تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پمپی؛ شهری که گرفتار عذاب الهی شد+ تصاویر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پمپی؛ شهری که گرفتار عذاب الهی شد+ تصاویر
پمپی؛ در ایام پادشاهی نرون از آبادترین شهرهای کشور ایتالیا بود. مردم این شهر به انواع گناه از جمله زنا در ملا عام حتی با حیوانات و کودکان مبتلا بودند، که ناگهان عذاب الهی فرا می رسد و طی فعالیت یک آتش فشان همگی نابود و تبدیل به سنگ می شوند.

[تصویر: 31330_928.jpg]

[تصویر: 31331_654.jpg]

[تصویر: 31332_467.jpg]

[تصویر: 31333_406.jpg]

[تصویر: 31334_439.jpg]

[تصویر: 31335_483.jpg]

[تصویر: 31336_229.jpg]

[تصویر: 31337_865.jpg]

[تصویر: 31338_144.jpg]
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
بسم الله

سلام

واقعا انسان اگر از خداوند اطاعت نکند برای چی زندگی کند؟ به چه امیدی؟ به چه چیزی دست پیدا می کند؟

ومن نعمّره ننکّسه فی الخلق

به چه امیدی به پیری می رس
یم ؟
فیلم دوبلش تازگیا عرضه شده قصه یه دلیره که خونوادش و قبیلش کشته میشن و هرروز بازمانده های اون کمتر میشه و با مبارزه ای مثل تروی و گلادیاتور(مبارزه محرومین با جنگاورای شاه)فیلم ادامه داشت و همچنین عاشق شدن دختر شاه بخاطر هیکل سیکث پک طرفAngelفیلم بازیرنویس فارسی و انگلیسی و زبان اصلی هم اومد بازارConfused
پس نوشت:سوای حاشیه ستم زیاد توی این شهر مسبب این جریان شد ینی نزول بلاBlush

آقا محمد رضا قربون اون امضات از کجا گیر آوردی ببخشید اسپم میدماConfusedنامردا برای چاپ بنر هیچکس آپ نمیکنه اختصاصی دست فرهنگیاست،اگر خودتون بدست آوردید اجازه بدید تبدیل به پلات لمینت کنم همین عکس رو هفته پیش در ابعاد بزرگ بدون لمینت صد هزار تومن میفروخت چنان دلم سوخت عکس ضریجح جدیدو ندارم که خدا برام رسوند خدایا فدات بشم مهربونHeartAngel
(۹/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۰)ehsan8taherian نوشته است: [ -> ]فیلم دوبلش تازگیا عرضه شده قصه یه دلیره که خونوادش و قبیلش کشته میشن و هرروز بازمانده های اون کمتر میشه و با مبارزه ای مثل تروی و گلادیاتور(مبارزه محرومین با جنگاورای شاه)فیلم ادامه داشت و همچنین عاشق شدن دختر شاه بخاطر هیکل سیکث پک طرفAngelفیلم بازیرنویس فارسی و انگلیسی و زبان اصلی هم اومد بازارConfused
پس نوشت:سوای حاشیه ستم زیاد توی این شهر مسبب این جریان شد ینی نزول بلاBlush

آقا محمد رضا قربون اون امضات از کجا گیر آوردی ببخشید اسپم میدماConfusedنامردا برای چاپ بنر هیچکس آپ نمیکنه اختصاصی دست فرهنگیاست،اگر خودتون بدست آوردید اجازه بدید تبدیل به پلات لمینت کنم همین عکس رو هفته پیش در ابعاد بزرگ بدون لمینت صد هزار تومن میفروخت چنان دلم سوخت عکس ضریجح جدیدو ندارم که خدا برام رسوند خدایا فدات بشم مهربونHeartAngel

سلام
https://goo.gl/55Nt2I
آدرس های مرجع