۲۰/بهمن/۹۱, ۱:۳۶
سلام دوست عزیز .
قطعا تو این شرایط اولین کاری که میشه کرد دعاست اما نه دعای 1 دقیقه ای بعد از نماز ....!
اگه واقعا برات مهمه وقت بذار و با خدا خلوت کن و از ته دل واسش دعا کن ... اگه خواستت از ته دل باشه شک نکن بی پاسخ نمیمونه .
نمیخوام ترفند گول زدن یاد بدم اما میشه هر کسی رو نسبت به عملی شرطی کرد ، کافیه چند روز شرایطی رو فراهم کنی که تحت عمل انجام شده نمازش رو بخونه و تو این مدت تمام سعی شما این میشه که اتفاقات خوب پیرامونش رو ربط بدی به همین چند بار نماز خوندنش ( که قطعا همین هم هست ) .
یادمه 4 سال پیش بود که یهو زد به سرم گفتم چرا باید نماز بخونم و شروع کردم به بهونه آوردن . یه ر.ز عموم نشست گفت 2 حالت داره :
یا اون دنیا حقیقت داره و تمام اعمال ما حساب میشه که با نماز خوندنت ریسک نکردی و به وظیفت عمل کردی .
یا اون دنیا همش پوچه که بازم ضرر نکردی و ورزش کردی !!
منم پیش خودم گفتم راست میگه ها چرا ریسک کنم و نماز رو باز شروع کردم .
میخوام بگم هر کسی یه دگمه ای داره که میشه از طریق اون مجابش کرد کاری رو انجام بده .
برخلاف تمام نظر دوستان این یه نظر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ااااا تازه پست آخر رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انگار دیر رسیدم و آقامون زودتر از ماها دست به کار شده .
الهم عجل لولیک الفرج
قطعا تو این شرایط اولین کاری که میشه کرد دعاست اما نه دعای 1 دقیقه ای بعد از نماز ....!
اگه واقعا برات مهمه وقت بذار و با خدا خلوت کن و از ته دل واسش دعا کن ... اگه خواستت از ته دل باشه شک نکن بی پاسخ نمیمونه .
یک نکته رو هم بگم و اون اینکه عموما 80% کارهای ما تحت تاثیر عادتهای ماست و شکستن عادت سخت .
نمیخوام ترفند گول زدن یاد بدم اما میشه هر کسی رو نسبت به عملی شرطی کرد ، کافیه چند روز شرایطی رو فراهم کنی که تحت عمل انجام شده نمازش رو بخونه و تو این مدت تمام سعی شما این میشه که اتفاقات خوب پیرامونش رو ربط بدی به همین چند بار نماز خوندنش ( که قطعا همین هم هست ) .
یادمه 4 سال پیش بود که یهو زد به سرم گفتم چرا باید نماز بخونم و شروع کردم به بهونه آوردن . یه ر.ز عموم نشست گفت 2 حالت داره :
یا اون دنیا حقیقت داره و تمام اعمال ما حساب میشه که با نماز خوندنت ریسک نکردی و به وظیفت عمل کردی .
یا اون دنیا همش پوچه که بازم ضرر نکردی و ورزش کردی !!
منم پیش خودم گفتم راست میگه ها چرا ریسک کنم و نماز رو باز شروع کردم .
میخوام بگم هر کسی یه دگمه ای داره که میشه از طریق اون مجابش کرد کاری رو انجام بده .
برخلاف تمام نظر دوستان این یه نظر بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ااااا تازه پست آخر رو دیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انگار دیر رسیدم و آقامون زودتر از ماها دست به کار شده .

الهم عجل لولیک الفرج