تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ثبت نام در ششمین دوره ختم 240 روز قرآن کریم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
همانطور که شما دوستان عزیز مطلع هستند ، گنجینه ای است در خانه ها با باطنی بسیار زیباتر از ظاهر. حالا که فرصتی فراهم شده است ، بهتر است از آن بهترین استفاده را نمود.
[تصویر: 1359089492.jpg]
--------------------------------------------------------------------------------------------
[b]
و اما توضیحات ختم قرآن :
ختم قرآن حداقل توسط 240 نفر اگر انجام شود به این معناست که روزی یک بار قرآن به صورت گروهی ختم شده و خود فرد نیز ، با خواندن هر یک نیم حزب در روز بعد از گذشت 240 روز قرآن را به طور کامل ختم می نماید.در نتیجه ما با این برنامه ریزی در هر یک روز ، یک بار قرآن را کامل ختم نموده ایم.
زمان شروع ختم قرآن : 10 بهمن 1391 مصادف با ولادت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و امام جعفر صادق علیه السلام
زمان ختم قرآن : 3 مرداد 1392
[b]
تمام نظم و ضوابط این ختم تا چند روزه دیگر برای دوستان به طور کامل انشاالله ارسال می شود.
نیت ختم :
به نیت سلامتی و ظهور امام مهدی علیه السلام و خیر اموات و درود بر روح شهیدان بالاخص شهید استاد سید مرتضی مطهری .
لینک ثبت نام در ختم قرآن
لطفا اطلاع رسانی نمایید.
عزیزانی که علاقه به انجام این کار را در خود می بینند بسم الله... راهی پیدا شده که مردم را به خواندن کلام خداوند تشویق و خودتان هم راه آسمان را پیش بگیرید.شما هم این طرح را در کشور و شهر و شهر و روستا و محله خودتان انجام بدید.
داتلود فرم ساخته شده برای این طرح
[/b]


در صورت ثبت نام ، زمان و آیه آغازین به شما اطلاع رسانی خواهد شد.
آدرس های مرجع