۹/اسفند/۹۱, ۱۲:۰۰
۹/اسفند/۹۱, ۱۲:۰۹
علی گرامی سلام.
![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)
چند نکته:
1- اتفاقا این فیلم ضد ایرانی است نه 300. امثال فیلم 300 که کاملا مشخصه که چی هست دروغ محض.... قضیه زمانی وحشتناک میشه که شما مقداری از حقیقت را با مقداری از دروغ آمیخته کنی و تحویل مردم بدهی.... این جا ضربه اصلی زده می شه. بله تسخیر لانه بوده ولی کجا مردم ما اینقدر وحشی و عصبی بودن، همینطوری الکی تو خیابون همدیگر رو میکشتن؟؟؟؟؟ همه عصبی و ظالم و خونخوار جز جاسوس های مظلوم امریکایی!!!!!!
2- تسخیر لانه جاسوسی همیشه یکی از افتخارات انقلاب اسلامی بوده و هست و کسی در این شکی هم ندارد، ولی سخن در این است که اون ها از یه شکست مبتذل چی جوری می آن یه پیروزی کاذب از خودشون نشون می دن.
3- نکته بسیار مهم اینه که اصلا اون گروگان ها فرار نکردن، اون ها در اون روز مرخصی بوده و اصلا در خود سفارت حضور نداشتند، زمانی که خبر بهشون می رسه که سفارت تسخیر شده میرن سفارت کانادا، سفیر کانادا هم اونا رو می فرسته امریکا. این دیگه این همه سوپر من بازی نداشت....
4- نکته مهم دیگه اینه که این فیلم اصلا و اصلا جنبه هنری نداشت و اتفاقا امسال هالیود فیلم های بسیار بسیار قوی ساخت.... مثل بینوایان، لینکن و سی دقیقه بعد از نیمه شب... وقتی در میان این همه فیلم استخوان دار فیلم پایین تر از متوسط آرگو اسکار میگیره ثابت میشه که اتفاقا اونا هستن که همیشه از یه طرف به قضیه نگاه میکنن...
ای کاش کمی هم سینمای ما.....
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
۹/اسفند/۹۱, ۱۲:۱۳
1-
300 فیلمی کاملا ضد ایرانی بود
نظر شما وقتی صحیح هست که مردم راست و دروغ رو از هم تشخیص بدن
وقتی مردم هیچ نمیدونند 300 خیلی ضد ایرانی تر هست
در واقع آرگو بیشتر ضد انقلاب هست تا ضد ایرانی
اوایل انقلاب اوضاع خیلی نابسامان بود
جنگ های خیابانی و ...
درگیری گروهک ها و طرفداراشون
اوضاع اجتماعی خیلی بد بود
پس در این زمینه کمی اغراق شاید در فیلم کرده باشند
فیلم اونقدر هم که شما میفرمایید پایین تر از متوسط نبود
رتبه 8 از 133000 نظر دهنده داشته
--------------------------------------------------------------------
شما ها چی انتظار دارید؟؟؟
انتظار دارید بیان برای اعتلای ایران و اسلام فیلم بسازند؟؟
این مشکل سینمای ایران هست که عرضه هیچ کاری نداره فقط ساختن فیلم های مزخرف
جنگ های خیابانی و ...
۹/اسفند/۹۱, ۱۲:۲۶
(۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۰۰)ztb نوشته است: [ -> ]سلام
فکر کردین چرا یه دفعه الان یادشون افتاده که درباره لانه جاسوسی فیلم بسازن اونم بعد از سی و چند سال که بعد بهش جایزه بدن ؟
اونم دقیقاً بعد از اسکار گرفتن یه فیلم ایرانی وقتی ایران سر زبونا افتاد و مردم کنجکاو شدن چه جور جاییه و اصغر فرهادی وطن پرست در مراسم اسکار از فرهنگ غنی که به نمایش گذاشته بود گفت!
۹/اسفند/۹۱, ۱۳:۱۴
سیاسی بودنش که کاملن مشخصه...به هر حال سینما و رسانه ها یکی از ابزارهاشونه انتظار ندارید که بیان از سلاحی که خودشون ساختن واسه تبلیغ ما استفاده کنن؟!
ولی تا جایی که من میدونم اوایل انقلاب وضع مملکت بهم ریخته بود تا حدی که یک جاسوس رئیس جمهور شد!!!! تا این حد!
البته فقط مسئله انقلاب مردم ایران نیست!!
در همه انقلابها وضع همینطور و نمیشه بگیم فقط انقلاب ایران اینطوری بوده...!
حالا باز ایران خوبه یک رهبر داشت و خیلی زودتر کشور رو جمع و جور کردن...!
====================
فیلم 300 کاملن ضد ایرانی بود!! به قول استاد تاریخمون من و شما میدونیم ما چی هستیم و چی بودیم!!
اون خارجی که نمیدونه...اون بچه ی که در سویس زندگی میکنه اصلن نمیدونه ایران کدوم نقطه جهانه!!

ولی تا جایی که من میدونم اوایل انقلاب وضع مملکت بهم ریخته بود تا حدی که یک جاسوس رئیس جمهور شد!!!! تا این حد!
====================
فیلم 300 کاملن ضد ایرانی بود!! به قول استاد تاریخمون من و شما میدونیم ما چی هستیم و چی بودیم!!
اون خارجی که نمیدونه...اون بچه ی که در سویس زندگی میکنه اصلن نمیدونه ایران کدوم نقطه جهانه!!
۹/اسفند/۹۱, ۱۳:۲۴
نقل قول:در واقع آرگو بیشتر ضد انقلاب هست تا ضد ایرانی
ما مردم را احمق و جوگیر و وحشی نشان دادند
نقل قول:انتظار دارید بیان برای اعتلای ایران و اسلام فیلم بسازند؟؟انتظار داشتم در اواسط فیلم فقط یک دیالوگ را ابتر نمی کردند نمی بریدند
و می گذاشتند آن خانوم ایرانی در کنفرانس مطبوعاتی دلایل ضد بشر بودن امریکا را می گفت
(توجه داشته باشید به تدوینگر این فیلم هم اسکار دادند . کسی که نما ها را کات می کند)
من خودم تدوینگر هستم و خوب شیطنتی که در اواسط فیلم انجام شده را درک می کنم
انتظار داشتم مدارکی را نشان دهند درباره ی این که ایرانی ها اسیران را اعدام نمایشی می کردند برای شکنجه
انتظار داشتم بگویند که امام در همان روز های اول دستور داد زن ها و سیاهپوستان آزاد گردند
نقل قول: این مشکل سینمای ایران هست که عرضه هیچ کاری نداره فقط ساختن فیلم های مزخرف
شنیده ام بودجه یک انیمیشن هالیوود برابر با کل بودجه صدا و سیما و... برای یک سال است
چه کاری می توانیم انجام دهیم
۹/اسفند/۹۱, ۱۳:۲۸
نقل قول:انتظار داشتم مدارکی را نشان دهند درباره ی این که ایرانی ها اثیران را اعدام نمایشی می کردند برای شکنجهخوب شد شما هم مثل بنده فیلم رو دیدید!
انتظار داشتم بگویند که امام در همان روز های اول دستور داد زن ها و سیاهپوستان آزاد گردند
اونها که هیچ وقت خوبی مارو نشون نمیدن...!که زنها و سیاها رو آزاد کردیم!
اما در مورد شکنجه فکر کنم در صحبتهایی که دیپلماتهای آزاد شده داشتن این حرف رو زدن! دقیق به خاطر نمیارم!
و البته این رو بدونید هرکس شکنجه بده هیچ مدرکی به جا نمیزاره!
۹/اسفند/۹۱, ۱۳:۳۱
(۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۱۴)A L I نوشته است: [ -> ]ولی تا جایی که من میدونم اوایل انقلاب وضع مملکت بهم ریخته بود تا حدی که یک جاسوس رئیس جمهور شد!!!! تا این حد!سلام
آفرین درسته ، این ها بوده ، خودتون هم گفتید ، وضع ایران خیلی بهتر بوده ، حالا چرا این وسط فیلم انقلاب ایران شده جهانی،اسکار گرفته، اما فیلم درباره دیگر کشورها (یا حتی خود امریکا) اسکار نگرفته؟
۹/اسفند/۹۱, ۱۳:۴۵
(۹/اسفند/۹۱ ۱۲:۱۳)Patriot نوشته است: [ -> ]1-
جنگ های خیابانی و ...
در سطح پایین بودن فیلم که حقیر شکی ندارم. از روی تعصب هم نمیگم. اگر مایلید بحث تخصصی سینمایی در این مورد کنیم.
اتفاقا هالیود به وظیفه خودش عمل کرده.... هیچ انتظاری هم من از اون ها ندارم. من هم همعقیده باشما تاسف میخورم به حال سینمای رو به زوال خودمون... وگرنه هالیود که کارش را درست انجام میده.
۹/اسفند/۹۱, ۱۳:۴۵
نقل قول:اما در مورد شکنجه فکر کنم در صحبتهایی که دیپلماتهای آزاد شده داشتن این حرف رو زدن! دقیق به خاطر نمیارم!
و البته این رو بدونید هرکس شکنجه بده هیچ مدرکی به جا نمیزاره!
پس فیلمساز راست گفته
قانع شدم !!!!
===========
یک موضوع هم یادم رفت بگم
در این فیلم خدمتکار سفیر کانادا که دختری به نام سحر هست
به دلیل کمکی که به آمریکایی ها کرده برای اینکه دستگیر نشود
با روسری قرمز رنگ از مرز های غرب کشور به عراق فرار می کند
دقت کنید
روسری قرمز ==> عراق