سلام
می خواستم از تموم بچه های خوب بیداری اندیشه یه خواهشی بکنم
بچه هایی که توی شهرشون شعبه هایپراستار دارن بیایید یه فعالیتی انجام بدید
این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...8%A7%D8%B1
لطفا از این مقاله پرینت بگیرید و در سطح شهرتون پخش کنید
من خودم الان دارم این کارو انجام میدم
بچه ها دست کم نگیرید این مقاله رو خیلی ها ممکنه دیدشون عوض بشه تو هرشهری اگر20 نفر پشیمون بشن که برن و 20 نفر دیگر رو هم پشیمون کنند خیلی خوب میشه و این میشه یه حلقه از یه زنجیر بزرگ که نقظه آغازش من و شا می شیم
اگر همت کنید ایشالا که جواب میده
یا حق
راستی کسایی که قصد همکاری کنن اعلام کنند که من یه آماری داشته باشم
ممنون
به نام خدا
واقعا عجیبه که یک پدیده هرچقدر کفرآمیزتر باشه هر چقدر وابستگی بیشتری به دشمنان اسلام داشته باشه هرچقدر استعماری تر باشه مردم ما بیشتر ازش استقبال میکنند. نمونه اش همین هایپر نمونه اش همین جدایی نادر از سیمین نمونه اش همین من یک مادر هستم و هزاران نمونه دیگر واقعا این هجمه عظیم برنامه های ماهواره ای و اینترنتی و بی جنبه بودن اکثریت و عدم وجود روزیه حلال در سر سفره خیلی از مردم باعث شده وضع جامعه رو به تباهی شدید بره و خداوند متعال غضب کرده اند که این وضع آلودگی هوامونه این وضع تصادفاتمونه این وضع بیماریهای جور واجور روحی و روانی و جسمیه این وضع فساد وحشتناک اقتصاد و جنسیه و این هم وضع فاجعه بار اقتصادی در همه اینها تنها افرادی که مقصرند خود مردمند که بی تفاوت به مذهب بی تفاوت به اخلاقیات و بی تفاوت به انسانیت شده اند.
(۱۸/دی/۹۱ ۱۸:۲۱)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
واقعا عجیبه که یک پدیده هرچقدر کفرآمیزتر باشه هر چقدر وابستگی بیشتری به دشمنان اسلام داشته باشه هرچقدر استعماری تر باشه مردم ما بیشتر ازش استقبال میکنند. نمونه اش همین هایپر نمونه اش همین جدایی نادر از سیمین نمونه اش همین من یک مادر هستم و هزاران نمونه دیگر واقعا این هجمه عظیم برنامه های ماهواره ای و اینترنتی و بی جنبه بودن اکثریت و عدم وجود روزیه حلال در سر سفره خیلی از مردم باعث شده وضع جامعه رو به تباهی شدید بره و خداوند متعال غضب کرده اند که این وضع آلودگی هوامونه این وضع تصادفاتمونه این وضع بیماریهای جور واجور روحی و روانی و جسمیه این وضع فساد وحشتناک اقتصاد و جنسیه و این هم وضع فاجعه بار اقتصادی در همه اینها تنها افرادی که مقصرند خود مردمند که بی تفاوت به مذهب بی تفاوت به اخلاقیات و بی تفاوت به انسانیت شده اند.
اینجوریها هم نیست،مثلا در مورد هایپر،مردم اطلاع ندارن وانشالله باید با کمک هم اطلاع رسانی صورت بگیره.سر قضیه فیلم ضدایرانی جدایی نادر هم انواع واقسام شیطنت ها دست به دست یکدیگر داد تا آمار فروش جدایی به 3 میلیون رسید که تازه باید 3 میلیون دیگر فروش میکرد تا به پای فروش اخراجی ها3 برسد.
خیلی کار خوبی هست.
من هستم.
انشالله
دوستان يه سوال ...
در شهر من يه شعبه اي داره راه اندازي ميشه با نام hypersun آيا اينم يه شعبه از همين سلسله فروشگاه هاست ؟
اينم آدرسشه :
http://www.hypersun.ir
ممنون ميشم جوابمو بدين ...
نقل قول:
در شهر من يه شعبه اي داره راه اندازي ميشه با نام hypersun آيا اينم يه شعبه از همين سلسله فروشگاه هاست ؟
راستش من اطلاع چندانی راجع به این فروشگاه ندارم اما به نظرم از سایتش میشه فهمید که مال ایران خودمونه البته باید روش تحقیق کرد ولی فکر نمی کنم مال اونا باشه
(۱۸/دی/۹۱ ۱۴:۲۲)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]سلام
می خواستم از تموم بچه های خوب بیداری اندیشه یه خواهشی بکنم
بچه هایی که توی شهرشون شعبه هایپراستار دارن بیایید یه فعالیتی انجام بدید
این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...8%A7%D8%B1
لطفا از این مقاله پرینت بگیرید و در سطح شهرتون پخش کنید
من خودم الان دارم این کارو انجام میدم
بچه ها دست کم نگیرید این مقاله رو خیلی ها ممکنه دیدشون عوض بشه تو هرشهری اگر20 نفر پشیمون بشن که برن و 20 نفر دیگر رو هم پشیمون کنند خیلی خوب میشه و این میشه یه حلقه از یه زنجیر بزرگ که نقظه آغازش من و شا می شیم
اگر همت کنید ایشالا که جواب میده
یا حق
راستی کسایی که قصد همکاری کنن اعلام کنند که من یه آماری داشته باشم
ممنون
اگه ازمون شکایت کردن و اومدن بازداشتمون کردن چی؟
باید ابتدا پشتیبانی حقوقی داشته باشیم.
به نظر اول باید دنبال اشکالات این فروشگاه بگردیم و مستندش کنیم.(فیلم بگیریم و ببریم بدیم به خبر گزاری ها)
این جوری هم تاثیرش بیشتره. هم اینکه اونا باید از خبر گزاری شکایت کنن که اصولا جواب نمی ده.
یک کلیپ از همین فروشگاه توی بیست و سی پخش کردن در مورد فروش گوشت هشت پا. این تاثیرش خیلی بیشتره.
نقل قول: اگه ازمون شکایت کردن و اومدن بازداشتمون کردن چی؟
باید ابتدا پشتیبانی حقوقی داشته باشیم.
خب شما که قرار نیست برید توی فضای هایپر پخش کنید که.مثلا برو بذار زیر برف پاک کن ماشینی که بیرون هایپر پارک کرده(نه داخل پارکینگ ها!!!)ما که دستمون به 20:30 نمی رسه که در حد خودمون تلاش می کنیم حداقل
سلام.
بنده دیروز داشتم استفتائات حضرت آقا رو میخوندم ایشان حتی بستن کروات را که باعث ترویج فرهنگ منحط غربی می شود فرمودند. جایز نیست. وفرمودند هر چیزی که فرهنگ غلط غرب را ترویج کند یا باعث تقویت آن شود جایز نیست.
این فروشگاه ها که اساسا از برند و مارک هایپر دل رژیم اسرائیل می آید بیرون.
با سلام
هایپر سان فدایپئیان اسلام تغییر کاربری داد . بصورت نگهانی امروز هایپر سان تبدیل به مجمعه تالار شد .