تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اثبات تمامی اعتقادات تشیع با حدیث ثقلین (حتما بخوانید)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت همه
یکی از احادیثی که هم شیعه و هم سنی نقلش کردند حدیث ثقلین هستش که در کتب معتبر اومده مثلا در تمامی صحاح سته اهل سنت (به جز صحیح بخاری ) و همچنین بسیاری از کتب دیگر شیعه و سنی
متن حدیث { من دو ثقل در میان شما میگذارم کتاب خدا و عترتم اهل بیتم را تا زمانی که به این دو تمسک بجویید گمراه نمیشوید و این دو از هم جدا نمیشوند تا در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند }
از اونجا که این حدیث مورد قبول اهل تسنن هم هست و تقریبا در تمامی کتب معتبرشون میخوام با استفاده از این حدیث اعتقادات شیعه رو ثابت کنم
1-عصمت اهل بیت : طبق این حدیث علاوه بر قران اطاعت از اهل بیت هم برای گمراه نشدن لازمه پس قطعا اهل بیت معصومند چون اگر معصوم نباشند و از روی گناه یا اشتباه به ما چیزی بگن باعث گمراهی ما میشن و حرف یامبر نعوذ بالله دروغ میشه
2-زنده بودن امام زمان : پیامبر در این حدیث فرمودند اهل بیت و قران هرگز از هم جدا نمیشن پس قطعا باید یکی ا اهل بیت هم اکنون در بین ما باشه و گرنه نعوذ بالله حرف پیامبر اشتباه میشه
مسلمون هایی که مدعی هستند امام زمان ما زنده نیست لطفا به ما بفرمایند که اون اهل بیتی که هم اکنون در بین ما هست کیه؟؟؟
3- امام بودن اهل بیت : یک حدیثی دیگری که از پیامبر هم در منابع شیعه و هم سنی (از جمله صحاح سته )نقل شده اینه
( هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناسد به مرگ جاهلی مرده است )
کافی این دو حدیث کنار هم گذاشته بشن پیامبر یک جا فرموده هر کس اهل بیت تمسک نکنه گمراه میشه و در جای دیگر فرموده هر کس امام مانش را نشناسه به مرگ جاهلی مرده نتییجه این دو حدیث اینه
تمسک به اهل بیت = اطاعت شخص از امام زمانش
دوستان گرامی این احادیث مورد قبول شیعه و سنی هستش ایا این نتیجه گیری ها برای حقانیت شیعه کافی نیست؟؟
البته 1-2 مورد دیگه هم هست که انشالله طی روزهای اینده میذارم اگر دوستان هم چیزی از این حدیث استنباط میکنند کهمن نگفتم بنویسندتا بهره مند بشیم
سلام ای بابا کسی از دوستان چیز دیگه ای ا این حدیث استنباط نمیکنه به ما هم بگه
همان طور كه ثقل اكبر ـ قرآن ـ پيوسته در دسترس انسان ها مى باشد بايد ثقل اصغر ـ مصداق اهل بيت ـ نيز همواره در ميان انسان ها باشد چه حاضر و چه غايب.
فيض القدير، علامه مناوى، ج 3، ص 15، دارالفكر بيروت چاپ دوم حاشيه، اصل حديث ثقلين را مصنف ـ سيوطى ـ در متن آورده و اين شرح را علامه مناوى ذيل آن آورده است، و اصل روايت را به گونه اى مستند نقل مى كند كه جاى ترديد در صحت آن نمى ماند.
آدرس های مرجع