث بین خودمان دو تا باشد، بله اگر خواستید برای ادعای سخنتان مدرکی ارائه دهید می تونید وگرنه اگر میخواهید فقط شبهه را از سایت های دیگر کپی کنید و این جا بیاورید من خیالتان را راحت کنم، که اصلا نه میخونم و نه جواب می دهم.
ببخشید اگر مطالبم در اولین ارسال طولانی شد چون باید حتما این نکات را بیان میکردم، البته هنوز هم برخی دیگر مطالب باقی مونده که خیلی میتونه کمک کنه برای داشتن یه مناظره خوب که می ذارم برای بعد. اگر لازم شد بیان میکنم.
خب دوست گرامی من منتظرم که بحث خودتان را خواهشا با توجه به نکات فوق آغاز کنید. Smile
بسم الله...

آدرس های مرجع