تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کبوتر با کبوتر، باز با باز!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با سلام وقتی که گفتم زمونه برعکس شده منظورم این بود که هممون یه تلنگری به خودمون بزنیم . حتی خودم هم همینطور .من خودم به حجاب ایمان دارم و به خاطر اعتقاداتم حاضر نشدم به هر خواستگاری جواب مثبت بدم و به نظر من هیچ چیز در این جهان بالاتر از حجاب و عفاف یک خانم مسلمان براش با ارزش تر نیست و واقعا می ارزه برای حفظ این ارزش بزرگ هر کاری کرد حتی مثل مروه شروینی براش شهید شد .همه جوابای شما دوستان رو هم قبول دارم و با شما هم نظرم با تشکر
....................................................................................................​........................................
سلام دوستان

می دونید چیه خود من و جوونای هم سن وسال من فقط فکر می کنن اگر تشکیل خانواده بدن کار خیلی بزرگ و مهمی کردن. در صورتی وقتی به بلوغ فکری کامل میرسن،
که راه و روش درست زندگی کردن رو یاد می گیرن که کاملا درک کرده باشن که چرا زنده اند و زندگی می کنن.هروقت معنی کامل زندگی رو بفهمیم و همین طور طرف مقابلمون هم بفهمه بهترین زندگی شکل خواهد گرفت.که متاسفانه خیلیا توی این زمینه ابلهانه تصمیم می گیرن و عمل می کنن و همه رو تو هچل می ندازن.

Confused

Wink

ما زنده ایم تا زندگی کنیم نه بردگی
(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۲۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]شدیدا با این حرف مخالفم
شما فقط چند مورد دور و بر خودتون رو دیدید
خیلی ها رو میشناسم که دنبال دختر خوب و با ایمان هستند و حتی اونهایی که زیاد معتقد نیستند ترجیه میدهند با ادم با ایمان ازدواج کنند .
در ضمن یکی از دلایل بالای طلاق همین روابط غیر شرعی و ظاهر و باطن های غیر الهی است

یا حق

برادر وحید
با این حرف شما کمی تا قسمتی مخالفم
شما به اطرافیان خودتون نگاه نکنید
قطعاً اکثر کسانی که شما باهاشون رابطه دارید طبیعتاً مذهبی هستند و موقع انتخاب همسر، دنبال دختران محجبه مومن هستند.
ولی به نظر شما چند درصد جامعه خصوصیات دوستان و اطرافیان شما رو دارند ؟
چند درصد جوانان جامعه ما گرایشات مذهبی دارند ؟
بنده خودم همکاری دارم با تفکرات مذهبی اما پشیمان از اینکه با یک خانم محجبه ازدواج کرده!!!!!!!!!!!
(۲۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۰۲)joseffist نوشته است: [ -> ]به نام الله جل جلاله

سلام

خلاصه رفتیم خواستگاری یک خانم بسیار متدین .

پدر خانواده بدون حتی دانستن اسم من اولین سوالش این بود : شما شغل استخدامی رسمی دولتی دارید ؟Sad

رفتم داخل اتاق تا خصوصی با دختر خانم متدین صحبت کنم .

پرسید : حقوقت چقدره ؟Dodgy ماشین داری ؟

از اتاق اومدیم بیرون : مادر دختر خانم پرسید : از خودتون خونه دارید ؟Dodgy

باورتون نمیشه ! فقط چیزایی پرسیدن که همه اش مربوط به پول میشد ! دست آخر هم اون خانواده متدین !! بعلت نداشتن ماشین Sad مخالف ازدواج بودن .

در هرحال . دینداری به خیلی چیزاست . اینقدر همه چیز برعکس شده که اگه خود منم بدونم کسی دینداره , راستش ازش میترسم !!!

دین شده یک دکان ! خدا کنه منو شما اینگونه نباشیم .

بهرحال کسی که واقعا با خدای خودش معامله کنه و واقعا سر قرارش بمونه و مسلمان باشه ( به معنی حقیق )

مطمئن باشید در حالیکه آفتاب و مهتاب ندیدتش و با حجاب هم هست , بهترینها میان سراغش , چه دختر و چه پسر .

اتفاقا من همیشه معیارم برای انتخاب , حجابه اما عجیبه که بارها دیدم که حجاب فقط یه دکان برای بعضیها شده .

سلام با حرفات موافقم
با سلامی دوباره به دوستی که جواب اظهار نظر من رو دادند شاید ایشون طلبه باشن یا نباشن اما بهتره بدونید گاهی البته تاکید می کنم گاهی طلبه ها و البته بیشتر خانواده هاشون کاری می کنن که آدم قید ازدواج با طلبه ها رو بزنه می دونید چرا چون به نظر من طلبه ها آدمهای قابل احترامی هستند چون دنبال یه هدف مقدس رفتن که کمتر از جهاد نیست البته هستن کسایی هم که به خاطر مال دنیا موقعیت اجتماعی و شهرت وارد این حوزه شدن خواهشا بیاید واقع بینانه نگاه کنیم من سه خواستگار طلبه داشتم که البته فقط مادراشونو زیارت کردم چون انقدر افاده داشتن که فکر می کردن پسرشون پسر پیغمبره و اومدن و از من نه از دینم پرسیدن و نه از مذهبم در صورتی که من هم هیچوقت از خواستگارم سوال نمی کنم که پولداره یا نه ماشین داره یا نه و غیره همین چیزایی که آقایون استناد می کنن بهش تا دخترا رو بکوبن و همه رو به یک سنگ بزنن قبول کنید که دارید از دیدگاه یه آقا به قضیه نگاه می کنید کمی عدالت داشته باشید .

با سلام برادر رنجستانی عزیز شما هم عادل نیستید چون دارید همه دخترا رو به یه سنگ می زنید این که شمت چند جا رفتید خواستگاری دخترای محجبه تاکید می کنم محجبه ( جون حجاب صرف دلیل ایمان نیست ) و رفتارشون رو دیدید می گید همه دخترای با ایمان یعنی این پس ما دخترا چی بگیم که آقایون همون ظاهر محجبه رو هم ندارن تا ما یه مثلا ملاکی برای تشخیص ایمانشون داشته باشیم . تازه خودتون می گید اگه دختره خوشگل و تحصیلکرده باشه مهریش زیاده و چون خوشگل نیست و سوادش کمه مهریش هم کمه می بینید دیدگاهتون نسبت به ازدواج چه قدر سطحیه اگه با این طرز تفکر خواستگاری می رید تعجب نکنید که چنین جوابایی رو هم بشنوید چون نیت نصف عمله عادل باشیم لطفا !!!

با سلام براد من آقا وحید علت مشکل همکارتون با خانمش حجاب خانم نیست اخلاقشه لطفا مسائل رو با هم قاطی نکنید . این مسئله می تونست برای خانمی پیش بیاد که با همسر مومنش مشکل پیدا کرده بازم همین قضاوت رو می کردید . جالبه بدونید انقدر که آقایون خانما رو فمنیستی می دونن آقایون بیشتر از اونا به تبعیض جنسیتی و جنس برتر اهمیت می دن بهتره عادل باشیم.
[/b][/align]

نقل قول: «بیشترین آمار طلاق مختص زوج هایی است كه دوستی های قبل از ازدواج و خیابانی داشته اند.» ؟

اين حرف درست نيست بر چه اساسی این حرف را میزنید؟ همین که یک روزنامه یا مجله یا کتاب این را عنوان کرد شد دلیل؟ کدام امار؟ از کدام مرکز؟ الان در اطراف بنده این همه طلاق از دوست و اشنا و دارم میبینم که هیچ کداومشان هم قبلا با هم دوست نبودند و اتفاقا سنتی ازدواج کردند . همیشه همه میگویند ازدواجهای که قبلش دوستی بود به طلق منجر شده . بله این اتفاق افتاده ولی خیلی از افراد هم بودند که با هم دوست بودند والان هم دارند خیلی زیبا زندگی میکنند. در طایفه ما که حدود 10 -12 ازدواج رخ داده تمام اینها قبلاش مدتها با هم دوست بوده اند و الان هم چند سال است که دارند با هم به خوبی و خشی زندگی میکنند و همه انها بچه هم دارند.پس صرف دوستی موجب جدای نیست. مساله مهمتری در میان است
با سلام. آقای رنجستان من کاملا با نظر بهار خانم که گفتن طلبه ها گاهی کاری میکنن که آدم قید ازدواج با اونهارو بزنه موافقم. به نظر من دلیلشم اینه که بعضی طلبه ها در دین افراط میکنن .در مورد اون جمله ای هم که فرمودین اگه دختری خوش چهره و خوش اندام و... اینا باشه دیگه حاضر نمیشه یه طلبه رو تو خونش راه بده باهاتون مخالفم چون هنوز هستن دخترایی که این خصوصیاتو داشته باشن و دنبال یه فردی باشن که اخلاق داشته باشه و به دینشم پایبند باشه و مادیاتم براشون مهم نباشه البته این موردهم باید مد نظر داشت که گاهی وقتا دختر میخواد با یه طلبه ازدواج کنه ولی خانوادش مخالفن تقصیر اون دختر که نیست مجبوره که قبول نکنه.در ضمن طلبه هایی هم هستن که خونه آدمایی که زیاد متدین هم نیستن برن این یه چیز غیر ممکن نیست.

آقای رنجستان این طور که من از نوشته هاتون متوجه شدم به نظرم خیلی به چهره ی طرف اهمیت میدید که البته حقم دارید اما باید به این نکته هم توجه داشت که چهره ی طرف بعد از یه مدتی عادی میشه حالا چه عشق باشه چه نباشه اون چیزی که خیلی اهمیت داره اخلاقه اگه دختری خوش چهره و خوش هیکل باشه اما اخلاق نداشته باشه شما نمیتونید یه ساعتم تحملش کنید.
دین شده بازیچه ی بعضی مذهبی نما ها
برادر رنجستانی باز هم یک طرفه قضاوت می کنید این را بدانید هیچ دختر عاقلی با هیچ پسر بی کاری ازدواج نمی کند این شرط عقل است به ایمان هم کاری ندارد . چون آدم باید زندگیش تامین شود . این که شما کار ندارید و به خواستگاری دخترهایی می روید که از همه جهت از شما بالاتر هستند مشکل شماست نه مشکل آن دختر ها .بعد این که من گفتم طلبه ها قابل احترامند و درست اما بعضی تاکید کردم بعضی طلبه ها ان گونه اند که گفتم و مورد انتقاد شما قرار گرفت خواستم بدانید همه طلبه ها هم آن طور که شما می گویید قابل توجیه نیستند و همین طور بی عیب و ننگ که دخترها فقط ملاحظه درامد پایین و زندگی ساده آنها را بکنند ولی این را هم بدانید که مادرهای پسرها وقتی خواستگاری می روند هزار جور توقع از دختر و خانواده و فک و فامیلش دارند که خدایی همه دخترها هم نمی توانند هزار آرزوی مادر پسرها را برآورده کنند . شما هم یه مقدار توقعت را بیاری پایین دختر خوب هم پیدا می کنی !!!!!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع