تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: این راهش نیست!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا

سلام به همه ی دوستان خوبم من خیلی وقت تالار نیومدم یه معذرت خواهی از همه ی دوستان دارم

اما دلیل ایجاد این تایپیک شوکه شدن من بعد از ورود به تالار بود!!

چه شوکی؟!؟؟

واقعاً متاسف شدم...

در برخی از تایپیک ها و ارسال متاسفانه شاهد ادبیات و ارسال های ناشایستی از دوستان بودم

البته با متن ارسال مشکلی نیست

متاسفانه ادبیات ارسال های دوستان خیلی اسفناک! شده

البته نه اینکه من ادبیات خوب باشه نه ولی در محدوده ای که داریم کار می کنیم و تلاش می کنیم

از ما انتظار میره که خیلی بهتر حرف بزنیم

همه هم می دونیم که یکی از بهترین راه های نفوذ در دیگران و برقراری ارتباط با انها

ادبیات حرف زدن و نحوه برخورد کلامی هستش

دوستان و سروران من از شما تقاضا دارم به عنوان پرچم داران حرکت های مهدوی و به عنوان یک جوان

شیعه سعی کنید از نظر اخلاقی در کلام خود رعایت کنید.

بابت این همه جسارت از تک تک شما خوبان عذر خواهی می کنم

از شما می خوام این حقیر رو هم دعا کنید
سلام ، چشم.

اما...
کسی که میاد داخل تالار و گستاخانه صحبت می کنه.... به دین ، به اعتقاد و به خود بچه ها توهین می کنه ، انتظار نباید داشت که دوستانه خطابش کنیم.
اینو باید در نظر بگیریم
شاید نوع جواب دادن تند دوستان به علت بی احترامیه که بهشون شده.

حضرت هم که ظهور می کنه با دشمنش می جنگه ، باهاشون مهربون نیست ، چون زمان مدارا و فرصت به کفار بیشتر ازحد هم بهشون داده شده که امروز اینقدر برای ما دردسر ایجاد می کنن.
(۱۵/اسفند/۹۱ ۲۲:۳۲)سید سجاد نوشته است: [ -> ]سلام ، چشم.
کسی که میاد داخل تالار و گستاخانه صحبت می کنه.... به دین ، به اعتقاد و به خود بچه ها توهین می کنه ، انتظار نباید داشت که دوستانه خطابش کنیم.
اما...

اقا سجاد شما سیره اهل بیت و انبیا رو بخونید بعد متوجه اشتباه بودن حرفتون میشوید. خداوند در قران فرموده که وقتی شما با افراد جاهل رو در رو میشوید فقط سلام کنید و رد شوید و بروید اگر واقعا مومن هستید. الان ما دو تا روش جلوی رومون هست یکی همین روش شما و برخی افراد یکی هم روش اهل بین و رسول خدا حالا شما بگو الان به کدوماش عمل کنیم؟ کدوم روشو الگوی خودمون قرار بدیم. اگر به دین و اعتقادات توهین بکنه که بهتر بعد از یه مدت عذرشو بخوان اجازه ورود ندهند هر چند وقتی اهل بیت با توهین کنندگان به مقدسات برخورد میکردند انها را نمی کشتند و حذف نمیکردند ولی خب چون اینجا رسالتش چیزه دیگری هست و تحمل بچه هام کم هست و شادیهم حق داشته باشن بهتر عذر طرفو بخوان. اما گستاخانه حرف زدن رو اگر بخواهیم برخورد کنیم با خیلی ها باید برخورد بشه. که این هم به گفته مدیر تالار امکان پذیر نیست. د
نقل قول:اینو باید در نظر بگیریم
شاید نوع جواب دادن تند دوستان به علت بی احترامیه که بهشون شده.

جواب بی ادبی را با بی ادبی نمیدهند مضاف بر این که در بسیاری موارد اصلا طرف توهینی نکرده و کاملا هم مودبانه برخورد کرده ولی شخص مقابلش کاملا بی ادبانه جوابش را میدهد. در مواردی هم که بی احترامی شده باز باید خوب رفترا کرد چون این نظر قران و سیره انبیا و اهل بیت هست. حالا ممکن یه جای هم از دست ادم در بره و دیگه طرف خیلی عصبی بشه اما اینم قطعا کم اتفاق میفته
نقل قول:حضرت هم که ظهور می کنه با دشمنش می جنگه ، باهاشون مهربون نیست ، چون زمان مدارا و فرصت به کفار بیشتر ازحد هم بهشون داده شده که امروز اینقدر برای ما دردسر ایجاد می کنن.

اقا سجاد حضرت که امدند با دشمن ذاتی و قسم خورده برخورد سخت میکنن . اینجوری شما سر یه مساله کوچیک افراد اینجارو به کفر و الحاد نسبت نده برادر من. قیاس شما اشتباه هست مثل اینه که من الان از دست فلتنی ناراحت بعد بگم این مثل عمر میمونه خوب این نهایت بی انصافی هست.
(۱۶/اسفند/۹۱ ۱۴:۲۴)رنجستان نوشته است: [ -> ]اما...

اقا سجاد شما سیره اهل بیت و انبیا رو بخونید بعد متوجه اشتباه بودن حرفتون میشوید. خداوند در قران فرموده که وقتی شما با افراد جاهل رو در رو میشوید فقط سلام کنید و رد شوید و بروید اگر واقعا مومن هستید. الان ما دو تا روش جلوی رومون هست یکی همین روش شما و برخی افراد یکی هم روش اهل بین و رسول خدا حالا شما بگو الان به کدوماش عمل کنیم؟ کدوم روشو الگوی خودمون قرار بدیم. اگر به دین و اعتقادات توهین بکنه که بهتر بعد از یه مدت عذرشو بخوان اجازه ورود ندهند هر چند وقتی اهل بیت با توهین کنندگان به مقدسات برخورد میکردند انها را نمی کشتند و حذف نمیکردند ولی خب چون اینجا رسالتش چیزه دیگری هست و تحمل بچه هام کم هست و شادیهم حق داشته باشن بهتر عذر طرفو بخوان. اما گستاخانه حرف زدن رو اگر بخواهیم برخورد کنیم با خیلی ها باید برخورد بشه. که این هم به گفته مدیر تالار امکان پذیر نیست. د
(۱۶/اسفند/۹۱ ۱۴:۲۴)رنجستان نوشته است: [ -> ]اقا سجاد حضرت که امدند با دشمن ذاتی و قسم خورده برخورد سخت میکنن . اینجوری شما سر یه مساله کوچیک افراد اینجارو به کفر و الحاد نسبت نده برادر من. قیاس شما اشتباه هست مثل اینه که من الان از دست فلتنی ناراحت بعد بگم این مثل عمر میمونه خوب این نهایت بی انصافی هست.

جالبه حرفای قدیم خودمو به خودم می زنید.Blush
چیزی که در تالار عیان است چه حاجت به بیان ...

من که تو تالار فعال نیستم ، و مخاطبتون رو هم اشتباه انتخاب کردید.

اگر در زمان حضرت علی (علیه السلام) مردم جلوی توهین ها رو می گرفتند و به قول شما این مساله کوچیک ، از ولی الله دفاع می کردند و همینطور بعد ازون از امام حسن (علیه السلام) ، جامعه اسلامی اینقدر سقوط نمی کرد که امام حسین (علیه السلام) و خانوادش فدای احیا دوباره دین واقعی بشند برای بیدار شدن دوباره مردم.

روز و شب دارند شیعیان رو می کشند ، زیارتگاه ها رو خراب می کنند ، توهین می کنند...
ما خیلی کار می کنیم یک تظاهرات می کنیم ، بعدم میگیم سیره معصومین مدارا و سکوت بوده ، به چه دردی میخوره این سکوت و مدارای شما؟

سکوتی و تامل و تحملی که توام با عمل باشه مفیده.
ما هنوز از جواب صحیح به یک شبهه ، عاجزیم ... بخاطر اینکه اطلاعات پایینه.

اون معصومی که درست حسابی جواب میداد ، راهش روشن بود ، علم داشت ، نه مثل ما هروز به یک طرف سرگردون.

پس اگه جواب بلد نیستیم لااقلش اینه که بگیم جناب... ، حد و مرز خودتو بدون ، توهین نکن . نه اینکه سکوت کنیم اونم چهار نفرو با حرفاش جذب کنه.

(۱۶/اسفند/۹۱ ۱۴:۲۴)رنجستان نوشته است: [ -> ]جواب بی ادبی را با بی ادبی نمیدهند مضاف بر این که در بسیاری موارد اصلا طرف توهینی نکرده و کاملا هم مودبانه برخورد کرده ولی شخص مقابلش کاملا بی ادبانه جوابش را میدهد. در مواردی هم که بی احترامی شده باز باید خوب رفترا کرد چون این نظر قران و سیره انبیا و اهل بیت هست. حالا ممکن یه جای هم از دست ادم در بره و دیگه طرف خیلی عصبی بشه اما اینم قطعا کم اتفاق میفته

این مورد رو قبول دارم ، تو تالار با منم همینطوری زیاد برخورد شده ولی دیگه پوستم کلفت شده.
سخت نگیر دوست عزیز.Angel
(۱۶/اسفند/۹۱ ۱۶:۴۸)سید سجاد نوشته است: [ -> ]اگر در زمان حضرت علی (علیه السلام) مردم جلوی توهین ها رو می گرفتند و به قول شما این مساله کوچیک ، از ولی الله دفاع می کردند و همینطور بعد ازون از امام حسن (علیه السلام) ، جامعه اسلامی اینقدر سقوط نمی کرد که امام حسین (علیه السلام) و خانوادش فدای احیا دوباره دین واقعی بشند برای بیدار شدن دوباره مردم.
ببخشید ولی این سخن شما با عملکرد حضرت علی طبق فرمایش استاد مطهری تفاوت دارد.
شهید مطهری می گوید که خوارج در حضور مردم به حضرت علی اهانت میکردند اما حضرت علی صبر می کردند و پاسخ نمیدادند. حتی سهم آنها را از بیت المال قطع نکردند و تا زمانی که مبارزه مسلحانه نکرده بودند با آنها مدارا کردند.
یعنی شما می فرمایید حضرت علی اشتباه کردند؟!

از طرف دیگر در یک سایت مجازی اصلا درست نیست که چند هم وطن به هم ناسزا بگویند.
حالا اگر کسی وارد این سایت میشود و میگوید من ملحد هستم و حرف بدی بزند ایرادی بر او نیست. چون خودش میگوید به چیزی معتقد نیست. اما افرادی که ادعای اسلام و پیرو اهل بیت بودن دارند نباید مثل او برخورد کنند.
من یک تاپیک دیدم که دگراندیشان را به مناظره طلبیده بودند و حقیقتا از خواندن پستهای کاربران شوکه شدم!
سلام

نقل قول:
شهید مطهری می گوید که خوارج در حضور مردم به حضرت علی اهانت میکردند اما حضرت علی صبر می کردند و پاسخ نمیدادند. حتی سهم آنها را از بیت المال قطع نکردند و تا زمانی که مبارزه مسلحانه نکرده بودند با آنها مدارا کردند.

یعنی شما می فرمایید حضرت علی اشتباه کردند؟!

شاید سکوت امام علی(علیه السلام) به این دلیل بوده که جسارت خوارج در اون موقع ضرری برای دین اسلام نداشته و فقط به خاطر خصومتی که با ایشون داشتن تو هین میکردن مثل ماجرای پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که بر روی ایشون خاکروبه میریختن و باقی ماجرا که میدونید
یعنی اون بزرگواران اونقدر سعه ی وجودی دارن که براشون مهم نیست اون شخص جاهل چه میگه نعوذ بالله مثل ما نیستن که اگه شخصی به ناحق هم بهمون چیزی بگه ایام رو به خودمون زهر مار میکنیم و بعضا متاسفانه به طرف مقابل

اما جایی که پای ضرر رسیدن به اسلام در میون باشه صد البته کوتاه نمیومدن مثل همون جنگ با خوارج که فرمودین

تا جایی که بنده هم تو تالار دیدم گاها برخورد های تند در برابر مخالفان دیده میشه که در شان تالار و هدفی که پیش روست ، نیست

شاید هم حق با منتقدین باشه ولی انتظار میره که کلام لین باشه مطمئنا تاثیر پذیریش هم بیشتر میشه
بازم این حرف کلیشه ای اما بسیار قشنگ
سال به آخر رسید بیایید همانگونه که خانه هامان را از گرد و غبار میزداییم ، غبار کینه و کدورت و بدگمانی را از دلهامان پاک کنیم (انشاءالله عمل می کنیم )

اینم یه عیدی از سروده های علامه حسن زاده آملی(حفظه الله):
زنگ دل را زداي تا يارت
بدهد در حريم خود بارت
به خداي عليم بي همتا
حاجبي نيست غير زنگارت
خواهش گونه گون نفساني
كرد در دام خود گرفتارت
شد خدا بينيت ز خود بيني
رفت دينداريت به دينارت
واي بر تو اگر كه مي خواهي
گرم داري به خويش بازارت
سر تسليم بايدت بودن
گر بزارت كشند بردارت
اندرين يك دو روزه دنيا
نرساني به خلق آزارت
تو بهشت و جهنم خويشي
تا چه خواهد كه بود اسرارت
گرچه بسيار تو بود اندك
ز اندكت مي دهند بسيارت

[b]یا علی/ التماس دعا
(۱۶/اسفند/۹۱ ۱۹:۴۲)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام

شاید سکوت امام علی(علیه السلام) به این دلیل بوده که جسارت خوارج در اون موقع ضرری برای دین اسلام نداشته و فقط به خاطر خصومتی که با ایشون داشتن تو هین میکردن مثل ماجرای پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که بر روی ایشون خاکروبه میریختن و باقی ماجرا که میدونید
یعنی اون بزرگواران اونقدر سعه ی وجودی دارن که براشون مهم نیست اون شخص جاهل چه میگه نعوذ بالله مثل ما نیستن که اگه شخصی به ناحق هم بهمون چیزی بگه ایام رو به خودمون زهر مار میکنیم و بعضا متاسفانه به طرف مقابل

اما جایی که پای ضرر رسیدن به اسلام در میون باشه صد البته کوتاه نمیومدن مثل همون جنگ با خوارج که فرمودین

سلام
کاملا درست فرمودید.
من منظورم این نبود که اگر کسی به اسلام و مقدسات اهانت کرد سکوت کنیم. دیده ام که در کنار نام برخی کلمات محروم از حضور درج شده که معنی اش این است که نمیتواند دیگر چیزی بنویسد.
البته من در این مورد فکر می کنم که باید در نظر بگیریم که آن مخالف چه میگوید؟ اگر اهانت میکند به مقدسات که باید محروم شود (که کم دیده ام کسی اهانت کند. بیشتر شبهه است و محروم کردن این افراد کاملا به ضرر تالار است چون در برخی تالارها شنیده ام که میگویند تالار بیداری به دلیل ضعفی که در پاسخگویی دارد مخالفان را محروم میکند)

اگر کسی شبهه یا پرسش مطرح می کند با هر هدفی مهم نیست. مهم این است که ما پاسخ صحیحی بدهیم. اگر ما توانستیم به آن شبهه پاسخ بدهیم (مثل بیشتر پاسخهایی که آقای علی 110 می دهند) دیگر کافی است. حالا اگر آن فرد قبول کند یا نکند مهم نیست.
[b]مهم این است که پاسخهای ما مبتنی بر عقل و استدلال و منطق باشد و بتوانیم پاسخ صحیحی به شبهات بدهیم تا همه کاربران و مهمانان آن را ببینند, آنگاه می توانند تصدیق کنند که حق با ماست. پس پذیرش یا عدم پذیرش آن فرد خاص مهم نیست.
چون اگر نپذیرد بی منطقی خودش را نشان داده.

اما اگر کسی حرف بدی به کاربران زد (ناسزا گفت) در این حالت مقابله به مثل بد است. مسخره کردن بد است.
الان شما تاپیکی که مناظره با فردی به نام الحادی است را ببینید. بجز اینکه ایشان را مسخره و مضحکه کرده اند چیز دیگری است؟!
این تالار که فقط قابل مشاهده به وسیله اعضا نیست. مهمانها هم می توانند ببینند و بسیار بد است که مدعیان اسلام و مسلمانی در مقابل این افراد مقابله به مثل کنند.
خوب اگر قرار باشد غیرمذهبیون اهانت کنند مذهبیون هم اهانت کنند دیگر این اسلام و مسلمانی به چه دردی می خورد؟

آنهم وقتی که با کسانی که یکسان ناسزا میگویند یکسان برخورد نمیشود .......
[quote='سید سجاد' pid='180518' dateline='1362572309']

جالبه حرفای قدیم خودمو به خودم می زنید.Blush
چیزی که در تالار عیان است چه حاجت به بیان ... [/quote]
حرفهای قدیم شما؟!!!!!!!!!!! مگر ما قبلا با هم حرف زده بودیم در تالار؟!!!کجا درمورد چی؟!!!
[quote]من که تو تالار فعال نیستم ، و مخاطبتون رو هم اشتباه انتخاب کردید.
[/quote]
منظور این حرفتونم متوجه نشدم!!!!!!!!!!! یعنی چی مخاطبمو اشتباه گرفتم!!!!فعال نیستی چه ربطی اصلا با حرفای بنده داشت؟!!!
[quote] اگر در زمان حضرت علی (علیه السلام) مردم جلوی توهین ها رو می گرفتند و به قول شما این مساله کوچیک ، از ولی الله دفاع می کردند و همینطور بعد ازون از امام حسن (علیه السلام) ، جامعه اسلامی اینقدر سقوط نمی کرد که امام حسین (علیه السلام) و خانوادش فدای احیا دوباره دین واقعی بشند برای بیدار شدن دوباره مردم. [/quote]
اقا سجاد جامعه اسلامی سقوط نکرد چون اصلا سعودی نداشت که بخواد سقوط کنه.نفاق محض بود برادر من. تا رسول خدا وفات کردن چهراشون نمایان شد. والا کرو کور نبودن که واقعه قدر دیدن امام علی به ولایت منصوب شد. این حرفهای هم که اهل سنت میزنن که اقا ولایت به معنای دوستی هست اینارو بعداها ساختن والا همون موقع مردم همان زمان میدونست که منظور از من کنت مولا ولایت هست. دنیای اون زمان یه کودک بود اقا سجاد از کودک نمیشه انتظار زیادی برای درک حقایق داشت. امام حسین و خانوادش باید کشته میشدن برادر من. برخی چیزا خون میخواد تا رشد کنه. اسلام و تشیع با خون زنده هست. کفر هم با خون زنده هست. اسلام خون میده تا زنده بمونه کفر هم خون میخوره تا زنده بمون . سنت خدا ایطوری اقا سجاد.
[quote] روز و شب دارند شیعیان رو می کشند ، زیارتگاه ها رو خراب می کنند ، توهین می کنند...
ما خیلی کار می کنیم یک تظاهرات می کنیم ، بعدم میگیم سیره معصومین مدارا و سکوت بوده ، به چه دردی میخوره این سکوت و مدارای شما؟ [/quote]
من متوجه نشدم بحث مربوط به روش برخورد تو تالار بود اگر اشتباه نکنم الان چی شد زدید تو خط برخورد با کفار ؟!!!!اون مساله چه ربطی داره به موضع ما. الانم جامعه ولی داره تا ایشون هم اذن نده نمیشه به واهابی ها و تکفیری ها متعرض شد. فعلا تویه جهان تشیع یه دری باز شده به سوی بهشت که اونهای که باید شهید بشن این اتفاق بیفته و تقدیر الهی محقق بشه. من و شما هم نمیتونیم درشو ببیندیم خوشبحالشون. اسلام با خون شهید زنده هست اقا سجاد. اگر تو دنیای امروز شیعه در رفاه باشه دیگه چیزی از اسلام باقی نخواهد ماند. امامان شیه همهگی خون دل خوردن شیعه هاشونم باید خون دل بخورن. اونا نتونستن کاری بکنن شیعیانشونم نباید بتونن کاری بکنن. والا از امامشون جلو افتادن که اینم گمراهی هست.خلاصه مداری ما فواید زیادی داره خیلی زیاد خیلی خیلی خیلی
[quote]
ما هنوز از جواب صحیح به یک شبهه ، عاجزیم ... بخاطر اینکه اطلاعات پایینه. [/quote]

خیلی هم بی جواب نمونده شبهات اما قبول دارم که بودند افرادی که میتونستند خیلی شبهات رو جواب بدن که متاسفانه به دلایل همین بد رفتاری و البته قضاوت ناحق و ناعادلانه از اینجا محروم از حضور شدن. به جای اینکه جذب حداکثری باشه و از نیروها استفاده کنیم سر اختلاف سلیقه دفع میکنیم افراد رو.
[quote]ون معصومی که درست حسابی جواب میداد ، راهش روشن بود ، علم داشت ، نه مثل ما هروز به یک طرف سرگردون.

پس اگه جواب بلد نیستیم لااقلش اینه که بگیم جناب... ، حد و مرز خودتو بدون ، توهین نکن . نه اینکه سکوت کنیم اونم چهار نفرو با حرفاش جذب کنه.

[/quote]
بله باهات موافقم. این که همدیگر را تکفیر کنیم و بی دین خطاب کنیم و توهین کنیم و منحرف بدانیم اینها جز خراب شدن وجه تالار و متدینین چیزی به همراه ندارد.

[quote]
این مورد رو قبول دارم ، تو تالار با منم همینطوری زیاد برخورد شده ولی دیگه پوستم کلفت شده.
سخت نگیر دوست عزیز.Angel [/quote]

خب دیگه با من همینجوری رفتار شد که شدتش بسیار بالا بود.حاصلشم شرمندگی فقط برای خود طرف هست.اولش سخت میگرفتم ولی برای رضای خدا بود اما الان دیگه متوجه شدم بی فایده هست یکی که نخواد درست کنه خودشو نمیخواد دیگه زوری که نیست.Wink
اقا سجاد هر کی بهت فحش داد جسارت کرد تیکه انداخت غیبت کرد تهمت زد فقط لبخند بزن. چون منافع زیادی برات در اخرت به همراه میاره

[quote][quote='فرمیسک' pid='180541' dateline='1362583779']

دیده ام که در کنار نام برخی کلمات محروم از حضور درج شده که معنی اش این است که نمیتواند دیگر چیزی بنویسد.
[/quote]

بله درست میگید واقعا برای این تالار شایسته نیست که سر اختلاف عقیده و اختلاف نظر افراد را محروم بکنند. یکی از دوستانم این عمل را به فرقانیسم تشبیه میکرد. چون انها وقتی با عقیده مخالفشان مواجه می شدند ان شخص را حضور در دنیا محروم میکردند(ترور)
[quote] البته من در این مورد فکر می کنم که باید در نظر بگیریم که آن مخالف چه میگوید؟ اگر اهانت میکند به مقدسات که باید محروم شود (که کم دیده ام کسی اهانت کند. بیشتر شبهه است و محروم کردن این افراد کاملا به ضرر تالار است چون در برخی تالارها شنیده ام که میگویند تالار بیداری به دلیل ضعفی که در پاسخگویی دارد مخالفان را محروم میکند) [/quote]

موافقم. در ضمن بنده هم چنین چیزی را شنیده ام . حالا بماند که ما با این همه لطفی که برخی به ما داشتند چقدر دفاع کردیم از اینجا اما انصاف را هم نمیشد نادیده گرفت
[quote]اما اگر کسی حرف بدی به کاربران زد (ناسزا گفت) در این حالت مقابله به مثل بد است. مسخره کردن بد است.
الان شما تاپیکی که مناظره با فردی به نام الحادی است را ببینید. بجز اینکه ایشان را مسخره و مضحکه کرده اند چیز دیگری است؟!
[/quote]
احسنت به مورد خوبی اشاره کردی. ان را من هم دیده ام واقعا وجه ی بدی دارد شما تصورش را بکن مثلا یه نفر کمونیست امده در تلوزیون که همه ان را میبینند با شهید مطهری بخواهد مناظره کند بعد شهید مطهری بیاید هی تیکه بندازد هی از پفک و ذرت حرف بزند هی تمسخر کند به اسم طرف ایراد بگیرد به حرفش اراد بگیرد به شکلش(اواتار- صورت) ایراد بگیرد ، واقعا چه صحنه زشتی میشود!!!!!!!!!!!!

[quote]این تالار که فقط قابل مشاهده به وسیله اعضا نیست. مهمانها هم می توانند ببینند و بسیار بد است که مدعیان اسلام و مسلمانی در مقابل این افراد مقابله به مثل کنند.
خوب اگر قرار باشد غیرمذهبیون اهانت کنند مذهبیون هم اهانت کنند دیگر این اسلام و مسلمانی به چه دردی می خورد؟
[/quote]
حالا اگر با مخالفینی مثال الحادی اینجور رفتار بشود باز جای توجیه دارد فاجعه وقتی است که با خودی ها اینجور رفتار صورت میگیرد
آدرس های مرجع