۲۹/بهمن/۹۱, ۱:۳۶
بسم الله الرحمن الرحیم
روزگار سختی است روزگار ما، روزگار جنگ رسانه است و رسانه ما و به تعبیر آن ور آبی ها رسانه دولتی مان آنقدر زوار در رفته و هندلی شده که قیاسش با این رسانه های اجنبی قیاس پیکان است (و شاید هم ژیان خدابیامرز ) در مقابل بنز و BMW . نه ایده جدیدی نه ابتکاری و آمده ایم راه رفتن کبک را یاد بگیریم که بدجوری کله ملق شده ایم، بگذریم. روزگار سختی داریم ، حالا مدتی است که فارسی وان هم دمده شده است ولی غافل از اینکه این دشمنان دلسوز و همیشه در صحنه لحظه ای از ما و خانواده هایمان غافل نشده اند و هر چقدر ما خواب هستیم آنها بیدارند و آنقدر برایمان شبکه های ماهواره ای و تفریحات مفرح تاسیس کردند که اصلا خلا رسانه دولتی مان حس نمی شود.
این زحمتکشان برای هر ذائقه یک شبکه و برای هر سلیقه "برنامه ی ویژه ای" دارند. از جمله شبکه جم تی وی که به نظر می رسد به ویژه برای مادران و خانم های خانه دار تاسیس شده باشد و آنقدر برنامه های اخلاقی و آموژنده دارد که فکر کنم اگر با همین روند آموزشی پیش برود دیگر چیزی به نام بنیان خانواده باقی نمی ماند و خانواده ، غیرت و وفاداری ، به عنوان واژه هایی منسوخ شده به تاریخ بپیوندند.
علاقه مندی به این شبکه تا جایی پیش رفته که قطع چند روزه آن موج شدیدی را در سطح جامعه ایجاد کرد . از آسیب های اخلاقی این شبکه که بگذریم بد نیست آشنایی مختصری با پشت صحنه و عوامل این شبکه داشته باشیم:
![[تصویر: n47_1.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/n47_1.jpg)
[/[/img]
روزگار سختی است روزگار ما، روزگار جنگ رسانه است و رسانه ما و به تعبیر آن ور آبی ها رسانه دولتی مان آنقدر زوار در رفته و هندلی شده که قیاسش با این رسانه های اجنبی قیاس پیکان است (و شاید هم ژیان خدابیامرز ) در مقابل بنز و BMW . نه ایده جدیدی نه ابتکاری و آمده ایم راه رفتن کبک را یاد بگیریم که بدجوری کله ملق شده ایم، بگذریم. روزگار سختی داریم ، حالا مدتی است که فارسی وان هم دمده شده است ولی غافل از اینکه این دشمنان دلسوز و همیشه در صحنه لحظه ای از ما و خانواده هایمان غافل نشده اند و هر چقدر ما خواب هستیم آنها بیدارند و آنقدر برایمان شبکه های ماهواره ای و تفریحات مفرح تاسیس کردند که اصلا خلا رسانه دولتی مان حس نمی شود.
این زحمتکشان برای هر ذائقه یک شبکه و برای هر سلیقه "برنامه ی ویژه ای" دارند. از جمله شبکه جم تی وی که به نظر می رسد به ویژه برای مادران و خانم های خانه دار تاسیس شده باشد و آنقدر برنامه های اخلاقی و آموژنده دارد که فکر کنم اگر با همین روند آموزشی پیش برود دیگر چیزی به نام بنیان خانواده باقی نمی ماند و خانواده ، غیرت و وفاداری ، به عنوان واژه هایی منسوخ شده به تاریخ بپیوندند.
علاقه مندی به این شبکه تا جایی پیش رفته که قطع چند روزه آن موج شدیدی را در سطح جامعه ایجاد کرد . از آسیب های اخلاقی این شبکه که بگذریم بد نیست آشنایی مختصری با پشت صحنه و عوامل این شبکه داشته باشیم:
سارا رهبری مدتی پیش به طور همزمان هم در شبکه جم و هم در شبکه فارسی وان مشغول به کار بود. سارا رهبری را می توان از عوامل اصلی و تأثیرگذار در هر دو شبکه دانست. همکاری وی با گروه جم در زمانی توانست بسیار به کمک گروه جم برود اما بر خلاف انتظار همگان، وی به یکباره از این شبکه جدا شد
.
.
در آن زمان هیچ کس متوجه جدایی و یا اخراج سارا رهبری از گروه جم نشد. اما وی بعدها در فیس بوکش علت جدایی اش از شبکه های جم را شرائط کاری موجود در این گروه بیان نمود و دست به افشایی بزرگ زد
.
.
سارا رهبری که اصرار طرفدارانش را علت بیان چنین مطالبی مطرح کرد، چنین نوشت
:
:
«با درود بر تمامی دوستان عزیز . شاید اگر یکسری اتفاقات و شایعات پیش نمی آمد هیچ موقع مجبور به حرف زدن نمی شدم اما به اصرار دوستان و اطرافیان مجبور شدم که بیایم و علت جدا شدنم را از گروه جم بیان کنم
.
.
خودم را بخاطر مقطعی که در گروه جم مشغول به فعالیت بودم خیلی سرزنش می کنم. آن زمان به پیشنهاد و اصرار سعید کریمیان حاضر به همکاری شدم اما خیلی از مسائل را نمی دانستم
.
.
شاید از زمانی که شک به ارتباط های مشکوک مدیریت جم بردم باید از این گروه جدا می شدم اما باید مطمئن می شدم
.
.
تبادل پیام هایی با محتوایی رمزی که سراسر کد بود شک مرا بیشتر می کرد.کدهایی که بعدها فهمیدم سازمان مجاهدین خلق فقط از آن استفاده می کند. در آن زمان شخصی به نام ف. شین از رابطین مستقیم مریم رجوی و سعید کریمیان بود و اساس گروه جم از این طریق هدایت می شد
.
.
از پخش برنامه هایی بدون مجوز و بیزینس هایی که همیشه مخاطب ضرر می کرد که بگذریم شرکت در کلاب های شبانه در دبی با شرائطی خاص که از بازگو کردن آن ها شرم دارم از مسائلی بود که تمامی کارکنان گروه به خصوص کارکنان زن باید رعایت می کردند. مهمانی هایی که از خلیفه زاده های اماراتی گرفته تا مدیران جم در آن شرکت داشتند. نمی توانستم ببینم دختران پاک و معصوم ایرانی را برای خلیفه زاده های شیخ نشین می آورند
.
.
این ها را نمی خواستم بیان کنم اما من هم مثل دیگر ایرانی های عزیز کشورم را دوست دارم و نمی خواهم دیگران مرا شریک بعضی از کارها بدانند
.
.
با تشکر از تمامی دوستان.»
![[تصویر: n47_1.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/n47_1.jpg)
![[تصویر: uj3bnu1gm2oots9cnydv.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/uj3bnu1gm2oots9cnydv.jpg)
در پایان باید گفت آیا باز هم می توان ادعای اینترتیمنتی مسئولین این شبکه را باور کرد یا خیر؟
[/[/img]
بیایید قبل از آنکه خیلی دیر شود برای نجات خانواده هایمان کاری کنیم .
![[تصویر: o6116_1.jpg]](http://www.uploadtak.com/images/o6116_1.jpg)
فقط یه دیشه و یه ال ان بی)