بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان از اون جایی که تکنولوژی خوبه و کشور روز به روز داره پیشرفت میکنه
این مشکلات هم وجود داره اگه میخواهیم تحریم رو بشکنیم خود به خود تکنولوژی که میره بالا با
این نوع مشکلات هم رو به رو می شیم فرهنگ سازی درست باید بشه یعنی ذهن یا ضمیر ناخوداگاه
کودکان مون رو نسبت به ابن تکنولوژی ها اسلامی کنیم یا دست کاری کنیم از طریق رسانه و کارتون ها
جوری که نسبت به این تکنولوژی ها بی جنبه بازی در نیارن نمیشه جلوی این نوع تکنولوژی جلوش رو گرفت
و نمیشه استفادش رو ممنوع کرد تنها راه کنترل کردن تکنولوژِی کنترل ذهن کودکان است.....
درواقع بی جنبه بودن خودمون رو گردن رایتل یا ایرانسل نندازیم ...
(((به امید فرهنگی بهتر)))
با سلام
حرف من اینه که نباید زود قضاوت کنیم و فقط از وجهه منفی موضع گیری بکنیم و از مزایای این تکنولوژی غافل بشیم
(۱۷/بهمن/۹۱ ۰:۵۳)دل خسته نوشته است: [ -> ]ورودت رو هم خوش آمد می گم.از نظرت هم متشکرم.
ممنونم دوست عزیز.باز خدا رو شکر یکی پیدا شد و مارو تحویل گرفت

روایتی هست که میگه: در آخر الزمان نگه داشتن ایمان مثل نگه داشته آتیش تو کف دسته.
واقعا که شرم آوره این حرف ها...اگر بخوایم به همه چی اینطوری نگاه کنیم چه اهمیتی داره که ماهواره بفرستیم مریخ ما که جامون رو زمین خوبه!!!
واقعا که واقعا که...
(۱۹/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۳)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]واقعا که شرم آوره این حرف ها...اگر بخوایم به همه چی اینطوری نگاه کنیم چه اهمیتی داره که ماهواره بفرستیم مریخ ما که جامون رو زمین خوبه!!!
واقعا که واقعا که...
سلام
ایشان که با تکنولوژی مخالف نیستند ، با نوع استفاده مخالف هستند.
اصلا تمام سیارات و مافیه در خدمت انسان خلق شدند ، چرا استفاده نکنیم؟ تا می تونیم حلالش رو استفاده می کنیم ، حرام یا شبهه دارش رو هم استفاده نمی کنیم.
فعلا که این تکنولوژی شبهه دار هست ، بهتره تا تایید مراجع صبر کنیم.
به نام خدا
سلام
این طوری که بعضی از شما فکر می کنید سنگ روی سنگ بند نمیاد
این چه طرز توجیه کردن بدی یه ابزار یا تکنولوژیه؟؟؟
نقل قول:مثلا یه دختر با پسر ....
مثلا بچه من ....
شاید یه عده بخوان از یه ابزار استفاده بد کنن گناه بقیه چیه ؟؟
همین اینترنت
کم توش سوه استفاده و کلاه برداری می شه!!!
نقل قول:یادمه ماهواره که اومد باز هم همین بحث مطرح بود. تکنولوژی هم می تونه مفید باشه و هم مضر. ما باید یاد بگیریم درست ازش استفاده کنیم. اوایل همه می گفتن هر کی خودش مواظب باشه درست ازش استفاده کنه. اما الان می بینیم ماهواره چه بلایی سرمون آورده.
اصلا این تکنولوژی قابل مقایسه با ماهواره نیست!(از لحاظ بد بودن)
سلام
می دونید ، باید بررسی بشه!
این هم دید کارشناسانه می خواد
خیلی از مراجع ماهواره رو هنوز برای بسیاری از مردم حرام می دونند.
باید متخصص امر ، دو وجه قضیه رو ببینه!
اما خوب یک چیزی ، فکر می کنید تماس تصویری ، چه مزیتی داره که بتونه مشکلاتش رو توجیه کرد؟
مثلا با استفاده از اینترنت می شه تولید فناوری کرد ، بنده خودم خیلی بهره بردم از اینترنت ، ماهواره هم حتی مزایای آموزشی داره ، شبکه های آموزشی داره و ... ، اما این تکنولوژی چی؟نهایت سودی که داره ، بردن کیفیت مکالمه است ، که واجب هم نیست ، دردی هم به نظر من دوا نمی کنه ، مگر برای کلاس گذاشتن ، یا موارد خاص که دو خانواده از هم دور هستند و ...
به نام خدا
سلام علیکم
چه بسا آب گوارایی که در گلوی تشنه ای گیر کرده است!!!
واقعا چه ضرورتی دارد؟؟؟
البته اگر کسی برایش ضرورتی دارد،خوب است،اما برای سایر مصارف دیگر خوب نیست
البته وب کم هم چنین حالتی دارد.
بعضی ها استفاده ی مثبت می کنند و بعضی نفی.
ولی باز هم باید به قول علی آقا صبر کرد ببنیم دیگران چه میگویند.
مرجع تقلید من که ایشان نیستند.
باید از دفتر مرجع تقلیدم بپرسم.
ای بابا حالا من پولم کجا بود که رایتلم باشه!!!
فی امان الله
(۱۹/بهمن/۹۱ ۱۵:۴۳)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]واقعا که شرم آوره این حرف ها...اگر بخوایم به همه چی اینطوری نگاه کنیم چه اهمیتی داره که ماهواره بفرستیم مریخ ما که جامون رو زمین خوبه!!!
واقعا که واقعا که...
انقدر آسان نظر دیگران را نقد نکنیم، آن هم کسانی با حداقل تجربه چندین برابر خودمان
ممکن است فردا که یکی از نزدیکان خودمان با همین سیستم دچار مشکل جدی شد آرزو کنیم ای کاش تکنولوژی اصلا به ما نرسیده بود.
هر چیز با ظاهری زیبا لزوما درون زیبایی هم ندارد.