تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اعتياد ...بدحجابي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام

چرا اكثر معتادان به مواد افيوني متعهلين و تازه دامادان هستند ؟

چرا كساني كه دوران مجردي حتي لب به سيگار نزده اند بعد از ازدواج به اعتياد روي مي آورند ؟

چرا امروزه اكثر روشنفكران جامعه ما از مواد افيوني مصرف مي نمايند ؟

چرا اكثر غير مذهبي ها بيشتر معتاد مي شوند ؟

چرا و هزاران چراهاي ديگر

لطفاً دوستان و اساتيد پاسخ دهند .

من به شخصه مي توانم ثابت كنم كه اكثريت اونايي كه به مواد افيوني روي مي آورند

اونم جوونهاشون كه بعد از ازدواج صورت گرفته دليلش بي حجابي و بد حجابي

دختران و زنان اجتماع بوده .
[/b]

[b]موفق باشيد و سلامت

يا علي عليه السلام [/b]
سلام علیکم.
برادر عزیز اینطور نمی شود در مورد چیزی نظر داد.
کسانی هم هستند که نظر کاملا بر عکس شما دارند و نظر شما هم کاملا اشکال دارد.
با این دید نباید به قضیه نگاه کرد(و دید مخربی هم هست) و نگاه کارشناسی لازم هست.
بنده هم به شخصه خیلی از افرادی را می شناسم که بسیار مذهبی هستند و گرفتار سیگار و چیزهایی از قبیل آن هستند، پس باید این نتیجه را بگیریم که افراد مذهبی درگیر چنین چیزهایی هستند؟
ما برای این اینجا هستیم تا با گفتن حقیقت در حد توان دیگران را از راه اشتباه بازداریم و خودمان هم از اشتباه بیرون بیاییم نه اینکه با حرف اشتباهمان باعث تنفر در دیگران شویم.
شروع تاپیک باید پر محتوا باشد تا ادامه آن ارزش داشته باشد.
سعی کنیم در چیزی که تخصص داریم نظر بدهیم.
و من الله توفیق.
سلام
بی حجابی و بدحجابی هست ، ولی این جزئی از یک کل هست.
به نظر بنده یکی از دلایل مهم اون وجود مهریه های سنگین ، و نفوذ فمنیسم در خانواده های کم ایمان هست.
یعنی چی ؟ یعنی این که مدیریت خانواده به جای این که یک مدیریت اسلامی باشه ، به یک مدیریت بر مبنای تقابل و زورگویی تبدیل شده
(۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۵۲)only_y2d نوشته است: [ -> ]سلام علیکم.
برادر عزیز اینطور نمی شود در مورد چیزی نظر داد.
کسانی هم هستند که نظر کاملا بر عکس شما دارند و نظر شما هم کاملا اشکال دارد.
با این دید نباید به قضیه نگاه کرد(و دید مخربی هم هست) و نگاه کارشناسی لازم هست.
بنده هم به شخصه خیلی از افرادی را می شناسم که بسیار مذهبی هستند و گرفتار سیگار و چیزهایی از قبیل آن هستند، پس باید این نتیجه را بگیریم که افراد مذهبی درگیر چنین چیزهایی هستند؟
ما برای این اینجا هستیم تا با گفتن حقیقت در حد توان دیگران را از راه اشتباه بازداریم و خودمان هم از اشتباه بیرون بیاییم نه اینکه با حرف اشتباهمان باعث تنفر در دیگران شویم.
شروع تاپیک باید پر محتوا باشد تا ادامه آن ارزش داشته باشد.
سعی کنیم در چیزی که تخصص داریم نظر بدهیم.
و من الله توفیق.
عليك السلام
خوب برادر عزيز من نظر شخصي خودمو عرض كردم شما هم مي تواني نظرتان را بفرمايي .
خوب اونايي هم كه نظرشان عكس نظر حقير هست كاملاً محترم و جاي بحث و گفتگو دارد .
ديد هركسي يه طوريه . تا حالا كه كارشناسان جز مرحم سطحي نتونستند كار اساسي براي اين جوامع انجام بدن .
من اعتقاد دارم شما بشخصه اقل افرادي را سراغ داريد كه مذهبي باشن و دنبال سيگار و بقيه ماجرا بروند .
اگر اشتباه عرض مي كنم بفرماييد
نه من نتيجه نگرفتم بلكه نظر خود را عرض كردم تا نتيجه گيري هنوز مونده
بله درست مي فرماييد . دعا بفرماييد حقير هم بتوانم مشكلي از مشكلات بني آدم را حل نمايم .
حقير قصد هيچ توهين يا بي احترامي به هيچ يك از افراد و مردم جنس خاص را ندارم و نخواهم داشت .
اما در مورد شروع تايپك " حقيقت را بخواي چيز بهتري به فكرم نرسيد
چشم . هر چند تخصصي ندارم ولي ديده ها و شنيده هايي دارم كه ارزش شنيدن و خواندن دارد .
خدا به شما و حقير عاصي توفيق درك بيشتر عنايت بفرمايد
موفق باشيد
يا علي عليه السلام

