تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ایستگاه معمای دینی بیداری اندیشه...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۸/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸)fateme.R نوشته است: [ -> ]گمونم نماز و دعا باشه! آره؟

سلام .

منظور اینه که چه عملی باعث میشه آسمان به روی بنده قفل بشه ...
نقل قول:منظور اینه که چه عملی باعث میشه آسمان به روی بنده قفل بشه ...
شرک
حالا سوال من
کدوم پیامبر بود که در ابتدای رسالتش یارانش بیشتر از زمان انتهای رسالتش بودند؟؟؟!!!!!!
(۹/فروردین/۹۲ ۰:۳۸)ahmad1300 نوشته است: [ -> ]شرک
حالا سوال من
کدوم پیامبر بود که در ابتدای رسالتش یارانش بیشتر از زمان انتهای رسالتش بودند؟؟؟!!!!!!

سلام
اگر در باطن بخواید ، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ، چون هنگام مرگشون فقط چند یار براشون باقی مونده بود.
اگر درست بود تشکر بزنید تا سوال بپرسم.
نقل قول:ر در باطن بخواید ، پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ، چون هنگام مرگشون فقط چند یار براشون باقی مونده بود.
نه غلطه پیامبر روزهای اول 2 یار داشت حضرت علی و حضرت خدیجه ولی اواخر عمر بیشتر از 2 نفربودند
سلام کسی نمیتونه جواب بده ؟
فکر کنم یا حضرت داود با شه یا حضرت سلیمان
(۱۱/فروردین/۹۲ ۸:۱۴)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]فکر کنم یا حضرت داود با شه یا حضرت سلیمان
نه این پاسخ صحیح سوال نیست یعنی پاسخی که من میخواستم نیست
اون پیامبر حضرت لوط (علیه السلام) بود که در ابتدا دو دختر وهمسرش بهش ایمان داشتند (3نفر) ولی در انتها همسر بی ایمان شد و فقط دو دخترش (2 نفر )با ایمان موندند
سوال بعدی کدوم پیامبر بود که یکی از یارانش تو یک مورد بهتر از خود اون پیامبر عمل کرد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
سوالتون نامفهومه
مثلا امیرالمومنین علیه السلام فضائلی مانند همسر ، فرزندان و .... داشتند نسبت به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ، منظور همینه؟
(۱۲/فروردین/۹۲ ۱۷:۱۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
سوالتون نامفهومه
مثلا امیرالمومنین علیه السلام فضائلی مانند همسر ، فرزندان و .... داشتند نسبت به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ، منظور همینه؟
نه اون پیامبر ترک اولی کرد در حالی که یکی از یارانش اون ترک اولی رو انجام نداد
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع