تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مسلمانان شناسنامه ای و درخت کاج کریسمس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
به نام خدا

دوستان عزیز موضوعی را چند وقتی است که مشاهده میکنم در جمعهای دوستانه و دانشگاهی و آن هم متاسفانه این میباشد که همزمان با فرا رسیدن کریسمس متاسفانه خیلی از جوانها و نوجوانها و خانواده های ایرانی درخت کاج در منزل خود به پا کردند و مهمانیهای آنچنانی گرفتند و به هم تبریک گفتند و کادو دادند و کادو دریافت کردند و یا در حرکاتی بسیار مشکوک یکسری از افرادی که خود را دانشجو جا زده اند و جزو اقلیتهای مسیحی هم میباشند در کشور اسلامی وارد دانشگاهها شده و با نفوذ به جمعهای دوستانه دانشجویی و ایجاد جاذبه کاذب، آرام آرام دانشجویان مسلمان را جذب خود کرده و بعد با برپایی جشنهای مختلط به مناسبت کریسمس اقدام به سرو مشروبات الکلی کرده و نکته جالب اینکه در همین مهمانیها بیشتر از اینکه اقلیتها باشند همین جوانانی هستند که در شناسنامه لااقل مذهبشان اسلام است.

این مساله بسیار نگران کننده است چرا باید به جایی برسیم که مردم ما هر جا یک اقلیت ببینند بگویند او آدم خوبیست و پاکیزه است و راستگوست و هرجا مسلمان ببینند برعکس این حرفها را بزنند چرا عناد هر روز با اسلام بین جوانان در حال گسترش است، چه توطئه ای پشت این قضیه میباشد.

احترام اقلیتهای دینی واجب است ولی دین اسلام هم متکاملترین دینهاست حال چگونه است که در کشور اسلامیه ما فضا به گونه ای شده که جوانان و نوجوانان جذب مذاهب دیگر میشوند و در روز کریسمس یا ولنتاین به هم تبریک میگویند در حالیکه همینها عیدهای بزرگ اسلامی مثل عید فطر و قربان و غدیر را نه تنها حتی روزش را هم نمیدانند بلکه وقاحت را تا آنجا هم میبرند که استهزاء کنند.

این مسایل واقعا دل انسان را به درد میاورد که در جامعه ما که همه جا صحبت از احکام اسلام و اخلاق خوب و تعلیمات اخلاقیست و به طور کلی حجت تمام است چرا اینها لجاجت میکنند و برعکس عمل میکنند و دین و مذهب راستین خودشان را ول کرده اند و اقلیتها را بهتر از مسلمین میدانند باید با روشنگری جلوی این فعالیتها را گرفت چون خیلیها در ظاهر میش ولی در باطنه گرگ به دنبال از راه به در کردن جوانان هستند که نمونه هایش هم به وفور در کشور و اکثرا هم فیسبوک دیده میشود.

باب شدن جشنهایی مثل ولنتاین و کریسمس زنگ خطر بسیار مهمی است که اگر از آن غفلت شود برای جبرانش دیگر دیر است که دشمن اول از عرصه فرهنگ وارد میشود و بعد ضربه اصلی خود که همان کافر کردن و مرتد کردن جوانان است را میزند.
مگه مسیحیا تو عید کریسمس جشن و بزن بکوب و بخور بخور را میندازن؟
اینا مسیحی نیستن برادر
والا. چینی ها هم کریسمسو جشن می گیرن!!
انگار بجای این که جشن مسحی ها باشه، به جشن ملحد ها تبدیل شده.

تمام کشور هایی که ادعای سکولاریستی و بی دینی می کنن این روزو به صورت رسمی جشن می گیرن.

به جای کریسمس باید اسمشو گذاشت ملحدونBig Grin.

شب کریسمس یه پیامک برا اومد خیلی جالب بود:

نقل قول:دوست گرامی، رضا جان.
عید کریسمس به شما و خانواده محترمتان هیچ ربطی ندارد!
باس وایسی تا نوروز بیاد.Big Grin
بسم الله الرحمن الرحیم

خوب ،چین هم مسیحی داره .همین طور که ایران با جمعیت 70میلیون نفری دارای اقلیت مسیحی است .
چین ودیگر کشورهاهم دارای جمعیت مسیحی هستند.

بعضی ها ملی گراییشون فقط تظاهری است وبیشتر روند رویارویی با اسلام وقوانین اسلام داره.درحالی که ما عیدنوروز رو داریم وحتی روز عشاق ایرانی .
مگه اشکالی داره ؟

اتفاقا خیلی قشنگه ، من خیلی دوست دارم هر ساله توی یکی از این جشنا شرکت کنم ، البته تا حالا شرکت نکردم ولی خیلی تجربه ی خوبیه.

اینم یه جشنه مثل بقیه جشن هایی که میگیریم.

البته بعضی ها که به غرض توی این جشن ها شرکت میکنن هم حق دارند ، از وقتی که ما جشن های ایرانیه خودمون رو فراموش کردیم ، جوونا به سمت مراسم های غربی رفتن. وگرنه یه تقویم آریایی که نگاه کنید خیلی جشن های زیادی داره. که واسه تفریح خیلی مناسب هستن ولی خوب اینقدر لا پوشونیشون کردن که خیلی هامون بلدشون نیستیم.

به نظر من یکم بایدبه قول امام علی میانه رو باشیم.
فکر نکنم 1 جشن کیریسمس رفتن یا گرفتن چند جشن ایرانی ، مسلمون بودن کسیو زیر سوال ببره.

اگه اینطوریه با اینکه من خودم تاحالا شرکت نکردم، ولی توی اسلامم باید شک کرد .
دوست عزیز
موضوع تاپیکتان دین گریزی است یا طبق عنوانی که انتخاب کرده اید برگزاری جشن کریسمس به وسیله جوانان؟
اگر اولی است این مبحث بسیار گسترده ای بوده و دلایل زیادی دارد.

اگر دومی است دو حالت پیش می آید:
1. زیرمجموعه دین گریزی محسوب می شود.
2. یک ژست جوان پسند مثل روز ولنتاین است که جذابیت تزیین یک درخت و کادو گرفتن دارد و ربط چندانی به دین واعتقاد ندارد.
مانند خیلی از جوانانی که از نمادها و لباسها و زیورآلات شیطان پرستان استفاده می کنند و اصلا نمی دانند که این نمادهای شیطانی است.
(۱۹/دی/۹۱ ۱۲:۵۴)ایرانی نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
موضوع تاپیکتان دین گریزی است یا طبق عنوانی که انتخاب کرده اید برگزاری جشن کریسمس به وسیله جوانان؟
اگر اولی است این مبحث بسیار گسترده ای بوده و دلایل زیادی دارد.

اگر دومی است دو حالت پیش می آید:
1. زیرمجموعه دین گریزی محسوب می شود.
2. یک ژست جوان پسند مثل روز ولنتاین است که جذابیت تزیین یک درخت و کادو گرفتن دارد و ربط چندانی به دین واعتقاد ندارد.
مانند خیلی از جوانانی که از نمادها و لباسها و زیورآلات شیطان پرستان استفاده می کنند و اصلا نمی دانند که این نمادهای شیطانی است.

به نام خدا
راستش موضوع تاپیک من اصلش این است که یک جریان کافر در حال تغییر تفکر جوانان و گرایش آنان به سمت کفر یا ارتداد است و اینکار را با هر روشی چه از طریق ماهواره چه از طریق اینترنت و حتی چه از طریق تندروی امثال وهابیون و سلفیها انجام میدهد در مورد این هم که میگویید ژست جوانپسند باید بگویم که پس چرا فقط چند ساله که در کشور اسلامیه ما این ژست مد شده و حتی قبل از انقلاب هم از این ژستها بین جوانان آن دوران هم نبود.
(۱۹/دی/۹۱ ۱۰:۴۶)rastin نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

خوب ،چین هم مسیحی داره .همین طور که ایران با جمعیت 70میلیون نفری دارای اقلیت مسیحی است .
چین ودیگر کشورهاهم دارای جمعیت مسیحی هستند.

بعضی ها ملی گراییشون فقط تظاهری است وبیشتر روند رویارویی با اسلام وقوانین اسلام داره.درحالی که ما عیدنوروز رو داریم وحتی روز عشاق ایرانی .

نه. درست متوجه منظورم نشدین.
جشن کریسمس توی چین به صورت رسمی و توسط همه اقشار برگزار می شه.
http://gochina.about.com/od/eventsfestiv...-in-China/
جشن کریسمس توی تمام کشورهای سکولاریستی برگزار می شه.[تصویر: blinksmiley.gif]

حالا اینا کودومشون مسیحین؟ سکولاریستا یا کمنیستا؟Wink

جشن کریسمس لفظا مال مسیحی هاست و عملا هر چی ملحد هست این جشنو برگزار می کنه. کسایی که اصلا خدارو قبول ندارن. چه برسه به مسیح.

کشور هایی این جشنو برگزار می کنن که از خودشون فرهنگ درست و درمونی ندارن.
ما که خودمون یه جشن با شکوه تر و خیلی فرهنگی تر داریم که پر از آداب و رسوم فرهنگی و دینی هست.

روز عشاق ایرانی؟!!![تصویر: blinksmiley.gif]
بــــی خیــــــــال. کوتا بیا جون داداش.Surprise
(۱۹/دی/۹۱ ۲۲:۲۵)R3Z4 نوشته است: [ -> ]روز عشاق ایرانی؟!!![تصویر: blinksmiley.gif]
بــــی خیــــــــال. کوتا بیا جون داداش.Surprise

واقعا اسم جشن اسفندگان رو نشنیدید . روز ولنتاین رو از ما ایرانی ها کپی برداری کردن
بنام خدا سلام دوستان راستش به قول شهید مطهری بیدار نمایید که در خواب نمانند به نظر می رسه مراسمهای محرم جواب می دهد که برنامه را براساس جشن کریسمس در این ایام سوگواری نهاده اند این طوری کسانیکه مسلمان نما هستند مشخص می شوند به قول خداوند رحمان و رحیم اصحاب یمین ثله من الاولین و قلیل من الاخرین هستند خدا کند جوانان ما چشمهارا باز کنندمن دراین باره یک حدیث قدسی برایتان می نویسم شاید گوشی برای شنیدن باشد :خداوند به حضرت داوود میفرماید :ای داوود به راستی که من پنج چیز را درپنج چیز قرار دادم و حال انکه مردم انرا در جای دیگرجستجو میکنند پس انرا نمی یابند:
1-علم را درگرسنگی و تلاش قرار دادم و حال انکه انرا در سیری و راحتی میجوییند
2-عزت و سر بلندی را در فرمانبردایم قرار دادم حال انکه انرا در دربار پادشاهان جستجو میکنند
3-ثروت را در قناعت قرار دادم حال انکه انرا در بسیاری مال جستجو میکنند
4- خشنودیم را در ناخشنودی نفس قرار دادم حال انکه انرادر خشنودی نفس جستجو میکنند
5-اسایش را در بهشت قرار دادم حال انکه انرا در دنیا جستجو میکنند
پس به هیچ کدام نمی رسند پس کسی که بداند و عمل نکند شیرینی و لذت ذکرو یادم را از دلش ریشه کن میکنم براستی که وعده خداوند حق است .
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع