تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیش گویی جالب شهید اندرزگو(حتما بخونید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۹/دی/۹۱ ۱۷:۵۴)MAHDI59 نوشته است: [ -> ]به قول معروف هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
اجازه بدید یه خاطره از خودم بگم در همین مورد
یکی از اساتید دانشگاه فکر میکنم توی کلاس اندیشه بود
یکی از کرامات عرفای معاصر رو بازگو کرد. در مورد طی الارض بود
داستان این بود که یکی از علما برای نماز جماعت میبایست در شهری حضور پیدا میکردن که بی اطلاع بودن از این قضیه
چند دقیقه قبل از شروع نماز با ایشون تماس میگیرن و میگن چرا تشریف نمیارید ایشون هم میگن که من در فلان شهر هستم .
بعد از اینکه قضیه رو براشون توضیح میدن ایشون هم میگن که شما نگران نباشید و درست چند دقیقه بعد در نماز جماعت حاضر میشن.
استاد ما بنده ی خدا با هیجان این موضوع رو تعریف کرد و از بچه ها پرسید : خوب نظرتون چیه ؟
یکی از ته کلاس گفت: خوب معلومه ! خالی بسته !!!
بعد هم همه هر هر خندیدن!!!
ما بعد از کلاس کلی با استاد صحبت کردیم که چرا این مطالب رو توی همچین کلاسی که ظرفیتش رو ندارن بازگو می کنید.
نظر استاد این بود که این مطالب بالاخره باید از یه طریقی به گوش همه برسه
حالا به نظرم دلیل انتشار اخبار از این دست هم همینه که بعضی از سایت ها اعتقاد دارن که این مطالب باید بازگو بشه.
گرچه
وقتی آدم تبعاتش رو نگاه میکنه
به این نتیجه میرسه که بار منفی این مطالب بسیار بیشتر از تاثیر مثبتش هست.

بله همین طوره به خاطر همینه که میگن:
هر که را اسرار حق آموختند /مهر کردند و دهانش دوختند...Silent
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .با درست یا غلط بودن این داستان کاری ندارم اما این موضوع که بعضی سید ها دستاشون نسبت به حرارت حساس نیست توی بعضی سیدها واقعا وجود داره.خیلی هم آدم های خاصی نیستند ولی مثلا یه قابلمه داغ رو بدون دستکش جابجا می کنن و هیچیشون هم نمیشه...برای خودشون هم این موضوع خیلی عادیه
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
(۹/دی/۹۱ ۲۱:۲۸)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .با درست یا غلط بودن این داستان کاری ندارم اما این موضوع که بعضی سید ها دستاشون نسبت به حرارت حساس نیست توی بعضی سیدها واقعا وجود داره.خیلی هم آدم های خاصی نیستند ولی مثلا یه قابلمه داغ رو بدون دستکش جابجا می کنن و هیچیشون هم نمیشه...برای خودشون هم این موضوع خیلی عادیه

اصلا این مورد حقیقت ندارد این حرف را برای عوام الناس ساخته اند که بعضی هاشون هم باور کرد ه اند !
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۱۵)افیوتود نوشته است: [ -> ]اصلا این مورد حقیقت ندارد این حرف را برای عوام الناس ساخته اند که بعضی هاشون هم باور کرد ه اند !

این یکی ساخته تخیل نیست و اگر توی آشناها وجود نداشت نمی گفتم
حقیقتش برام اهمیتی هم نداره باور کنید یا خیر.
یا علی
سلام دوستان

صرف نظر از روایت مطرح شده در این تاپیک که بنده هیچ قضاوتی راجع به درستی و غلطی اون ندارم ....

موضوع حرام بودن آتش بر برخی نوادگان پیامبر را با منبع موثق بنده هم شنیده ام .

یکی از همکارانم پسر 1 ساله ایی به اسم عرفان دارد که از طریق مادر سید است تازه مادر عرفان هم از طریق پدر سید نیست بلکه مادربزرگش سید است .
زمانی که مادر در اداره است مادربزرگ عرفان از او نگهداری میکند .

چند هفته قبل میگفت : مادربزرگ عرفان یک لیوان شیر که تازه جوشانده بود را روی میز گذاشت ... هم زمان عرفان کوچولو آمد و دست خود را تا مچ در لیوان فرو کرد ... میگفت وحشت زده فریاد زدم و به طرف او دویدم ولی دیدم بچه بدون هیچ نشانی از سوختن خیلی عادی به ما نگاه میکند و میخندد ...Big Grin

مادربزرگ عرفان گفت این بچه مثل مادرم است ... آتش بدستش بی اثر است و در هر نسل از خانواده ما یک یا دو بچه اینطوری میشوند و همه اینگونه نیستند .

چند نکته :

1- یکسری چیزها دقیقا مثل خواص ژنتیکی در سیدها به ارث میرسد برای مثال بحث یائسگی در زنان سیده 60 الی 65 سال است در حالی که در مردم دیگر 50 الی 58 سال است .

2- موضوعی که برای من جالب بود این بود که پدر بچه سید نیست بلکه این خاصیت خاص از طریق مادربزرگ مادرش به ارث رسیده ... یعنی کسانی که مادر یا مادربزرگ سید هم دارند بله !!!
عكسي از شهيد اندرزگو :

[تصویر: andarzgoo-37337_237x238.gif]
(۹/دی/۹۱ ۲۲:۱۵)افیوتود نوشته است: [ -> ]اصلا این مورد حقیقت ندارد این حرف را برای عوام الناس ساخته اند که بعضی هاشون هم باور کرد ه اند !

دوستان تحویل بگیرید!
مرد دوهزار چهره هم پیداش شد!!
منظور ما از اینکه میگیم بعضی چیزها رو نباید در محیط مجازی گفت همین بود!!
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع