تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مستند جریان های نوپدید شبه دینی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با عرض سلام
من نتونستم نتیجه ای بگیرم کامل توضیح نمیده گیج موندم راستیتش ؟
(۲۳/اسفند/۹۱ ۱۰:۴۹)jafar نوشته است: [ -> ]با عرض سلام
من نتونستم نتیجه ای بگیرم کامل توضیح نمیده گیج موندم راستیتش ؟

به نام خدا

سلام

خوب این بسیار خوبه که گیج موندید .( جسارت نباشه ) این یعنی اینکه خدا رو شکر , این طور مکاتب در مسیر راه شما قرار نگرفته اند.

بطور کلی در این فیلم , مکاتب با اسمهاشون معرفی میشن و اینکه هر مکتبی چه عقایدی داره معلوم میشه . البته چندتایی شون هستند که خیلی در ایران فعال هستند .

اشتراکاتی هم از نظر عقاید دارند . مثلا هدفشون ارتقاء سطح اخلاقیات و آرامش هستش ضمن اینکه ادعا میکنند که رهروانشون رو به خدایان تبدیل میکنند Huh بله ! خدایان !

مثلا در مکتب منحرف شیطانی فالون دافا , استاد Dodgy میگه که تمرین کننده ها رو تا مرحله خدا شدن پشی میبره !

و در ضمن مطرح میکنه که رهروان , خدایان اقلیم های خودشان خواهند شد !

از این جور اراجیف , زیاد در این مکاتب دیده میشه . در ضمن همشون ظاهر خیلی موجهی هم بخودشون میگیرن برای همینه که خیلیها بخاطر همین ظاهر جذب این مکاتب میشن .

شما در فیلم به دسته بندیهایی که مطرح میشه توجه کنید و در ضمن به عقایدی که این مکاتب منحرف دارند توجه کنید .

یه نکته ای هم میمونه اینکه انتظار نداشته باشید همون ابتدای کار , مثلا یه مکتب رو ببینید که رهروانش در حال فساد هستند و بعد بیاییم لفظ منحرف رو بکار ببیرم . یه چند ماه یا چند سالی مردم رو با ظاهر موجه به دنبال خودشون میکشن و کم کم مقصدشون معلوم میشه !! اونوقت مردم چون در اواسط راه هستند بنابراین با شک و شبهه زیادی روبرو شده و خیلی سخت خواهد بود تا راه صحیح رو پیدا کنند .

بعنوان نمونه در مکتب دافا , استاد دائما ذکر میکنه که کتاب رو بخوانید ! بیشتر و بیشتر بخوانید !

در نظر بگیر که تمرین کننده ای که سالها فقط یک کتاب رو میخونه و در اون کتاب با مطالب مثل :

استاد میگه : در دوره های متوالی بروی زمین اومدم و مردم رو نجات دادم

Dodgyبا عکس استاد میتونید مجسمه رو تبرک کنید
Big GrinCoolبینهایت خدا وجود داره
من برای ارتقای سلامتی شما ,چرخ کارمیزارم زیر شکمتون نزدیک آلت تناسلی و ....
من روحههای متعدد بیشمار دارم که از رهروانم حفاظت میکنه !
و ....
و...
و..

این اراجیف رو رقتی هزاران بار در کتاب بخونید بالاخره بدون هیچ دلیل ممکنه متقاعد بشید !

خلاصه در فیلم بالا شما با ترفندها و عقاید این مکاتب آشنا خواهید شد.
من تا حالا به لطف خدا هیچ تجربه ای نداشتم و انشاالله نخواهم داشت فکر کنم رییس عرفان حلقه رو هم گرفتن با تشکر از تبیینتون
(۲۳/اسفند/۹۱ ۱۱:۵۰)jafar نوشته است: [ -> ]من تا حالا به لطف خدا هیچ تجربه ای نداشتم و انشاالله نخواهم داشت فکر کنم رییس عرفان حلقه رو هم گرفتن با تشکر از تبیینتون

برادر گرامی دلگیر نشده باشید از من . قصدم معرفی بود و واقعا خدا رو شکر که در دام اینطور مسائل نبودید . من همیشه اعتقاد دارم که عنایت خاصی از طرف خدا به بنده اش میشه که کسی همچون شما , اصلا دور و بر این مسائل نرفته .

اما خودم همیشه استغفار میکنم و همیشه میگم حتما گناهی داشتم که مدتی از خدا دور بودم با اینکه تمام مدت صدام میکرد.

اما به لطف خدا , از این جریانات خیلی قبل از اینکه بحرانی بشه بیرون اومدم .

التماس دعا
دوستان این هم فایل صوتی
دانلود فایل صوتی: ۱۴٫۸ MB

(با توجه به تدوین آموزشی این اثر توصیه می شود فایل تصویری را ببینید)
خداوند ما رو به راه راست هدایت کنه انشاالله
(۲۹/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۵)Night_World نوشته است: [ -> ]به نام خدا

با سلام

در زمینه فرا روانشناسی هم
درایران محمدعلی طاهری نام مکتبشو عرفان کیهانی (عرفان حلقه) گذاشت.

[تصویر: Mohammad%20Ali%20Taheri.jpg]

درسته که تو اینترنت خیلی بد راجبش نوشته شده
ولی من مدتیه که رفتم سر کلاسش و واقعا راجب خودشناسی و خداشناسی بوده
من نمیدونم چه جوری انقدر تو اینترنت راجبش بد نوشتن!!!!

ممنون از پست هاتون
واقعا عالیه خداخیرتون بده
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع