تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حرص در خرید شب عید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
قبل از خوندن مطلب در نظر سنجی شرکت کنید و نظرتون رو بگید

[تصویر: 91baf5e4-6b56-42bc-ab69-03199eb4b5a1.jpg]

[تصویر: fruit_shop.jpg]

با خبر می‌شوید که پرتغال در فلان میوه فروشی ارزان شده است شما چه اقدامی انجام می‌دهید؟
الف) سریعاً خودم رو به میوه فروشی میرسونم و چهار و پنج کیلو میخرم تا برای روزهای آینده نگه دارم
ب) اهمیتی به این موضوع نمیدم فوقش 100 تومن ارزون تره دیگه
ج) به داستان زیرعمل می‌کردم:

روزي من در «نوفل لوشاتو» به علت ارزاني ، حدود 2 كيلو پرتقال خريدم . فكر كردم چون هوا خنك است ، براي سه الي چهار روز پرتقال خواهيم داشت.

امام خمینی با ديدن پرتقال‌ها فرمودند «اين همه پرتقال براي چيست ؟» من براي اين كه كار خود را توجيه كنم ، عرض كردم : «چون پرتقال ارزان بود، اين قدر را براي چند روز خريدم.» حضرت امام فرمودند: «شما مرتكب دو گناه شديد. يك گناه براي اين كه ما نياز به اين همه پرتقال نداشتيم و ديگر اين كه شايد امروز در نوفل لوشاتو كساني باشند كه به علت گران بودن پرتقال نتوانسته باشند آن را تهيه كنند، و شايد با ارزان شدن آن، مي توانستند مقداري از آن را تهيه كنند، در حالي كه شما اين مقدار پرتقال را براي سه يا چهار روز، آن هم به جهت ارزان بودند آن خريده ايد. ببريد مقداري از آن را پس بدهيد!»

گفتم: «پس دادن آنها ممكن نيست.» حضرت امام فرمودند: «بايد راهي پيدا كرد.» عرض كردم: «چه كار مي توانيم بكنيم؟» حضرت امام در جواب فرمودند : پرتقالها را پوست كنيد و به افرادي بدهيد كه تا حالا پرتقال نخورده اند. شايد از اين طريق خداوند از سر گناه شما بگذرد

بنده هنوز در شوک هستم
دقیقا موافقم... این اشتباه خیلی به اقتصاد ضربه میزنه...

باید حرص و طمع رو بخصوص در این مورد کاملا کنترل کرد.

چقدر زیبا فرموده اند امام خمینی...
Heart
ممنون خیبر 110 نمیدونستم این کار اشتباهه. انشاءالله اگه تو این موقعیت قرار گرفتم به اندازه ی نیاز بگیرم. خدا میدونه چه کارهایی رو انجام میدیم و خودمون خبر نداریم که گناه میکنیم. خدا به همه ما آگاهی و توفیق عمل به اون بده.
سلام
جامعه ای که این قدر با رهبرشفاصله بگیره ، و فراموشش کنه ، حقش هم همینه ، اگر تورم و گرانی نمی داشتیم عجیب بود.
خیلی مطلب خوبی را عنوان کردین. منم هنوز شوکم.

دقت کردین برای تبلیغ اسراف هرچه بیشتر، در اخبار ساعت 14 (که البته باید مهم ترین خبرها گفته بشه) ، تبلیغ رفتن به بازار را
میکنه. اینم نه دو سه هفته قبل از عید . از حدود بیش از 2ماه قبل از عید، این تبلیغات شروع میشه.
حداقل میتونن از مردم مصاحبه کنن که مثلا این رو که خریدین واقعا نیاز داشتین؟ حسرتش به دلم موند که یک بار اینو بگن.
واقعا چقدر جالب بود این مطلب !!
دقیقا همینطور هست . اگر این همه حرص نداشتیم برای خرید خیلی از گرانی ها اتفاق نمی افتاد.
تا یک چیز گران می شود ، نمی دانم چرا حس نیاز به تهیه اش در مردم ما تقویت میشود !!
حالا ارزانی که جای خود دارد!!
فكر كنم صدا و سيما هم اندكي در اين كار مقصر است، دست روي هرچي گذاشت انگار كه توي بازار تخمشو ملخ خورده!!!!!

يكبار ماه رمضان اعلام مي كنند مرغ سهميه ميخواد بياد بازار يك دفعه اي ميبيني جلوي مرغ فروشي مردم يك كيلومتر صف بستن!
يكبار اعلام ميكنه ميخوان برنج سهميه بياد بازار، مردم به سمت برنج فوشي هجوم مي آرند علاوه بر اين كه قيمتش هم يه دفعه اي ميره بالا.

خدا خيرشون بده مي خوان جنس ارزون و سهميه وارد بازار كنن، هي توي رسانه ها اعلام نكن و مردم رو توي شور و تب و تاب بندازن!
بذارن هركسي كه واقعاً نياز داشت خودش ميره ميگيره.
والسلام
آدرس های مرجع