تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سرداری که صهیونیست‌ها بیش از دوستان می‌شناختندش+عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سرداری که صهیونیست‌ها بیش از دوستان می‌شناختندش+عکس

سردار "حاج حسن شاطری" رئیس هیئت ایرانی و ستاد بازسازی لبنان روز گذشته بدست مزدوران رژیم صهیونیستی، در خارج از ایران به شهادت رسید.

به گزارش رجانيوز، سردار شهید حسن شاطری رییس ستاد بازسازی ایران در لبنان از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود که در امور مهندسی جنگ، راهسازی و جاده سازی در مناطق جنگی فعالیت داشت.

[تصویر: 13911125212938703_PhotoL.jpg]

وی پس از جنگ تحمیلی نیز در افغانستان و سپس بعد از جنگ 33روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان، در جنوب این کشور مسئولیت هیئت ایرانی بازسازی جنوب لبنان را برعهده داشت.

پیکر سردار شهید حسن شاطری، امروز پنجشنبه با حضور اقشار مختلف مردم، از ساعت 10 صبح در شهرک شهید محلاتی تهران، میدان امام علی(علیه السلام) مسجد امیرالمومنین تشییع خواهد شد.

پیکر این شهید بزرگوار پس از تشییع در تهران با انتقال به زادگاهش سمنان، روز جمعه پس از اقامه نمازجمعه در گلزار شهدای این شهر به خاک سپرده می شود.

[تصویر: 13911125212937875_PhotoL.jpg]

سردار شاطری در مسیر دمشق-بیروت به شهادت رسیده است

در همين رابطه مسئول روابط عمومی کل سپاه گفت: سردار شاطری در مسیر دمشق به بیروت به دست مزدوران و حامیان رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درخصوص شهادت سردار حسن شاطری رییس ستاد بازسازی ایران در لبنان با تبریک و تسلیک این واقعه گفت: سردار شاطری یکی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس بود که در طول سالهای جنگ تحمیلی با تمام وجود در حوزه های مهندسی جنگ فعالیت داشت.

[تصویر: 13911125213147875_PhotoL.jpg]

وی ادامه داد: ایشان همچنین به عنوان یک سرباز ولایتمدار و گوش به فرمان امام و رهبر، در سالهای اخیر نیز به بازسازی مناطق آسیب دیده لبنان در جنگ 33روزه با رژیم صهیونیستی مشغول شد که این امر سرمنشا بسیاری از خیرات و برکات برای مردم مظلوم لبنان بود.

شریف با بیان اینکه این سردار رشید اسلام در مسیر دمشق به بیروت به منظور انجام کارهای ستاد بازسازی، به دست حامیان و مزدوران رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است، تصریح کرد: البته آنچه مسلم است، این مزدوران با انجام این اقدامات شنیع راه به جایی نخواهند برد.

[تصویر: 13911125212936156_PhotoL.jpg]

مسئول روابط عمومی کل سپاه در پایان تاکید کرد: این شهادت مزدی بود که سردار شاطری بعد از عمری مجاهدت و ممارست در راه خدا و احیای ارزش های اسلامی و نیز خدمت به مردم مظلوم و مستضعف لبنان از خداوند تبارک و تعالی گرفت و امیدواریم شفاعت ایشان در روز قیامت نصیب حال ما نیز بشود.


امروز همه مردم لبنان از شهادت سردار شاطری ناراحتند


یکی از دوستان شهید شاطری گفت: من مطمئنم امروز مردم لبنان اعم از شیعه و سنی و مسیحی و دروزی از حادثه شهادت ایشان به دست دژخیمان صهیونیست بسیار ناراحتند چون او تمام تلاش خود را برای بازسازی مناطق جنگ زده لبنان گذاشته بود.

[تصویر: 13911125212939578_PhotoL.jpg]

کاظم دارابی از دوستان و همکاران سردار شهید حسن شاطری رییس ستاد بازسازی ایران در لبنان در گفتگو با فارس، با اشاره به شهادت این سردار رشید اسلام اظهار داشت: ایشان در طول سالهای جنگ تحمیلی به مدت 8 سال در امور راهسازی، جاده‌سازی و مهندسی جنگ فعال بود و بعد از آن نیز مدتی را در افغانسنتان برای بازسازی برخی مناطق این کشور به نفع مردم مستضعف افغان فعالیت داشت.

دارابی افزود: بعد از جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان نیز که خرابی های زیادی را به بار آورد، مهندس شهید شاطری فعالیت زیادی برای بازسازی مناطق جنوب این کشور داشت و بدون هیچ چشم داشتی راهها، جاده ها، پل ها و مراکز مختلف لبنان را بازسازی کردند.

[تصویر: 13911125212941969_PhotoL.jpg]

وی شهید شاطری را مطیع محض رهبری معرفی کرد و ادامه داد: هیچ آزاری از این شهید بزرگوار به هیچ کس نرسید و دوستان و نزدیکان او نیز ایشان را فردی محکم، دوست داشتنی و در یک کلام یک گل بدون خار و یک شهید زنده می شناختند که رفتار و کردارش زبانزد همگان بود.

