تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: از رهبرمان حمایت می کنیم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
از رهبرمان حمایت می کنیم

بخش اول

علامه بهلول : در بين مردم به زهد معروفم ولي زهد آقاي خامنه اي بيشتر از من است چرا که من چيزي ندارم و زهد مي ورزم ولي آيت الله خامنه اي در مقامي هستند که مي توانند داشته باشند و زهد مي ورزند

.

آيت الله سيستاني : امروز سربلندي و عزت اسلام در گرو عزت جمهوري اسلامي ايران است و عزت و سربلندي جمهوري اسلامي ايران نيز در گرو سربلندي و موفقيت آيت‌الله خامنه‌اي مي‌باشد

.

کيومرث صابري فومني ( مرحوم گل‌ آقا ) : به خدا ما فدايي اين رهبر هستيم؛ بگذار تير بيايد به ما بخورد. تا سينه ما هست به سينه آقاي خامنه‌اي نخواهد خورد

.

حجت الاسلام و المسلمين محمدي گلپايگاني : با اينکه مقام معظم رهبري مي توانند از همه ي امکانات مادي بهره مند شوند، سطح زندگي خصوصي ايشان از سطح زندگي يک شهروند معمولي پايين تر است

http://hemaaaaaaayat.blogfa.com/
با سمه تعالی
خدا سایه ی این سید بزرگوار رو از سرمون کم نکنه خدایا اسم ما رو در زمره ی یاورانش قرار بده که تا دم مرگ ازش جدا نشیم با عشقش بمیریم .
از رهبرمان حمایت می کنیم

بخش دوم

حاج احمد آقاي خميني : من به عنوان فرزند امام از اينجا به رهبر خودم خطاب مي کنم رهبرا من مريد شما هستم و هر چي شما بگي مثل يک سرباز ساده گوش مي کنم

.

آيت الله ناصري : شما نمي دانيد رهبري چه دلي دارند. ايشان مملکت را خيلي عالي اداره مي کنند ايشان تمام اميدشان به امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است

.

حاج احمد آقا خميني : من از داخل منزل ايشان مطلع هستم، مقام معظم رهبري در خانه، بيش از يك نوع غذا بر سر سفره ندارند. خانواده معظم‌له روي موكت زندگي مي‌كنند

.

آيت‌الله مصباح يزدي : اگر تدابير حکيمانه مقام معظم رهبري نبود ما به دست خود ياران انقلاب اسلامي ، به ورطه هلاکت سقوط مي کرديم

.

ایشان شخصیت بسیار بزرگ و تاثیر گذاری هستند انقدر تاثیر گذار که ترس دشمنان ما رو برانگیختند

به همین دلیل روی جدایی مردم از ولایت بسیار کار میکنند
!!!!!!!!!!!

اونا فهمیدن که اگه یه کشوری تحت ولایت ولی مردمش با هم متحد باشن اون کشور پیروز خواهد بود برای همین روی این موضوع خیلی کار کردند و میکنند
جدایی مردم از ولایت

اونا فهمیدن و ضربشون رو هم زدندو میزنند ما همچنان خوابیم
از رهبرمان حمایت می کنیم
بخش سوم

آيت‌الله مصباح يزدي : اگر تدابير حکيمانه مقام معظم رهبري نبود ما به دست خود ياران انقلاب اسلامي ، به ورطه هلاکت سقوط مي کرديم

دكتر تيجاني نويسنده كتاب معروف «آنگاه هدايت شدم» : شجاعت آيت الله خامنه اي او را محبوب مسلمانان جهان كرده است

امام خميني (رحمة الله علیه) : خطاب به مقام معظم رهبري در زمان رياست جمهوري ايشان: هر موقعي‌كه شما به سفر مي‌رويد، من مضطرب هستم تا برگرديد. خيلي سفر نرويد

!

فرزند آيت‌الله العظمي بهجت : معظم‌له ( آيت الله بهجت ) برای سلامتی رهبر انقلاب چندين ختم ويژه صلوات و ذكر را گرفتند

.

آيت الله بهجت : کسي که عرضه اداره خانواده را ندارد حالا عليه اين سيد بزرگوار (امام خامنه اي) که جهان اسلام را اداره ميکنند حرف ميزند

.

روزي بعد از ملاقات حضرت آقا با آيت‌الله بهاءالديني از ايشان مي‌پرسند كه آيا ديروز مقام معظم رهبري به اينجا آمده بود؟ ايشان در جواب مي‌فرمايند: بله چند دقيقه خورشيد اينجا تابيد و رفت، او چون خورشيد داراي خير و بركات است

حاج احمد خميني : امام‌خميني(رحمة الله علیه) فرمودند که هرچه فکر مي‌کنم، مي‌بينم که حضرت آيت‌الله خامنه‌اي براي رهبري مناسب ترين فرد هستند

.

آيت‌الله العظمي گلپايگاني براي رهبر معظم عباي ظريفي هديه فرستادند و فرمودند : تضعيف شما را حرام مي‌دانم

.

مرحوم آيت‌الله طالقاني تصريح مي‌فرمودند: آقاي خامنه‌اي اميد آينده اسلام است

.

آيت ‌الله مصباح يزدي مي

فرمايند : اگر امثال بنده شبانه‌روز تسبيح به دست بگيريم و فقط خدا را شكر كنيم كه خدا چنين رهبري را به ما داده ، والله معتقدم كه از عهده شكر اين نعمت برنمي ‌آييم . رهبر عزيز ما تالي تلو معصوم (علیه السلام) است

.

شهيد دستغيب مي‌فرمايند : امام فرموده : به من خدمتگزار بگوييد بهتر است از اينكه رهبر بگوييد . آقاي علي خامنه‌اي هم اين‌جوري است، مقام نمي‌خواهد ، مقام روي او اثر نميگذارد

.

آيت‌ الله حسن ‌زاده آملي

: گوش ‌تان به دهان رهبر باشد . چون ايشان گوششان به دهان حجت ‌بن ‌الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است

.

شهيد آويني بعد از رحلت امام خميني ، خطاب به حضرت آقا مي نويسد: اي وصي امام عشق ، خودتان خوب مي‌دانيد كه چقدر شما را دوست مي‌داريم و چقدر دل‌مان مي‌خواست آن روز كه به ديدار شما آمديم، سر در بغل شما پنهان كنيم و بگرييم

.

مرحوم ميرزا اسماعيل دولابي فرموده بودند: امام خميني ـ ‌رحمت الله عليه ـ مظهر مهابت بود و رهبري مظهر محبت

خار چشم دشمنان.
به امید اینکه تحت لوایش ظهور حجت را درک کنیم.
ما با هرکسی که به اندازه ی سر سوزنی راهشو از خط ولایت کج کنه مخالفیم

ما با ولایت زنده ایم تا زنده ایم رزمنده ایم

علامه عظیم‌الشأن حضرت آیت‌الله حسن‌زاده آملی در استقبال از رهبر انقلاب، جلوی حضرت آقا دو زانو نشسته و ایشان را مولا خطاب می‌کنند. حضرت آقا ناراحت شده و به علامه می‌فرمایند این کار را نکنید. علامه حسن‌زاده می‌فرمایند: «اگر یک مکروه از شما سراغ داشتم این کار را نمی‌کردم»

این جمله وقتی بیشتر معنا پیدا می‌کند که بدانیم صاحب تفسیر المیزان، علامه عارف آیت‌الله طباطبایی درباره شاگردش علامه حسن‌زاده فرموده‌اند: "حسن‌زاده را کسی نشناخت جز امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)..."
از رهبرمان حمایت می کنیم
بخش چهارم

بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای بسیج دانشجویی 86/2/31

اولاً اين كه جوان بسيجى بيايد و درباره‌ى اين‌كه: «خوب است دولت مشكلات صنفى دانشجويان را - كه به آسانى قابل حل است - حل بكند» صحبت كند يا از اين كه: «كار علمى در ميان بسيج، حمايت و پشتيبانى لازم را پيدا نمى‌كند» گلايه بكند، اين من را خوشحال مى‌كند؛ اين همان توقعى است كه ما از بسيج داريم. بسيج يعنى آن عنصر دلسوزى كه كشور را متعلق به خود و آينده را وابسته‌ى به تلاش خود مى‌داند؛ نگران است،چون صاحبخانه است. اگر در خانه يك شيشه بشكند، ممكن است مهمانها و تماشاكن‌ها خيلى اهميتى ندهند، اما براى صاحبخانه فرق نمى‌كند كه شيشه‌ى كدام اتاق بوده و نگران مى‌شود؛ صاحبخانه است ديگر. اين نگرانى را من در شما مجموعه‌ى جوان بسيجى، قدر مى‌دانم
رهبر و دانش آموزان

http://hemaaaaaaayat.blogfa.com/
از رهبرمان حمایت می کنیم
بخش پنجم

[تصویر: 440597_kJLXr0OU.jpg]
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع