۱۸/اسفند/۹۱, ۱۳:۴۷
(۱۸/اسفند/۹۱ ۲:۰۹)revenger نوشته است: [ -> ]طرح:
1_اصلاح نظام اموزش پرورش و ایجاد ساختاری کاربردی در دروس معارف
2_تربیت اساتید و معلمان متعهد برای به کارگیری در مدارس، از سنین پایین تا دبیرستان ، برای دروس پرورشی و معارف
3_فرهنگ سازی از طریق صداوسیما
4_استفاده از روحنیون و طلاب در مدارس ابتدایی
5_سهولت در ازدواج جوانان و فرهنگسازی برای پایین آوردن سن ازدواج در کشور
و...
گزینه 1 تاثیری نداره چون خانواده هست که حرف اخر رو میزنه وقتی خانواده عاری از اموزه های اسلامیه یا بی توجه...
گزینه 2 هم به گزینه 1 میخوره
گزینه 3 هم بی تاثیره وقتی در خانواده ای به اسلام اهمیت نمیدن یا شبکه ها و برنامه های مذهبی رو نگاه نمیکنن یا نگاه بکنن مثل میخ کوبدن تو سنگه و البته در موارد بسیار نادر تاثیر هم گذاشته..
گزینه 4 هم به 1 و 2 بر میگرده
گزینه 5 شما هم ربطی به بد حجابی نداشت من در روز دهها مورد از زوجها رو میبینم که خانوم مثل شب ازدواجش اومده بیرون و داره با شوهرش تو خیابون میره...
(۱۸/اسفند/۹۱ ۲:۰۹)revenger نوشته است: [ -> ]یا انصافا این حوزه علمیه چیکار میکنه؟؟؟!!!!!
نه تولید علم داره ، نه تربیت جوانان رو بر عهده میگیره...
زمان بعد انقلاب کلی روحانی سیاست مدار داشتیم نمونه ش مقام معظم رهبری ، ولی الان شما یه روحانی جوان سیاستمدار از حوزه بیار که من بهت جایزه بدم...
غفلت کردیم انصافا...
بد غفلت کردیم
من برادرم روحانی هست...تولید علم و تربیت جوانان رو به عهده دارن عزیز ...برادرم و خیلی از رفقاش در سال به مناطقی از کشور میرن که از نظر امنیت از صفر یه چیزی اونورتره مثل مناطق دور افتاده کرمان و سیستان که به قول خودشون طرف با کلاش میاد پای منبر میشینه و البته گاها سنی متعصب هستن که یه حرف اشتباه.... ولی در مورد سیاست مداربودن روحانیون ... با یه روحانی رفیق شو ازش بپرس که جو داخل حوزه چه طوریه... قبل از انقلاب روحانیون نسبت به فعالیتهای سیاسیشون فقط از طرف دولت در فشار بودن و لی حالا اگه یه روحانی بخواد داخل سیاست بشه از درون حوزه تکفیرش میکنن و خلع لباس و اخراجش از طرف دولت هم دستگیرش ...طلبه سیرجانی نمونه بارزش... والبته بنده به دلیل در ارتباط بودن با روحانیون یه چند نفری رو تو مشهد میشناسم که البته مدیریت حوزه های علمیه مشهد یه حال اساسی بهشون داده ! ...در کل بحث از نظام حوزه بسیار گسترده تر از چند خطه که بشه اینجا بحث کرد