تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: (بازی مار و پله) و غفلت منتظران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
(۲۵/دی/۹۱ ۳:۱۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]اخه عزیز من ، یکی مثل من دانشجوه ، یه کتاب درسی میخواد بگیره 40 تومن پولش شده ، دستمون هم توی جیب پدرمونه ، ادم بخواد ترمی چند تا کتاب بگیره مگه میتونه ؟ تازه بخواد به دینش هم برسه!

با این اوضاع بد اقتصادی ، ادم دنیاشو بگیره ، که حداقل آبروش توی دنیا نره ، دین پیش کش !

من که فقط 3 اصل دین رو گرفتم و به هیچ چیز دیگه ای کاری ندارم ، زندگیمیون رو میکنیم تا مسئولینی که به اسم اسلام دارند کار میکنن ، یکم اوضاع رو درست کنن.

من نمیدونم فرق من و پسر شهردار یا نماینده ی شهرمون چیه ؟

جوونا توی زندگی این دنیاشون موندن ، کی به فکر اون دنیاست. شکمی که گرسنه باشه ، دین و ایمون نداره !

جناب Mohammad Trust
منظور من به همه و هیچ کس بود.خود شما هم مطمئنا هزینه های جانبی زیاد دارید.اصل دین ما امام زمانمونه بدون ایشان دین معنی نداره. در ضمن به جز یکی از محصولات این موسسه که یک مجموعه چند جلدیه و قیمت بالایی داره هیچ کدوم از محصولات قیمت نجومی نداره که من و شما نتونیم تهیه کنیم....اما از همه اینها گذشته خدای نکرده ما کسی رو مجبور به کار خیر نکردیم شما هم مختارید. همین که وقت گذاشتید و این دردنامه رو خوندید ممنون.
التماس دعا
11:66-7
.0.
(۲۲/دی/۹۱ ۱۷:۱۸)میلاد.م نوشته است: [ -> ]
این پیشنهاد خوبیه که همه می تونن انجامش بدن............
اما این موسسه در جواب مخاطبانش که درخواست شماره حساب کرده بودن جهت کمک نقدی ، جوابی نداه هنوز....
تشکر موسسه موعود از مخاطبان و اعلام شیوه های همکاری (91.10.24)
.

واقعا این نشانه ی اقتدار فعالان مهدویت است که برای رضای خدا کار می کنند و طوزی رفتار نمی کنند که به نظر آید دارند گدایی می کنند.

من که احساس می کنم جای لینک سایت موعود و معرفی مستند های آن در وبلاگهایمان خالیست
یه روز یکی به من گفت این رائفی که اینقدر سخنرانی های مذهبی میکنه چرا پول میگیره ؟
منم بهش گفتم واقعا متاسفم با این طور فکر کردنت خوب نون خودش رو چه طور درآره تازه باین پول میشه کار های دیگه ای برای رشد فرهنگ مهدوی کرد
من بیشتر به مطالعه ی انلاین علاقه دارم.

من ترجیح میدم به جالی چند تومن پول کتاب ، بدمش به چند تا نیاز مند ، که سیر باشند ، دزدی نکنن !

دنیای من اینه . اگه مشکلی دارید دیگه کاریش نمیتونم کنم
فوری »» در خواست موسسه موعود:
«مارا در رساندن این پیام یاری کنید»
[/b]

وزیرمحترم وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
جناب اقای دكتر حسینی

سلام علیکم
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم - مرحمت فرموده ما را مس کنید
این موسسه باسابقه و پرتوان فرهنگی کشور آخرین نفس‌هایش را می کشد. ازشما تقاضای کمک نداریم. قبل از آنکه طلبکاران مارابه زندان بیندازند دستور دهید مطالبات دوساله مارا پرداخت کنند.شاید این دوره را پشت سر بگذاریم.
از آنجا که سنت پاسخ سلام و نامه در ادارات تحت امر شما وجود ندارد مجبور به ارسال پیام sos شدیم. والسلام
[b] موسسه فرهنگی موعود عصر - اسماعیل شفیعی سروستانی[/b]
به نام خدا
دوستان متاسفانه یک نکته ای رو فراموش کردید که دلیل اصلی رکود در فروش کتاب و محصولات فرهنگی فقط مختص به این موسسه نیست و بخاطر گرانی کاغذ و سی دی و دی وی دی و غیره خیلی از موسسات دیگر نیز در حال ورشکستگی هستند در کنار این باید قبول کنیم که طرفداران کتب مذهبی نیز در کشور ما به شدت کاسته شده اند و مشتری چندانی برای کتب مذهبی وجود ندارد بجز برخی مومنان واقعی و ادارات و موسسات دولتی و مذهبی که در مورد اداراتی که این کتابهای مذهبی را تهیه میکنند باید گفت که متاسفانه به نوعی بیت المال را پایمال میکنند چون این کتابها را برای کارمندان میخرند و اکثر این کارمندان نه تنها این کتابها را مطالعه نمیکنند بلکه شروع به توهین هم میکنند که نگاه کنید مثلا به جای رسیدن به وضع معیشتی ما رفتن کتاب فلان و بهمان را خریده اند و به ما داده اند و کتاب هم متاسفانه یا به گوشه ای پرت میشود یا به عنوان وسیله تزئینی استفاده میشود یا دور ریخته میشود که در این حالت ضرر اینکار بسیار بیشتر از منفعت آن است. در کنار اینها مخلوط شدن مسائل مذهبی با مسائل مادی احساس بدی به انسان میدهد. چه خوب بود بخشی از خمس و زکات گرفته شده از مسلمانان به موسساتی مانند موسسه فوق تخصیص پیدا میکرد تا اینگونه دچار ورشکستگی نشوند البته کاملا قبول دارم که افرادی مثل بچه های این سایت باید از اینگونه موسسات حمایت کنند ولی ما چند نفریم و چقدر میتوانیم در این شرایط اقتصادی کمک کنیم آیا با کمکهای ما واقعا مشکلات حل میشود. به هر حال اگر ما به این موسسات کمک هم کنیم که باید هم کمک کنیم، ولی کتابهای آنها به فروش نرود یا توسط ارگانها و ادارات خریده شود و حیف و میل شود چه فایده ای دارد؟ امیدوارم خداوند کمکمان کند.
سلام جناب عدالت
ممنون از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتید ولی همونطور که در جریان هستید موسسه موعود تقاضای کمک نقدی و مادی از کسی نداشته و نداره و حتی کمکهای خیلی از دوستان و همراهان رو در این مورد رد کرده. در عوض خواسته شده که در نشر و معرفی این محصولات هرکس در حد توان کمک کند تا شاید این بحران برطرف شود.
در هر صورت این موسسه یک برند تجاری نیست که اگر اعلام ورشکستگی هم کرد مهم نباشد این موسسه با نام امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و برای او سالیان سال هست که در حال انجام وظیفه است بنابراین بسته و غیر فعال شدن چنین مکانهایی باعث سرافکندگی بیشتر ما در حضور امام عزیزمون خواهد شد.
در این مورد هم استاد بزرگوار فقط تقاضا کردن که صداشون رو به هر طریقی که میشه به گوش وزیر ارشاد برسونیم.
در ضمن خلوص نیت ما در انجام عمل تضمین کننده ماندن ما در راه حق و ولایت است.

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع