تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حجابی که شاید در آینده، دیگر برتر نباشد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
نقل قول:آیا چادر کم اهمیت تر از لاستیک است ؟!
ما هنوز توانایی تولید رنگ مشکی برای چادر مشکی را نداریم ،
فکر کنم همان اندک کارخانه های تولید چادر مشکی نیز وابسته
باشند ...

چند سالی میشه که ایران به این توانایی دست پیدا کرده!

فکر نکنید تولید چادر مشکی به همین راحتی هستش

تکنولوژی پیشرفته ای برای تولیدش نیازه!
سلام
حالا همه ی مشکلات عالم و آدم حل شد فقط مونده تولید رنگ سیاه چادر مشکی.
جناب مهاجر
نمی دونم شما خانم هستید یا آقا اگر خانم هستید میشه بگید چادری که در حال حاضر سر می کنید وصله دار و کهنه است و اصلا برایتان مهم نیست؟ می خواهم ببینم خودتان چقدر به حرف هایتان اعتقاد دارید یا اینکه شعار می دهید؟؟؟
اگر هم آقا هستید باید بگم که با روحیات دخترخانم ها آشنایی ندارید. یک دختر جوان توی این دوره زمونه که می خواهد چادر سر کنه و حجاب کامل داشته باشه آیا نباید جلوی همکلاسی ها و در دانشگاه و مدرسه با اعتماد به نفس حاضر بشه و به خاطر کهنگی چادرش شرمنده نباشه؟ البته نمی گم کهنگی شرمندگی داره ولی یک دختر 16-17 ساله در شرایط امروزی که همه دخترها به فکر زیبایی و خوش پوشی هستند چطور می تونه نسبت به کهنگی یا وصله دار بودن چادرش بی خیال باشه؟؟؟
حرف های شما فقط و فقط و فقط شعار است.
چرا نمی خواهید بپذیرید که در مملکت اسلامی باید قیمت حجاب برتر مناسب باشد.آیا تلاش برای این امر بهتر از گشت ارشاد نیست؟؟
(۸/بهمن/۹۱ ۱۰:۳۳)mamy007 نوشته است: [ -> ]سلام
حالا همه ی مشکلات عالم و آدم حل شد فقط مونده تولید رنگ سیاه چادر مشکی.
سلام
مشکلات مثل زنجیر هستند ، اگر یک قسمتش پاره بشه ، جمع کردنش سخته ، باید به همه چیز چشمی داشت.
بله شما درست میفرمایید ولی تا آهن نباشه زنجیری هم نیست پس بحث در مورد پاره شدن زنجیر هم نیست.
وقتی یه دونه میکاریم اول بهش میرسیم آبش میدیم کودش میدیم تازه اون اول ساقش رشد میکنه نه برگ و میوه اش.
در کل منظورم درباره ی مشکلات بزرک تر بود.
"بسم الله الرحمن الرحیم"

نقل قول:نمی دونم شما خانم هستید یا آقا...

چه فرقی می کنه؟؟ برترین شما باتقواتربن شماست!

نقل قول:اگر خانم هستید میشه بگید چادری که در حال حاضر سر می کنید وصله دار و کهنه است و اصلا برایتان مهم نیست؟ می خواهم ببینم خودتان چقدر به حرف هایتان اعتقاد دارید یا اینکه شعار می دهید؟؟؟

بقول شما اگه خانم یاشم خیلی برام مهم هست
که چادری که می پوشم شیک باشه اما حالا وقتی شرایط ام به فرض جور نباشه خودکشی که نمی کنم.
عقده ایم نمیشم آخه این دنیا دار امتحان هست و مطمئن هستم که شرایط همیشه یک جور نمی مونه.
و خدا گفته ای کسانی که ایمان آوردید من شما را به حال خویش رها نمی کنم بلکه امتحان می کنم.
مدرسه هم که میری معلم ازت امتحان میگیره و هنر نیست
که درسی که استعداد خدادادی داری 20 بشی ...
هنر اینه که تو اون درسی که ضعیف هستی نمره بالا بگیری.
هر کسی توی یه درس لنگ میزنه: ریاضیات- فیزیک- ادبیات و...که ممکنه واسه دیگری آب خوردن باشه...
زندگی هم همینه هر کدوم از ما یه جا که مشکل داریم امتحان میشیم. و امتحانات ما هم توی اونایی هست که لنگ میزنیم هر کی بر حسب خودش: پول- قدرت- کبر و یا تحریم ...

نقل قول:اگر هم آقا هستید باید بگم که با روحیات دخترخانم ها آشنایی ندارید.

بقول شما اگه آقا باشم
اگه با روحیات خانم ها آشنایی هم نداشته باشم دیگه از هدف آفرینش و دینم که با خبر هستم!!!

نقل قول:یک دختر جوان توی این دوره زمونه که می خواهد چادر سر کنه و حجاب کامل داشته باشه آیا نباید جلوی همکلاسی ها و در دانشگاه و مدرسه با اعتماد به نفس حاضر بشه و به خاطر کهنگی چادرش شرمنده نباشه؟

وظیفه یه دختر خانم یا یه آقا پسر الان با اعتماد به نفس حاضر شدن جلوی تحریمات دشمن هست؛
نه جلوی هم کلاسی هاش.

نقل قول:لبته نمی گم کهنگی شرمندگی داره ولی یک دختر 16-17 ساله در شرایط امروزی که همه دخترها به فکر زیبایی و خوش پوشی هستند چطور می تونه نسبت به کهنگی یا وصله دار بودن چادرش بی خیال باشه؟؟؟

وشرایط امروزی ما ایجاب میکنه که کم نیاریم و به این راحتی ها نشکنیم
و تو روی مهدی فاطمه شرمنده نشیم!!

[b]
نقل قول:حرف های شما فقط و فقط و فقط شعار است.
چرا نمی خواهید بپذیرید که در مملکت اسلامی باید قیمت حجاب برتر مناسب باشد

تمام حرف من اینه:

اینجا ایران است.
حاکمش نائب امام زمان است.
پاکترین رهبر جهان است.
قدرت جوانانش!! کابوس اهریمنان است.
اینجا اجناس گران است، چونکه تحریم دشمنان است.
اما ایرانی صبور و قهرمان است.
هدف ما از زندگی نان نیست، حفظ ایمان است.
رسیدن به خدای سبحان است.
نق زدن و نالیدن از وسوسه های شیطان است.
ارسال این متن به دوستان موجب کوری دشمنان است.

(۸/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۴)mamy007 نوشته است: [ -> ]بله شما درست میفرمایید ولی تا آهن نباشه زنجیری هم نیست پس بحث در مورد پاره شدن زنجیر هم نیست.
وقتی یه دونه میکاریم اول بهش میرسیم آبش میدیم کودش میدیم تازه اون اول ساقش رشد میکنه نه برگ و میوه اش.
در کل منظورم درباره ی مشکلات بزرک تر بود.
سلام
چرا هست، مطمئن باشید که هست ، رنگ سیاه چادر روایت شده ، و مطابق عقل هم هست (کمترین شهوات رو تهییج می کنه) ، اگر کشور قدرت تولید چادر مشکی نداشته باشه ، یا باید قید چنین مزیتی رو بزنیم ، که عقلانی نیست ، یا باید پول به دشمن اسلام بدیم ، که این هم به ضرر جامعه اسلامی هست .
در حالت اول ، با کاهش عفاف ، جامعه دچار فساد و در نتیجه رکود میشه
در حالت دوم ، باز هم جامه دارای رکود مالی خواهد شد.
بسم الله

سلام
به نظرم این نوشته یکمی یه جوریه
اگه چادر در آینده هم برتر نباشه پس چی حجاب برتر باشه؟ مانتوهای گرون تر از چادر؟؟؟؟؟؟

اگه بخوایم اینجوری فکر کنیم که کلا باید قید حجاب رو زد....

در کل هرجور نگاه کنیم بازم هیچی به صرفه تر و نورانی تر از چادر نیست...
(۹/بهمن/۹۱ ۱۰:۲۸)*مهاجر* نوشته است: [ -> ]
تمام حرف من اینه:

اینجا ایران است.
حاکمش نائب امام زمان است.
پاکترین رهبر جهان است.
قدرت جوانانش!! کابوس اهریمنان است.
اینجا اجناس گران است، چونکه تحریم دشمنان است.
اما ایرانی صبور و قهرمان است.
هدف ما از زندگی نان نیست، حفظ ایمان است.
رسیدن به خدای سبحان است.
نق زدن و نالیدن از وسوسه های شیطان است.
ارسال این متن به دوستان موجب کوری دشمنان است.

سلام دوست عزیز .

جناب مهاجر اولا حقیر این مطلب رو گذاشتم نه برای اطلاع رسانی بلکه برای اینکه نظر دیگر دوستان رو هم در مورد چادر و قیمت اون و ... بدونیم و به نتیجه مشترک برسیم .

نکته بعدی اینکه شما به قدری غرق در دین شدی که از اونور بوم افتادی ( این نظر شخصیه ).
دوست عزیز درسته این دنیا فانیست و زود گذر و ما باید عمده فعالیتمون مربوط به دنیای دیگری باشه اما نه به قیمت اینکه بخواییم در این دنیا با شرمندگی و سختی و... زندگی کنیم .

شما میگی طرف باید فکر خشنودی فاطمه ( ص) باشه و چادر بپوشه درست اما کی گفته نباید به نوع چادر و زیباییش اهمیت بده ؟؟

اتفاقا اگر قراره شخصیت و حجاب فاطمی رو تو جامعه با تعداد انگشت شمار دختران چادری نمایان کنیم باید این چادر به زیباترین وجه ممکن خود باشه .

قطعا شما پسرید و این رو نمیدونید دخترها بیش از پسرها احتیاج به دیده شدن دارن و هر کسی یک روشی رو انتخاب میکنه .و انصافا ما داریم میبینیم بین 50 دختر 1 نفر چادری دیده میشه ( میتونه هر جا متفاوت باشه ) و به نظر حقیر واجبه اون یک نفر بهترین نوع چادر رو داشته باشه ..چرا ؟

چون اون 1 دختر بین اون 50 دختر دیگه نماد و سنبل حجاب اسلامیه و ما نباید بذاریم حجاب اسلامی رو دیگران تو ژنده پوشی خلاصه کنن
.

(۹/بهمن/۹۱ ۱۰:۲۸)*مهاجر* نوشته است: [ -> ] هدف ما از زندگی نان نیست، حفظ ایمان است.
رسیدن به خدای سبحان است.

بسیار خوب پس شما صبح تا شب به جای کار در حال عبادت باید باشید !!!!

دوست عزیز حفظ ایمان و نزدیک شدن به خدای سبحان اولویت ماست اما این به معنی سختی کشیدن و زجر در این دنیا نیست .

زندگیه ائمه ما چیز دیگری رو به ما نشون میده .
"بسم الله الرحمن الرحیم"

نقل قول:جناب مهاجر اولا حقیر این مطلب رو گذاشتم نه برای اطلاع رسانی بلکه برای اینکه نظر دیگر دوستان رو هم در مورد چادر و قیمت اون و ... بدونیم و به نتیجه مشترک برسیم .

نمیدونسنم من تو لیست دشمناتون هستمSmile
من بنیادی به مسئله نگاه کردم،
نمی دونستم فقط به دنبال وجه اشتراک با طرز فکر خودتون هستید«و به نتیجه مشترک برسیم»!!!

نقل قول:نکته بعدی اینکه شما به قدری غرق در دین شدی که از اونور بوم افتادی ( این نظر شخصیه ).

لا اکراه فی الدین: در قبول دین هیچ اکراهی نیست.
ما به هر کس به اندازه تواناییش انتظار داریم...

نقل قول:دوست عزیز درسته این دنیا فانیست و زود گذر و ما باید عمده فعالیتمون مربوط به دنیای دیگری باشه اما نه به قیمت اینکه بخواییم در این دنیا با شرمندگی و سختی و... زندگی کنیم .

خدا راضی نیست کسی اینجور با شرمندگی و سختی زندگی کنه!!!
خوب چادر کهنه سختت هست بپوشی، نپوش. چادر حجاب برتره.
میدونی اسلام به چی میگه حجاب: داشتن عفت و حیا.
دختر چادری با حجابه که عفت و حیا داشته باشه. اما اگه عفت و حیا نباشه بی حجابه..
حالا دختر مانتویی رو دیگه باید بی حجاب خوند؟؟؟
نه در صورت داشتن عفت و حیا باحجاب است.

پس شما می تونید برای زندگی نکردن با شرمندگی و سختی و ... با مانتو+ عفت و حیا
زندگی کنی.

نقل قول:شما میگی طرف باید فکر خشنودی فاطمه ( ص) باشه و چادر بپوشه درست اما کی گفته نباید به نوع چادر و زیباییش اهمیت بده ؟؟

این نقل قولی از پست قبلی منه آیا بیانگر اینه که من شیک پوشی رو انکار کردم؟؟

نقل قول:بقول شما اگه خانم یاشم خیلی برام مهم هست
که چادری که می پوشم شیک باشه اما حالا وقتی شرایط ام به فرض جور نباشه خودکشی که نمی کنم.

نقل قول:قطعا شما پسرید و این رو نمیدونید دخترها بیش از پسرها احتیاج به دیده شدن دارن و هر کسی یک روشی رو انتخاب میکنه .و انصافا ما داریم میبینیم بین 50 دختر 1 نفر چادری دیده میشه ( میتونه هر جا متفاوت باشه ) و به نظر حقیر واجبه اون یک نفر بهترین نوع چادر رو داشته باشه ..چرا ؟

اگه واسه دیده شدن چادر رو انتخاب کردید تا دور نشده من بهتون میگم سخت در اشتباهید
چادرر یک نوع حجاب است. لفظ صحیح ستر یعنی پوشش.
و چادر برای پوشاندن و دیده نشدن است.
اگه توی دانشگاه ها نگاه کنی اقلیت بی چادر هستند و ما بزرگشون می کنیم!!!

نقل قول:چون اون 1 دختر بین اون 50 دختر دیگه نماد و سنبل حجاب اسلامیه و ما نباید بذاریم حجاب اسلامی رو دیگران تو ژنده پوشی خلاصه کنن .

اگر قرار امثال این ها فقط با داشتن چادر شیک نماد و سنبل حجاب باشن و حجاب هم فقط توی
شیک پوشی چادر مطرح بشه همون بهتر که به چادر شیک نرسن.
حجاب یعنی داشتن عفت و حیا- نه صرفاً چادر شیک و گران.

نقل قول:
(امروز ۹:۲۸)
*مهاجر* نوشته است: هدف ما از زندگی نان نیست، حفظ ایمان است.
رسیدن به خدای سبحان است.

بسیار خوب پس شما صبح تا شب به جای کار در حال عبادت باید باشید !!!!

حفظ ایمان و رسیدن به خدای سبحان توی عبادت خلاصه نمیشه.
وقتی کار میکنی اگه هدفت رضایت خدا باشه عبادته
اما اگه واسه پول و امیال شخصی دست به هر کاری بزنی اینجا هدف میشه نان نه حفظ ایمان.

نقل قول:دوست عزیز حفظ ایمان و نزدیک شدن به خدای سبحان اولویت ماست اما این به معنی سختی کشیدن و زجر در این دنیا نیست .

خوب خداجونم حفظ ایمان اولویته ولی چیکار کنم که سخته توی آخرالزمان
حجاب داشته باشم، خودت که می بینی دوستام مسخره ام می کنند
و تو هم که راضی نیستی زجر بکشم. پس خدافظ خدافظ

دنیا محل گذر و سختی است.
آسایش و راحتی برای مؤمن آخرت است.

ولی خودمونیما هم چین میگی زجر یکی نفهمه میگه...
بابا خدا از تو نمیخواد سنبل حجاب شی بی خیال

نقل قول:زندگیه ائمه ما چیز دیگری رو به ما نشون میده .

زندگی تمام ائمه پر از سختی و بلاست.
پیامبر اکرم: پهن گوسفند بر سرش می ریختند، یک روز خبری از ریختن پهن نشد
سراغ مرد را گرفت گفتند بیمار است به عیادتش رفت.
شعب ابی طالب را که فراموش نکرده ای!!!

امام علی:
فاطمه را جلوی چشمانشان زدند.
جواب سلام امام را کسی نمی داد.
روزهای از دست دادن فاطمه را که یادت هست...

باز هم بگویم یا کافی است؟؟!!

البته نمی خواهند ما مثل آنها باشیم
حداقل به آنها که می توانیم اقتدا کنیم...
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع