تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ++**آب زمزم آبی منحصر به فرد**++
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
یا الله
چاه زمزم در شهر مکه و در محوطه کعبه با فاصله حدود 18 متری از حجرالاسود و در سمت شرق آن قرار دارد. البته دهانه چاه اکنون در عمق 65/1 متری از سطح زمین و در زیرمحوطه طواف قرار گرفته است.


قداست آب این چاه که عمر آن به حدود 4000 سال قبل بازمی‌گردد مربوط به دوران بازسازی کعبه توسط حضرت ابراهیم(علیه السلام) است. در روایات مذهبی نقل شده که آب زمزم به صورت چشمه‌ای از درون زمین جوشیده و همسر و فرزند تشنه حضرت ابراهیم(علیه السلام) را سیراب کرده است.[/b] سرزمین مکه که چشمه آب زمزم از آن بیرون می‌آید پوشیده از صخره‌هایی بزرگ، سخت و محکم و بسیار مقاوم است و در آن سرزمین رودی جاری نیست و دریاچه‌ای در آن یافت نمی‌شود بلکه مکه مکرمه در میان صحرا و کویری واقع شده و هیچ انسانی فکر نمی‌کند در چنین سرزمینی چنین چشمه آبی باشد. بعضی‌ها می‌پرسند چگونه این آب با گذشت سالیان سال نه کم شده و نه خشک شده بلکه برعکس هر چه آب از آن برداشته می‌شود بیشتر می‌شود.

در هر ثانیه معدل 5/18 لیتر آب از آن بیرون می‌آید و این چیز کمی نیست.

دانشمندان اقدام به تجزیه آب زمزم نمودند و به این نتیجه رسیدند که آب زمزم به طور صددرصد عاری از آلوده بودن به هرگونه میکروبی است و این در بین آب چشمه‌ها و چاه‌ها چیزی نادر و کمیاب است.

اضافه بر این املاح مفید در آب زمزم بسیار فراوان‌تر از املاح مفید موجود در آب‌های مکه مکرمه و اطراف آن است به‌طوری که املاح مفید موجود در آب زمزم 8 برابر املاح موجود در آب‌های موجود در مکه مکرمه و اطراف آن است.


یک دانشمند ژاپنی کشف کرده که آب زمزم دارای خصوصیات منحصر به فردی است که در آب‌های معمولی دیگر یافت نمی‌شود.


دکتر «مساروا ایموتو» دانشمند ژاپنی تاکید کرد: تحقیقات علمی بسیاری که به وسیله تکنولوژی نانو بر روی آب زمزم انجام شده است نشان می‌دهد هیچ یک از خواص این آب قابل تغییر نیست و اگر یک قطره از آب زمزم به 1000 قطره از آب‌های معمولی اضافه شود آن آب‌ها خواص آب زمزم را به دست خواهند آورد. این دانشمند تحقیقات بسیاری را بر روی آب زمزم انجام داده و به این نتیجه رسیده است که آب زمزم، آبی با برکت و منحصر به فرد است و بلورهای آن شبیه به هیچ آب دیگری نیست و به هیچ وجه خواص آن تغییر نمی‌کند.

یک پژوهش علمی در دانشگاه “اسکندریه” در مصر ثابت کرد که آب زمزم با توجه به خاصیت و ویژگی های منحصر به فرد خود، بهترین آب روی زمین است.

دکتر “حمدى سیف” پژوهشگر دانشگاه اسکندریه تایید کرد: آب زمزم به خاطر داشتن بهترین غلظت املاح و عناصر مفید برای سلامتی انسان، بهترین آب روی زمین است و ساختار آن ویژگی نادری دارد.

پژوهش های علمی ثابت کرده است که آب زمزم با سایر آبها متفاوت است و آبی پاک و مطهر است که حتی یک میکروب در آن وجود ندارد.
این پژوهشگر افزود: آب زمزم بر اساس اصول پزشکی به شفای بیماران کلیوی، قلبی، چشمی، میگرن و انواع متعدد بیماریهای مزمن و لاعلاج کمک می کند.

دکتر حمدی سیف که سرپرست دانشکده مهندسی دانشگاه اسکندریه است، گفت: هدف از این پژوهش مقایسه کردن آب زمزم با برخی از آبها از جمله آب موجود در بطری های آب معدنی، آب های تصفیه شده و به طور کلی آب شرب بود.