دارابی با بیان اینکه بنده به مدت حدود پنج سال با ایشان در امور بازسازی همکاری نزدیک داشتم، تصریح کرد: من مطمئنم امروز مردم لبنان اعم از شیعه و سنی و مسیحی و دروزی از حادثه شهادت ایشان به دست دژخیمان صهیونیست بسیار نارحتند چون او هیچ فرقی بین شیعه و سنی و مسیحی نمی گذاشت و تمام تلاش خود را برای بازسازی مناطق جنگ زده لبنان گذاشته بود.
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
دیشب خونه یکی از اقوام بودیم
این خبرو تو شبکه های خارجی اعلام کردند یکی از اشناهامون گفت خیلی خوشحالم که مرده منم کلی ناراحت شدم
اون bbcنابود شه که کاری با ذهنای مردم کرده که توش هر چرت وپرتی درباره هر کی میگن یه عده باور میکنن کارشون اینه که ذهن مردمو درباره شخصیت های مهم و درست خراب کنن !!!!!!!!1

امروز در مراسم باشکوه تشیع پیکر شهید در سمنان یکی از دوستان و همرزمان لبنانی شهید صحبت کرد و گفت ایشون در تمام نمازهاش آرزوی شهادت داشت و ما انتقام خون او را خواهیم گرفت.
(۲۷/بهمن/۹۱ ۱۹:۴۶)freewish نوشته است: [ -> ]امروز در مراسم باشکوه تشیع پیکر شهید در سمنان یکی از دوستان و همرزمان لبنانی شهید صحبت کرد و گفت ایشون در تمام نمازهاش آرزوی شهادت داشت و ما انتقام خون او را خواهیم گرفت.
همیشه اینطور شخصیت ها باعث ترس دشمنان هستند خوش به سعادتش!RoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRoseRose
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
پرچم ایران بر فراز شهرک های اسرائیلی / خاری که شاطری در چشم صهیونیست‏ها کاشت + تصاویر اختصاصی

یکی از خدمات عمرانی سردار شهید حسن شاطری که شاید بتوان آن را یکی از پروژه های ماندگار جمهوری اسلامی ایران در لبنان دانست ساخت پارک تفریحی ایران در نقطه صفر مرزی لبنان است که با هدف شناخت کودکان و جوانان لبنانی با شخصیت های اسوه و بزرگان انقلاب اسلامی ایران ساخته شده است؛ پارکی که پرچم پرافتخار ایران را بر فراز شهرک های صهیونیستی به اهتزاز درآورده است.
عکس: محمدرضا نوری
[تصویر: 285445.jpg]
به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ «سردار شهید حسن شاطری» رئیس ستاد بازسازی ایران در لبنان از رزمندگان نامی یگان مهندسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس بود که با تمام وجود در امور مهندسی جنگ، راه‌سازی و جاده‌سازی در مناطق جنگی فعالیت داشت.
این شهید بزگوار پس از جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه لبنان، در جنوب این کشور مسئولیت هیأت ایرانی بازسازی جنوب لبنان را برعهده داشت و در طول این چند سال خدات بسیاری را در عمران و آبادانی مناطق جنگ زده لبنان از خود بر جای گذاشت.
یکی از خدمات عمرانی سردار شهید حسن شاطری که شاید بتوان آن را یکی از پروژه های ماندگار جمهوری اسلامی ایران در لبنان دانست ساخت "پارک تفریحی ایران" در نقطه صفر مرزی لبنان است که با هدف شناخت کودکان و جوانان لبنانی با شخصیت های اسوه و بزرگان انقلاب اسلامی ایران ساخته شده است.
این پارک در منطقه مارون الرأس یکی از روستاهای جنوبی لبنان با هدف معرفی فرهنگ غنی ایران اسلامی و ترویج آن؛ اقداماتی نظیر احداث 33 آلاچیق و استراحتگاه به نام استانهای کشورمان ایران؛ و نصب تمثال علمای بزرگ ایران.
همچنین مسجد این پارک به شکل قدس شریف ساخته شده و پرچم ایران بر فراز آن در اهتزاز است؛ تا خاری باشد در چشم صهیونیست‌هایی که چند متر آن طرف‌تر در شهرک‌های اشغالی در حال رفت و آمدند.
زمین فوتبال، پینت بال و ... از دیگر امکانات موجود در این پارک است.

مارون الرأس به لحاظ موقعیت استراتژیک خود و نزدیکی که با مرزهای فلسطین اشغالی دارد، اولین منطقه ای بود که در جنگ ۳۳ روزه مورد طمع صهیونیست‌ها قرار گرفت، اما حملات متعدد به این روستای کوچک با مقاومت جانانه حزب‌الله و ساکنان منطقه مواجه شد و کابوس‌های وحشتناکی را برای نظامیان صهیونیست رقم زد.
[تصویر: 248292.jpg]
سردر پارک ایران در مارون الرأس
[تصویر: 248293.jpg]
[تصویر: 248295.jpg]
[تصویر: 248297.jpg]
[تصویر: 248298.jpg]
33 آلاچیق به یاد جنگ 33 روزه ، هر آلاچیق به نام یکی از استانهای کشورمان، همراه با تابلویی از مشخصات و اطلاعاتی درباره این استانها
[تصویر: 248299.jpg]
نقشه ایران، همراه با تفکیک استانی
[تصویر: 248300.jpg]
تمثال «آیت الله شهید بهشتی» و «آیت الله مفقود الاثر امام موسی صدر» دو افتخار علمی و دینی ایران
[تصویر: 248301.jpg]
[تصویر: 248302.jpg]
این پرچم فلسطین است که در پارک ایران و بر فراز سرزمینهای غصب شده به اهتزاز درآمده است
[تصویر: 248303.jpg]
[تصویر: 248304.jpg]
[تصویر: 248305.jpg]
تمثال آیت الله العظمی بهجت(رحمة الله علیه)
[تصویر: 248307.jpg]
[تصویر: 248308.jpg]
با این دوربین قوی، شهرک نشینان صهیونیست از پارک ایران در دید شما قرار دارند
[تصویر: 248309.jpg]
و این هم پرچم پر افتخار ایران اسلامی که خود را به رخ شهرک های صهیونیستی می کشد
[تصویر: 248311.jpg]
[تصویر: 248315.jpg]
[تصویر: 248316.jpg]
...............
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
آدرس های مرجع