تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: قصد دارم اسلام را ترک کنم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام علیکم
در بحث هایی که مدتهاست داریم معمولا میان شبهه میندازن ما هم دفاع میکنیم و به محض اینکه ما میخواهیم در مورد عقایدشون چند تا سوال ساده بپرسیم همه فرار میکنند!

اینها به کنار داشتم با خودم فکر میکردم . مسلمان شدن برام عادت شده یا نه؟

این همه بحث میخواستی حقیقت رو برات روشن کنه یا صرفا میخوای حرف خودت رو به کرسی بمشونی

نشستم یه دو دو تا چهارتایی زدم با خودم ببینم در چه صورتی حاضرم دست از اسلام بردارم . بینی و بین الله حاظرم واقعا این کار رو بکنم و اگر حقیقتی بود بپذیرم

منتها چند شرط داه

اول یک پیامبری بزرگی ابداع کننده ای چیزی باشه از پیامبر خودم بزرگتر . بخشنده تر . مهربانتر . داناتر حکیم تر . فاظل تر صبور تر . متحول کننده تر و هدایت کننده به طرف عقلانیت و علم و دانش و زیبایی

یک کتابی داشته باشه یا دستور العملی بالاتر از قران که هم هدایت کننده باشه . هم اخلاقی هم زیبا . بیان احکام داشته باشه . یعنی بلاتکلیف نباشه و قوانینی برای اداره و تعالی بشر داشته باشه . و وزن مسایل علمی و ایجازی اون از قران بالت باشه

قوانینی داشته باشه عالمانه زیبا محبت امیز و در عین حال به افراد فرصت طلب و مریض اجازه عرض اندا نده
من رو هم توی جزئیات زندگی راهنمایی کنه . یعنی هر چی بخوام جا داشته باشه و جایی رو از قلم ننداخته باشه

به همه ابعاد من انسان توجه کرده باشه و ....
حالا نمیخوام محاسن اسلام رو بشمارم که باید چند تا کتاب بشینم بنویسم

یک خدایی رو معرفی و کشف حقیقت کنه ازش که خدای درست درمونی باشه و عقلا قبول بشه و ماجای ازل و ابد و کاملا واقعی توضیح بده . خدای خر سوار و کشتی گیر و جمعیت بالا و از اینها نمیخوام . راست و حسینیش (علیه السلام) یک خدای با عرضه ای که همچین پشتم و پر کنه و کم و کثری نداشته باشه رفیق خلوت و جلوتم هم باشه

و چیزی که من در اسلام عاشقشم و من رو شیعه کرده و نگه میداره

یک انسانی مثل یا بالاتر امام علی (علیه السلام) روحی و ارواحنا له الفدا Heart
ها !
یعنی یک ادمی به شجاعت سیاست علم حلم حکمت قدرت بلاغت مهربانی دوست داشتی و خلاصه مثل اقام و عزیزم و سرورم مولا علی (علیه السلام)
یعنی جامع الابعاد باشه در همه زمینه ها سر آمد و در جای خودش بدونه چه باید بکنه
و عدالت در همه امورش و رفتارش موج بزنه

این فقره و هم کوتاه نمیام چون اصلا یک چیزیه عجیب . اون هایی که ندارن نمیفهمن چه حلواییه مولا
انصافا وقتی میگم شیعه هستم و مولام علی (علیه السلام) احساس میکنم عالم و ادم در مقابلم کوچیکه و بالاتر از خودش دیگه نیست
یک شجاعت و مردانگی و ازادی خواهی مثل امام حسین (علیه السلام) که فرمود اگر دین جدم با شهادت من میمونه پس ای شمشیر ها مرا در بر بگیرید . یعنی فداکاری و رشادت
حقیقتا پیشوای ضعیف و پخمه و بی حال و بی خاصیت نمیخوام
جای خودش شجاعت . جای خودش اخلاق و مهربانی

یک کتاب هم مثل نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و حرف هایی حکیمانه تر و علمی و عقلانی و قشنگتر از گفتار امامان خودم Heart

یک دینی باشه که هر چی میرن جلو هی بفهمن که پیشواهاش چقدر عالم بودن . الان حدیث هست توی علم کوانتم و فزیک تازه دارن میفهمن امام (علیه السلام) چه فرموده . یعنی ادم یه روحی تو کالبدش میاد . و پرچم افتخار رو میبره بالا

راه رسیدن به خدا هم دقیقا و منطقا داشته باشه ...

اقا فعلا همینا بسه بنده در حضور همه قول میدم اگر این چند تا رو کسی بیاره فورا تغییر مذهب بدم یا تغییر دین!

یا علی (علیه السلام)

دوستان اگر چیز دیگری مد نظرتونه بفرمایید . شاید هم یکی اومد و گفت چیزی در دست داره .
اگر چیزی دیگری میخواهید حتما اینجا بنویسید
خیلی مطالب چالبی بود

وحید جان یه سوال. اینکه میگن کسی که از اسلام برگرده ، باید اعلام بشه واقعا حکمش چیه ؟
اگه مثلا از اسلام به مسیحیت یا یهودیت بره حکمش اعدامه ؟ یا اگه علیه اسلام تبلیغ کنه حکمش اعدامه ؟

با خیلی از دوستان سر این موضوع بحثمون میشه گاها
بسم الله

یه بنده خدایی رفت خدمت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و گفت: یه روشی بگو که هر گناهی را انجام بدم و اشکالی هم نداشته باشه.
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نیز برایش سه شرط گذاشت و به او فرمود:
  • جایی گناه را انجام بده که مُلک خدا نباشه
  • جایی گناه را انجام بده که خدا نبینه
  • و موقع انجام گناه از آفریده های خدا استفاده نکن
این سه شرط (حتی یکی از آنها) نیز قابل انجام نیست.

حالا این چه ربطی داشته به مقاله آقا وحید110، خوب معلومه دیگه. یه چیزهایی محاله Big Grin Angel
«فَأَقِمْ وَجْهَكَ لِلدِّينِ حَنِيفًا فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِى فَطَرَ النَّاسَ عَلَيْهَا لاَ تَبْدِيلَ لِخَلْقِ اللَّهِ.. . ; (روم ، 30) پس روى خود را متوجه آيين پروردگار كن !
اين فطرتى است كه خداوند انسان ها را بر آن آفريده ; دگرگونى در آفرينش الهى نيست
پ.ن:فکر کنم بخاطر همین کامله دینمون!چون با فطرت انسانها سخن میگه.

(۲۴/بهمن/۹۱ ۸:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خیلی مطالب چالبی بود

وحید جان یه سوال. اینکه میگن کسی که از اسلام برگرده ، باید اعلام بشه واقعا حکمش چیه ؟
اگه مثلا از اسلام به مسیحیت یا یهودیت بره حکمش اعدامه ؟ یا اگه علیه اسلام تبلیغ کنه حکمش اعدامه ؟

فکر کنم این لینک کمکتون کنه:
http://shia-online.ir/article.asp?id=23409&cat=6
(۲۴/بهمن/۹۱ ۸:۵۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]خیلی مطالب چالبی بود

سلام
وی این موضوع خیلی بحث کردیم توی تالار خوندش میتونه جالب باشه . و توی این تاپیک هم که نمیشه در موردش حرف زد
التماس دعا
واقعا جالبه که دوستانی که مرتب شبهه می کنن در دین اصلا نظری ندارنHuh
همه غیبشون زدهCool
لطفا پیام خصوصی بدید به همه دوستانی که شبهه می کنن بیان تا ببینیم چی میگن
من قسم میخورم هر دینی ازادی اسلامو بهم داد که حتی بتونم در مورد خدا تحقیق کنم و وجودیتشو به چالش بکشم دست از اسلام بکشم
(۲۴/بهمن/۹۱ ۷:۲۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]یک خدایی رو معرفی و کشف حقیقت کنه ازش که خدای درست درمونی باشه و عقلا قبول بشه و ماجای ازل و ابد و کاملا واقعی توضیح بده . خدای خر سوار و کشتی گیر و جمعیت بالا و از اینها نمیخوام . راست و حسینیش (علیه السلام) یک خدای با عرضه ای که همچین پشتم و پر کنه و کم و کثری نداشته باشه رفیق خلوت و جلوتم هم باشه

و چیزی که من در اسلام عاشقشم و من رو شیعه کرده و نگه میداره

سلام آقا وحید گلم
ببخشید مگه ما وجود خدا رو اثبات نکردیم؟

این که ممکن نیست مگر اینکه کسی به اثبات ما ایرادی داشته باشه. تنها میشه روی اون بحث کرد منطقاً امکان معرفی یه خدا بهتر از اونیکه ما اثبات کردیم غیر ممکنه.
بنام خدا
خدا رو شكر مي كنم كه در دوره اي زندگي مي كنم كه دين اسلام معرفي شده
خدا رو شكر مي كنم كه در كشوري زندگي مي كنم كه دين رسميش اسلامه
خدا رو شكر مي كنم كه از پدر و مادري متولد شدم كه مسلمانند
خدا رو شكر مي كنم كه مسلمانم
خدا رو شكر مي كنم كه زيرسايه ولايت علي (علیه السلام) هستم

آقا حال مي كنم وقتي گوينده ي اخبار صدا و سيما اولين جمله اي كه بعد از بسم الله الرحمن الرحيم به زبون مياره ،‌ صلوات بر محمد و آل محمده (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل فرجهم
به نام خدا

سلام

دوستان من میخوام مطلبی که از یه استادی خوندم را خدمتتون بگم . مهم اینه که ما خودمون رو در مسیر نسیم الهی قرار بدیم .

ببینید اگر حقیقتا هر انسانی بیاد و حجابهایی که خودش درست کرده کنار بزنه , قطعا تمام انسانها فقط به سمت کشیده میشن

همین مکاتب مختلفی که اومده و رهروانش , وقتی وارد ریز اعتقاداتشون میشیم , میبینیم بخاطر برخی خصوصیات اخلاقی خود ,

دارن دنبال فلان روش و فلان مکتب میرن .

کسی ممکنه خودخواهی حجابش باشه

یکی دیگه کینه

یکی دیگه علم زیادش

یکی دیگه احساسش و غیره ...

موضوع اینه که ما با خودمون بیگانه شدیم و به همین دلیل دنبال روشهای عجیب و غریب میریم .

از دوستی پرسیدم : ایا مدیتیشن شرعیه ؟

ایشان نقل کرد که اگه بدونی از ائمه معصومین چه چیزهایی میشه گرفت , دیگه مدیتیشن یادت میره !

تمام نشانه های دور و بر ما , داره به سمت خدای واحد اشاره میکنه اما در حالیکه من دنبال خودخواهی خودم هستم پس

ممکنه برم و از یه روش دیگه بخوام بخدا برسم . تازه با وجود جهلی که دارم , قطعا نخواهم توانست .

من چقدر خودمو در مسیر خدا قرار میدم ؟ چقدر حجابهای خودمو کنار میزنم ؟

اگر حقیقتا اینکار رو انجام بدم , دیگه نیاز به دلیل و اثبات اسلام و غیره رو ندارم . ما فطرتمون خدا جو هست . و این نیاز به اثبات نداره .

اما ممکنه کسی فطرت خودم انکار کنه و اینجاست که بیراهه خواهد رفت .

در نهایت حتما دلیلی داره که حدیث داریم : حسین ع چراغ هدایت و کشتی نجات است .
آدرس های مرجع