وی افزود: تفاوت آب زمزم با سایر آبهای شهر مکه مکرمه یا هر مکان دیگری در نسبت املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن است به گونه ای که نتایج آزمایشات مراکز آزمایشگاهی اروپا و وزارت بهداشت و منابع آبی عربستان در این زمینه یکسان بوده است و چه بسا علت اینکه آب زمزم حجاج خسته را سیراب می کند، همین باشد.

به گفته این پژوهشگر مصری، نتایج آزمایشات بر روی آب زمزم نشان می دهد که این آب آشامیدنی و طبیعی است و تصفیه نمی شود یا به آن کلر اضافه نمی کنند و حجاج سراسر جهان صدها سال است که از آن می نوشند.
سلام
ما چند سال (فکر می کنم حدودا 4 یا 5 سال) آب زم زم رو درون یک طرف دربسته درون کابینت نگه داری می کردیم ، به هیچ وجه فاسد نشد.
البته جدیدا شنیدم که درون آب زمزم آب دیگری رو مخلوط می کنند (تا جوابگوی نیاز باشه) و متاسفانه این آب هم آلودگی داره و آب مناسبی نیست.قدیم ها چاه زم زم روش باز بود و میشد بری داخل،اما جدیدا لوله کشی می کنند و آب قاطیش می کنند.
البته ظاهرا آب زمزم اصل کمی هم مزه تلخی داره.

این رو پیدا کردم ، اما جواب وزارت بهداشت رو ندیدم :
نقل قول:
يک مسئول در سازمان حج و زيارت گفت: آب زمزم از جهت احتمال وجود آلودگي، آزمايش و بررسي مي‌شود.
عبدالله نصيري در گفتگو با مهر افزود: پس از انتشار خبري مبني بر احتمال آلودگي آب زمزم از سوي برخي از سايتها، سازمان حج و زيارت از وزارت عربستان خواست مقداري از آب زمزم را براي بررسي و آزمايش به ايران ارسال کند.
وي خاطر نشان کرد: درحال حاضر آب زمزم به وزارت نيرو و وزارت بهداشت براي آزمايش فرستاده شده و پس از پايان بررسي ، نتايج آن اعلام مي شود.
مدير کل روابط عمومي سازمان حج و زيارت تاکيد کرد : درحال حاضرآلوده بودن آب زمزم و يا عدم آلودگي آن مشخص نيست و بايد براي هر اظهار نظري منتظر نتيجه آزمايشات شد .
شايان ذکر است، به دليل کثرت زائران و محدود بودن ظرفيت چشمه زمزم،‌ آب اين چشمه براي استفاده حجاج با آب‌هاي ديگر مخلوط مي‌شود.

نقل قول:در سال 1971 و در زمان حكومت ملك فيصل يك دكتر مصري طي نامه اي به مطبوعات اروپايي اظهار داشت كه آب زمزم براي آشاميدن مناسب نيست . اظهارات ايشان مبني بر اين فرض بود كه چون خانه كعبه در محل گودي (پايين تر از سطح دريا) و در مركز شهر مكه واقع شده است در نتيجه نفوذ آب هاي زائد شهر به اين چاه آب آن آلوده شده است . هنگامي كه ملك فيصل از اين موضوع آگاه شد بسيار عصباني گرديد و دستور داد تا وزارت كشاورزي و منابع آبي نمونه اي از آب زمزم را جهت آزمايش و صحت قابل شرب بودن به آزمايشگاههاي اروپا ارسال نمايند و همزمان اين كار زير نظر مهندس طارق حسين ريا در آزمايشگاههاي شهر جده انجام شد.
آقاي مهندس طارق حسن ريا مي افزايد : « نتايج آزمايش هاي به عمل آمده بر روي نمونه هاي آب زمزم در اينجا و اروپا تقريبا يكسان بوده و تنها اختلاف مشاهده شده بين آب زمزم و ديگر آبها در مقدار كلسيم و منيزيم آن است . كه اين مقدار در آب زمزم كمي بيشتر بوده و شايد بدين علت باشد كه اين آب باعث رفع خستگي حاجيان مي گردد. اما نكته اي كه بيشتر حائز اهميت مي باشد اين است كه : اين آب محتوي فلورايد و داراي خاصيت ميكروب كشي قوي مي باشد » .
به هر حال نتايج آزمايشهاي به عمل آمده در آن زمان نظريه دكتر مصري را رد نموده و ملك فيصل را خرسند كرد. لازم به يادآوري است كه هيچگونه تركيبات شيميايي و يا كلر جهت ضد عفوني به آب زمزم اضافه نمي شود. همچنين بر خلاف چاههاي ديگر در اين چاه هيچگونه زندگي جانوري و گياهي وجود ندارد كه اين موضوع قاعدتا باعث طعم بد و بوي نامطبوع در آب عادي مي گردد. اما آب زمزم شيرين و گوارا است و اين وجه ديگري از اعجاز الهي در چاه زمزم بشمار مي رود.
نقل قول:يك روز در آن حرم امن الهي غرق تماشاي كعبه بودم و در اين فكر فرو رفتم كه آب زمزم از نظر تركيبات فيزيكي و شيميايي چه تفاوتي با ديگر آبها دارد
پيآمد اين فكر مقداري از آب زمزم كه در مكه تهيه كرده بودم به اين امر اختصاص دادم . اتفاقا " بطري آب اهدايي دولت عربستان سعودي هنگام ورود به جده (كه به همه حجاج اهدا مي كردند) را انتخاب كرده و هنگام بازگشت به اهواز به آزمايشگاه مركزي آب و فاضلاب خوزستان سپردم تا مشخصات اين آب را شناسايي كنند . اين بطري 1 5 ليتري پلمپ شده و دست نخورده بود.
نتايج حاصله از فاكتورهاي فيزيكي و شيميايي در كليه موارد جز ميزان نيترات در حد مجاز بود . اما ميزان نيترات اين نمونه 118 8 ميلي گرم در ميباشد ) PPM ( يعني بيش از دو برابر حد مجاز كه 50 ) PPM (ليتر

گزارش گرديد. لازم به ذكر است مشخصات مذكور در ليبل اين بطري با نتايج آزمايش بعمل آمده تطبيق نمي كند. بالا بودن ميزان نيترات اين نمونه آب به معناي آلودگي ميكروبي آب زمزم است .
كارشناسان ذيربط اظهار داشتند از آنجائيكه نيترات در بدن به نيتريت تبديل ميشود سرطان زا بوده و در شرايط « مان نحن فيه » مصرف اين آب توسط كودكان را زيان آور تلقي كردند. همانگونه كه استحضار داريد دستشوئيهاي قسمت شمالي مسجد الحرام جنب كوه مروه تنها حدود 300 متر با چاه زمزم فاصله دارند و احتمال آلودگي هاي فاضلابي بويژه با برداشت زياد آب از اين چاه و اينكه چاه زمزم جز چاههاي كم عمق محسوب ميشود دور از ذهن نمي باشد.

حتي تصور اين موضوع كه آب زمزم آلودگي فاضلابي پيدا كرده و قابل شرب نيست خرد سوز و ايمان پريش است . لذا براي حصول اطمينان بيشتر دو نمونه آب ديگر اما با اين تفاوت كه اين آبها از آبسردكن هاي داخل مسجدالحرام تهيه شده است به آزمايشگاه مذكور ارسال كردم و متاسفانه هر دو نمونه با ميزان بالاي نيترات حتي بيشتر از نمونه قبلي به ميزان 123 ميلي گرم در ليتر گزارش گرديد. براي كارشناسان آزمايشگاه آب و فاضلاب خوزستان محرز شده است كه آب زمزم آلودگي ميكروبي دارد و بويژه براي كودكان غير قابل شرب است . آنها تاكيد نمودند چنانچه اين ميزان نيترات در آبهاي زير زميني خوزستان مشاهده شود بطور قطع طبق قوانين جمهوري اسلامي ايران چاههاي مذكور از مدار خارج ميشوند. حال سئوال اساسي اين است كه دولت عربستان سعودي براساس چه معيارهاي بهداشتي مشخصات جعلي بر بطري هاي آب زمزم چسبانيده است ! و ديگر اينكه اگر آب مسجدالحرام و آب بطري هاي پلمپ شده به نام زمزم از محل غير از چاه زمزم تامين مي شود چرا به نام « زمزم » توزيع ميشود ! و چرا غير بهداشتي و غير قابل شرب !


http://somamus.persianblog.ir/post/59
البته من قبلا به صورت شنیداری چنین چیزی رو شنیده بودم.
آدرس های مرجع