(۹/اسفند/۹۱ ۱۴:۰۴)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
بی حجابی و بدحجابی هست ، ولی این جزئی از یک کل هست.
به نظر بنده یکی از دلایل مهم اون وجود مهریه های سنگین ، و نفوذ فمنیسم در خانواده های کم ایمان هست.
یعنی چی ؟ یعنی این که مدیریت خانواده به جای این که یک مدیریت اسلامی باشه ، به یک مدیریت بر مبنای تقابل و زورگویی تبدیل شده
عليك السلام برادر
برادر اين بي حجابي و بد حجابي يكي از مهمترين عامل اعتياد اكثر نودامادان اجتماع امروزي هست .
اونايي كه شما فرموديد درسته ولي من معتقدم براي اعتياد و روي آوردن به مواد نيروزا بعدش هم كم كم اعتياد و معتاد شدن دليل بزرگترش همين رعايت نكردن حجاب و رفتار به شيوه غربي و بي بند باري و برداشت هاي غلط ناصحيح از ماهواره و اينترنت و ... تقليد كوركورانه از اين نوع ابزار و وسيله .

اگر يك جوان خود را با آداب و رفتار هاي اسلامي هماهنگ نمايد من به جرأت مي توانم قسم ياد كنم كه كمتر به ويراني و بدبختي هاي دوران بعد از ازدواج كشيده مي شود .
داداش نمي خوام مسئله را فعلاً بيش از اين باز كنم
بگذار اساتيد و بزرگواران نظرات خود را بدهند شايد هم من در اشتباه باشم و نظر خودم را پس بگيرم و از همه عذر خواهي نمايم .

موفق و پيروز باشيد
يا علي عليه السلام
نقل قول:چرا اكثر معتادان به مواد افيوني متعهلين و تازه دامادان هستند ؟

چرا كساني كه دوران مجردي حتي لب به سيگار نزده اند بعد از ازدواج به اعتياد روي مي آورند ؟

چرا امروزه اكثر روشنفكران جامعه ما از مواد افيوني مصرف مي نمايند ؟

چرا اكثر غير مذهبي ها بيشتر معتاد مي شوند ؟

چرا و هزاران چراهاي ديگر
ببخشید دو ست من شما سندی یا داده آماری برای این حرفاتون دارید؟
یا نتیجه یک پژوهش هست؟ اگه پژوهشی هست کار کدوم پژوهشگره؟
(۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۵۳)black نوشته است: [ -> ]ببخشید دو ست من شما سندی یا داده آماری برای این حرفاتون دارید؟
یا نتیجه یک پژوهش هست؟ اگه پژوهشی هست کار کدوم پژوهشگره؟
سلام دوست من
نه من سند و يا داده آماري ندارم بلكه نتيجه يا واقعيت جامعه امروزي هست .
بدين جهت هر كس ميتواند اين واقعيت ها را ابتدا رد نمايد .
آيا شما قادريد به چراهاي من پاسخ دهيد و يا احياناً ردش نماييد . البته ابتدا به دور و كنارتان تو شهر و محله يه نگاهي بياندازين بعد پاسخ دهيد .
در ضمن لطفاً واقع بينانه بنگريد نه براي دادن اطلاعات آماري و پژوهشي

موفق باشي عزيز

«حجاب زن باعث قدرت بيشتر مرد مي شود »
موفق باشيد
يا علي عليه السلام
(۹/اسفند/۹۱ ۱۷:۳۳)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام دوست من
نه من سند و يا داده آماري ندارم بلكه نتيجه يا واقعيت جامعه امروزي هست .
بدين جهت هر كس ميتواند اين واقعيت ها را ابتدا رد نمايد .
آيا شما قادريد به چراهاي من پاسخ دهيد و يا احياناً ردش نماييد . البته ابتدا به دور و كنارتان تو شهر و محله يه نگاهي بياندازين بعد پاسخ دهيد .
در ضمن لطفاً واقع بينانه بنگريد نه براي دادن اطلاعات آماري و پژوهشي

موفق باشي عزيز

«حجاب زن باعث قدرت بيشتر مرد مي شود »
موفق باشيد
يا علي عليه السلام
سلام....ببخشیدشماگفتید میتونیدحرفتونواثبات کنید.....پس من به شخصه منتظراثبات ادعاتون هستم.....این چراهاییکه شمامطرح کردیدومیگیدپاسخ بده،بایدبامستندات ارائه بشه چون میخوایداثبات کنیدوگرنه اینکه مابخوایم گفته ی شماروتاییدکنیم یارد،ازاولش خطاست...شمابگیدبرچه مبنایی این نظریات رومیگیدماهم باارائه ی مستندات جلومیایم..
(۹/اسفند/۹۱ ۱۷:۵۶)Fateme135 نوشته است: [ -> ]سلام....ببخشیدشماگفتید میتونیدحرفتونواثبات کنید.....پس من به شخصه منتظراثبات ادعاتون هستم.....این چراهاییکه شمامطرح کردیدومیگیدپاسخ بده،بایدبامستندات ارائه بشه چون میخوایداثبات کنیدوگرنه اینکه مابخوایم گفته ی شماروتاییدکنیم یارد،ازاولش خطاست...شمابگیدبرچه مبنایی این نظریات رومیگیدماهم باارائه ی مستندات جلومیایم..
عليك السلام خواهر عزيز
بله ادعا كردم كه مي توانم حرفامو ثابت كنم البته نه براي همه
ابتدا از اساتيد و بزرگواران و با تجربه هاي سايت مي خوام كه كمكم كنند كه اگر اشتباه فكر مي كنم مرا از اين اشتباه درآرند تا خداي ناكرده به اشتباهات بيشتري دچار نشم .
اين چراهايي كه اول عرايضم پرسيدم همش واقعيت عيني و خود همه روزه از نزديك حس و لمسشان مي نمايم .
اما اينكه بتوانم برايتان اثبات نمايم كمي برايم مشكل است.
با چند تن از عزيزاني كه به دام اعتياد گرفتار شدند صحبتهايي داشتم اول سخت بود براشان واقعيت را بگويند ولي بالاخره با نزديكتر شدن به آنها و ابراز محبت و خلاصه كلي سعي و تلاش به واقعيتهايي دست يافتم و به يه نتيجه هايي رسيدم .

خواهر عزيز
باز عرض مي نمايم لطفاً منتظر باشيد تا اساتيد و بزرگان سايت نظرشان را بگويند .
اگر چنانچه چراهاي من پاسخي داده نشد حقير تحقيق ها و نتيجه آن را خدمت تان عرض مي نمايم .
خدارو چه ديدي شايد هم نظرات اساتيد باعث شد من از همه در اين تالار عذرخواهي كردم و چرا چراهاي خود را پس گرفتم .

موفق باشيد و فاطمي (سلام الله علیها)
يا علي عليه السلام
ببینید تعداد مبتلایان به مواد افیونی در افراد مجرد خیلی خیلی بیشتر از متاهل هاست. اصلا قابل قیاس نیست.
مصرف مواد افیونی بالا میره چون جوان دیر احساس مسئولیت میکنه و این احساس مسئولیت زمانی به وجود میاد که متاهل شده باشه.
ولی من ربطی بین مواد افیونی و حجاب و این چزا رو نمیفهمم. منتظر توضیحات شما هستیم.
نقل قول: چرا امروزه اكثر روشنفكران جامعه ما از مواد افيوني مصرف مي نمايند ؟

بستگی داره تعریف شما از روشن فکر چی باشه؟ امیدوارم منظورتون شخصیت دانشمند سریال فرینج نباشه.Wink.
روشن فکر واقعی هیچوقت سمت چنین چیزایی نمیره دوست من.
نقل قول: چرا كساني كه دوران مجردي حتي لب به سيگار نزده اند بعد از ازدواج به اعتياد روي مي آورند ؟

یک در ده میلیون فکر کنم همچین اتفاقی به صورت طبیعی در عوام اتفاق بیفته. نمیدونم بر اساس چه آماری دارین این ادعا رو میکنید.
(۹/اسفند/۹۱ ۱۳:۱۵)aboutorab نوشته است: [ -> ]سلام

چرا اكثر معتادان به مواد افيوني متعهلين و تازه دامادان هستند ؟

علیکم السلام
خوب ببینید اینگونه که نمی شود نظر داد . باید در جامعه آماری بررسی بشود و سنجیده بشود.
تنها از این راه هست که می شود بررسی کرد Smile
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع