تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وقتي به ناموس و فرهنگمان یکجا توهین شد+عكس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
وقتي به ناموس و فرهنگمان یکجا توهین شد+عكس
مرجع : بی باک

میهمان نوازی چشم بسته عده ای از مردم کشورمان و کم توجهی برخی مسئولین ورزشی و فرهنگی کشورمان به نخبگان داخلی و تسامح در قبال وارداتی های غربی این روزها خروجی اش شده مستندی ضدایرانی و ضداسلامی به نام «کاری در ایران» که با حضور «کوین آلفونسو شپارد» بسکتبالیست آمریکایی که در سال‌های ۲۰۰۸ ـ ۲۰۰۹ میلادی در لیگ بر‌تر بسکتبال ایران و در تیم لوله آ. اس شیراز حضور داشته است هم اکنون در ایالات متحده آمریکا و اروپا در حال اکران عمومی است.

به گزارش جهان، صدور سبک زندگی غربی و به عبارتی جنایات فرهنگی اهدایی سلطه گران به کشورهای اسلامی و شرقی همواره با حمایت و مساعدت خواسته و ناخواسته برخی مسئولین و کم بصیرتی عده ای از مردم صورت گرفته است.

شیرازی ها در میهمان نوازی و غریب پروری گوش فلک را کر کرده اند اما وقتی گرگی در لباس میش بخواهد از ترحم و نوازش این روحیه لطیف مردم کشورمان سوء استفاده کند، اینجا مسئولین مربوطه باید به فریاد مردم برسند و با بصیرت و آگاهی بخشی به آنان، مانع از تحقق اهداف دشمن شوند و صدالبته مردم کشورمان بعد از این همه جنایت و خیانت غربی ها باید بیاموزند که هر لبخندی از جانب دشمن مستدام نخواهد بود.

[تصویر: 46783_646.jpg]

[تصویر: 46785_994.jpg]

وقتی بودجه بیت المال بی حساب و کتاب در جیب برخی اهالی بی لیاقت ورزش و سینما قرار می گیرد و دست بسیاری از جوانان نبخه این مملکت به گرد آنهم نمی رسد، باید شاهد بروز " لاله " های بی لاله و ورزش های بی قهرمان و پهلوانی باشیم که یاری رسانمان در عرصه ورزش امثال کوین شپارد باشند.

[تصویر: 46781_720.jpg]

[تصویر: 46780_417.jpg]

«کوین آلفونسو شپارد» بسکتبالیست آمریکایی است که در سال‌های ۲۰۰۸ ـ ۲۰۰۹ میلادی در لیگ بر‌تر بسکتبال ایران و در تیم لوله آ. اس شیراز حضور داشته است اما در حال حاضر مستندی به نام «کاری در ایران» با حضور وی در ایالات متحده آمریکا و اروپا در حال اکران عمومی است که به نقد و زیر سؤال بردن مفاهیم اساسی اسلامی و چالش کشیدن مقوله‌های چون مذهب، سیاست و جنسیت می‌پردازند.

[تصویر: 46786_924.jpg]

[تصویر: 46784_856.jpg]

فیلم دروهله اول، زندگی کوین شپارد بسکتبالیست حرفه ای، از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ در ایران و ماجرای کوشش‌های تیم ورزشی لوله آ.اس شیراز برای رسیدن به مقام قهرمانی با استفاده از بازیکنان حرفه‌ای غیر ایرانی را به نمایش می‌گذارد تا اثبات نماید ایرانی ها هر آنچه در عرصه ورزش و صنعت دارند حاصل کمک های فکری و فیزیکی نخبگان غربی است.

[تصویر: 46788_989.jpg]

این فیلم در مرحله دوم کم کم وارد ماجرای شرایط زندگی سه زن ایرانی که کوین شپارد در دوران اقامت در ایران با آن‌ها دوستی و رفت و آمد خانوادگی داشته، می‌شود.

[تصویر: 46782_295.jpg]

در این مستند شپارد را با سه دختر ایرانی نشان می‌دهد که تلاش کرده است با به ابتذال کشاندن اوضاع داخلی ایران و کشاندن برخی از دختران و پسران با ظاهری غیر پوشیده آن‌ها را در موضع نقد اساس اسلام و اسلام گرایی قرار دهد.

سه زن جوان ایرانی که شپارد با آن‌ها دوست می‌شود، محور اصلی این مستند است؛ هیلدا در یک مطب دکتر فیزیوتراپ کار می‌کرد و شپارد زمانی با او آشنا شد که برای درمان مچ پای پیچ خورده‌اش به او مراجعه کرده بود. هیلدا و دو نفر از دوستانش که آن‌ها هم دختر بودند با وی ارتباط دوستانه‌ای برقرار می‌کنند و در این مستند تلاش می‌شود به مخاطب اینگونه القاء شود که در ایران علیه زنان تبعیض‌های جنسیتی وجود دارد و حقوق انسانی آنان نقض می‌شود!

[تصویر: 46787_702.jpg]

بسیاری از تصاویر این مستند به لطف چشم بسته برخی مسئولین مربوطه در شیراز فیلمبرداری شده است و اکنون این سؤال را مطرح می‌کند که چگونه اولاً مسئولان تیم بسکتبال لوله آ.اس شیراز از برنامه‌های بازیکن تیمشان خبر نداشته‌اند و ثانیاً این نکته نیز جای تأمل دارد که چگونه نیروی‌های امنیتی و فرهنگی استان و کشور به ‌یک آمریکایی اجازه داده‌اند تا از خزانه دولتی و پول مردم ایران ‌درآمد بدست آ‌ورده و در عین حال، ابزاری برای پیشبرد پروژه‌ی اسلام ستیزی و ایران‌هراسی باشد این در حالی است که دست نیروهای ارزشی کشور در بسیاری از موارد بسته است و فعالیتهای فرهنگی آنان با موانع زیادی روبرو می شود.

[تصویر: 46776_244.jpg]

حال «کوین آلفونسو شپارد» از راهی دور به ناموس کشورمان و فرهنگ مظلومان پور خند می زند آیا همچنان سیاسیت مسئولین فرهنگی و ورزشی کشور بر این است که کیسه بیت المال را دو دستی به دست ناهالان بدهند و در کاسه گدایی نخبگان کشور صرفا شعارهایشان را بریزند.
صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یا الله
سلام
از ماست که بر ماست
خاک بر سر این دخترا که به خودشون اجازه ی دوستی با این اجنبی رو دادن.
اول بگم بابت اطلاع‌رسانی‌تون خیلی متشکرم، و بهتر بود که جمله‌های تکراری رو حذف می‌کردین.

(۱۸/اسفند/۹۱ ۱۰:۱۱)mohammad reza نوشته است: [ -> ]وقتی بودجه بیت المال بی حساب و کتاب در جیب برخی اهالی بی لیاقت ورزش و سینما قرار می گیرد و دست بسیاری از جوانان نبخه این مملکت به گرد آنهم نمی رسد
با این خیلی موافقم
(۱۸/اسفند/۹۱ ۱۰:۱۱)mohammad reza نوشته است: [ -> ]در کاسه گدایی نخبگان کشور صرفا شعارهایشان را بریزند.
ولی از این یکی خوشم نیومد. اگر فرزندان ایران از پولی که ایرانیها برای پیشرفت فرزندانشون ذخیره کرده‌اند بخواهند، درست نیست که حتی به کنایه هم آن را گدایی نامید.

در مورد فیلم هم فکر می‌کنم مثل تمام کارهای دیگرشون تف سر بالاست. به کاری که در مورد ما انجام شده میگن Dehumanize یعنی "غیرانسان نمایاندن". مثل فیلم کارتونی Perspolis که چندسال پیش توی کن بهش جایزه دادند و می‌گفت "زمان جنگ، نظام تعدادی کلید فرستاده بوده به جبهه، و به مردم گفته بوده اینها کلید بهشته، و هرکسی بجنگه بهش میدیم".

اونقدر قبلش درباره‌ی ما دروغ گفتن که حالا هر چیزی از داخل ایران نشون بدن با یه جاش مغایر درمیاد و همچنین تعدیلش میکنه.

مثلاً توی یه سایت خارجی درباره‌ی فیلم جدایی خونده بودم که طرف با دیدن اون نزاعها توی فیلم به این نتیجه رسیده بود که اونها هم مثل ما هستند و با دیدن اون آپارتمان قدیمی و اون کپسول اکسیژن به این نتیجه رسیده بود که اونجا هم آپارتمان مدرن و وسایل مدرن وجود داره!!! Big Grin ببینید قبلش چی فکر میکرده.

میخوام بگم شما هرچیزی که از زندگی چند نفر نشون بدید، تازه اون نگاه رو تعدیل کرده‌اید. از توی این همه نکته‌ی منفی که فیلم جدایی در مورد ما نشون می‌داد، طرف تازه به حس هم‌ذات‌پنداری رسیده‌بود!

در مورد این فیلم هم به نظرم مخاطبین برخلاف نیت سازندگان می‌بینند که زندگی در ایران هزار درجه با طالبان و القاعده فرق داره، درحالی که رسانه‌هاشون با تکرار عبارت "بنیادگرایی اسلامی" در مورد این سه، می‌خوان خلاف این رو بگن. می‌بینند که ایران مثل عربستان نیست که رانندگی رو برای زنها ممنوع کرده باشه.

حتی بزرگترین کارهاشون مثل یازده سپتامبر و حمله به عراق و افغانستان هم در نهایت فقط باعث تضعیف خودشون شد.
چند وقت پیش که یه موضوعی درباره‌ی حجاب توی فکرم بود یاد این تاپیک افتادم. بعد به نظرم آمد که در مورد تأثیر موردنظر سازندگان این فیلم اشتباه می‌کرده‌ام، و آن بجای تخریب ایران، تخریب حجاب بوده، و زمانی که بررسی کردم دیدم با همه‌چیز جور در می‌آید.

می‌دانید که الآن چند سال است که رشد اسلام در جهان سرعت گرفته، حتی وسط ضددینی‌ترین فرهنگها. بیشتر وقتها می‌شنویم که حجاب اسلامی از مهمترین دلایل جلب نظر خانمها به سمت اسلام بوده، به این صورت که آن پاکی و متانتی که حجاب همراه خود دارد برایشان ستودنی بوده، همراه با اینکه می‌دیده‌اند آنها را به هیچ وجه از فعالیت در اجتماع بازنمی‌دارد.

حالا این فیلم را درنظر می‌گیریم: کسانی که فقط اسمی از حجاب با خود دارند. صورتهایی آرایش کرده که دقیقاً برخلاف مقصود حجاب هستند، و جالب آنکه برای غربی‌های بی‌اعتقاد به حجاب هم معنای بدی دارند. خودنمایی‌هایی که اصلاً نشانی از وقار ندارد. رفتارهای جلف کسانی که با متانت غریبه‌اند. کسانی که بخاطر ناتوانی در بازی کردن در ملأ عام گلایه می‌کنند، به صورتی که انگار از عرصه‌های دستیابی به هدف اصلی زندگی خود مانده‌اند.

به این صورت کار این فیلم در نظرم معنا پیدا کرد: به کسانی که از حجاب، پاکی و متانت و عدم محدودیت را دیده‌بودند، عکس آن را در جامعه‌ای که نام اسلام با خود دارد نشان دهد.

وای خدا، ما با انقلابی که میراثمان بود چه کردیم؟ جامعه‌مون چه نمونه‌ی بدی برای معرفی اسلام شده.
آدم های جو گیر همه جا هستند و مختص ایران نیست ، این همه پولی که تو تیم های ورزشی خرج میشه اگه درست مدیریت بشه میتونه ایران رو واسه ورزشکارای خارجی به ی آرزو تبدیل کنه که تحققش به شانس بالاشون بستگی داشته باشه
کلیت قضیه یعنی در اختیار گرفتن ی بازیکن خارجی که مشکلی نداره اما این همه اختیار و وقت اضافه داشتن برای ی بازیکن که بتونه به این همه کار برسه فقط ی چیز رو میرسونه اونم اینه که باشگاهش اصلا" فنی نیست و فقط داره پول ملت رو حروم میکنه
اون خانومها هم فقط چندتا هرزه هستند دوست من که اتفاقی به پست هم خوردن و به هیچ وجه نماینده جامعه زنان ایرانی نیستند ، سوال اینه حالا که با " کوین " نیستند دارند چیکار می کنن ؟؟!!!
کنترل این آدمها تو جامعه آزاد ایران ی جور وقت تلف کردنه باید از همچین آدم هایی الگویی برای جوونها ساخت که بفهمند وقتی اخلاق تو تربیتشون نباشه عملا مثل ی کالا باهاشون برخورد میشه
اینارو از رو بی تفاوتی نگفتم ، همین الانم دوست دارم خرخره ی این بابا رو بجوئم اما حالم از این همه بی خیالی و بی تدبیری دیگه داره بهم میخوره
ما نباید تو جو هیچ کسی قرار بگیریم
یادتونه موقع مسلمان شدن شان استون چقد تو تلویزیون ایران سرو صدا شد که فلان کسک مسلمان شده ؟
همینه دیگه ، این همه در بوق و کرنا کردن یعنی خودمونم قبول نداریم که دینمون بهترین دینه و هرکسی که مسلمون میشه داره به درجه بالاتری ارتقاء پیدا می کنه وگرنه اینقد ذوق نمی کردیم
(۲۲/فروردین/۹۲ ۱۸:۴۵)faraz_223 نوشته است: [ -> ]به هیچ وجه نماینده جامعه زنان ایرانی نیستند
البته که نیستند، ولی فقط ما میدونیم که نیستند، و بحث در مورد هدف فیلم است که تلاش داره به کسانی که از ایران آگاهی ندارند چنین چیزی رو القاء کنه.

(۲۲/فروردین/۹۲ ۱۸:۴۵)faraz_223 نوشته است: [ -> ]کنترل این آدمها تو جامعه آزاد ایران ی جور وقت تلف کردنه
حرف من هم از کنترل اراذل نیست، اصلاً نشان دادن خود این سه نفر باورپذیر و تأثیرگذار نخواهدبود اگر دیگر دختران آنطور نباشند.
حرف از حجاب وارونه‌ی بخشی قابل توجه از دختران است، که فیلم برای وارونه نشان دادن حجاب استفاده میکند.

(۲۲/فروردین/۹۲ ۱۸:۴۵)faraz_223 نوشته است: [ -> ]باید از همچین آدم هایی الگویی برای جوونها ساخت که بفهمند وقتی اخلاق تو تربیتشون نباشه عملا مثل ی کالا باهاشون برخورد میشه
فقط اگر با چنین تک‌تذکرهایی بتونن بفهمن.
مشکلی که من ازش ناراحتم اینه که همواره در مقابل تمام نشانه‌های ترویج بی‌حجابی سکوت کرده‌ایم، تا به این اندازه رواج یافته. از فیلمها و سریالهای بی‌سروته تا لباس‌فروشی‌هایی که خیلی‌هایشان دیگر حتی یک مانتو پوشیده هم ندارند.
همه میدانیم با یک یا چند تذکر نمی‌شود بی‌فرهنگ‌سازی صورت گرفته در چند سال را برگرداند.
من میگم باید تک تک ما همیشه در مقابل تمام اینها جبهه بگیریم و کوتاه نیاییم.

مثلاً در مورد لباس‌فروشی‌ها، تقریباً تمامشان مانتوهای خلاف حجاب دارند، ولی بعضی‌هایشان لباسهای بسیار هنجارشکن دارند، که می‌شود بخاطر لجبازی هم شده از آنجا هیچ‌چیز نخریم و به اطرافیانی که می‌خواهند خرید کنند و متدین هستند هم چنین آگاهی و تذکری را بدهیم.

(۲۲/فروردین/۹۲ ۱۸:۴۵)faraz_223 نوشته است: [ -> ]اینارو از رو بی تفاوتی نگفتم ، همین الانم دوست دارم خرخره ی این بابا رو بجوئم اما حالم از این همه بی خیالی و بی تدبیری دیگه داره بهم میخوره
ما نباید تو جو هیچ کسی قرار بگیریم
فکر کنم همون باشه که استاد رائفی‌پور گفت: ما نسبت به مدرنیته شرطی شده‌ایم.
یعنی جدای از اینکه همیشه مرغ همسایه برامون غازه، مرغ اون کشورها دیگه خیلی غازه.Big Grin

یکی از سخنرانی‌های امام خمینی رو تلویزیون نشون میداد که فرمودن این مسئله‌ی بالاتر دونستن غربیها، اگر صد سال طول بکشه تا این طرز فکر عوض بشه، باز هم خوب پیش رفته!

(۲۲/فروردین/۹۲ ۱۸:۴۵)faraz_223 نوشته است: [ -> ]یادتونه موقع مسلمان شدن شان استون چقد تو تلویزیون ایران سرو صدا شد که فلان کسک مسلمان شده ؟
همینه دیگه ، این همه در بوق و کرنا کردن یعنی خودمونم قبول نداریم که دینمون بهترین دینه و هرکسی که مسلمون میشه داره به درجه بالاتری ارتقاء پیدا می کنه وگرنه اینقد ذوق نمی کردیم
درست می‌فرمایید که ما باید خیلی روی این قضیه کار کنیم که آن مقداری که عقلاً به حقانیت اسلام ایمان داریم، قلباً نیز ایمان پیدا کنیم.

همچنین قبول دارم که بعضی مواقع خبرنگاران بی‌دلیل شلوغ بازی درمی‌آورند، که دلیلی دیگر بر متعارف نبودنشان، آن همه از خود متشکری‌شان و آن ادعایشان است که گوش فلک را کر می‌کند.

ولی آن مورد متفاوت بود، زیرا قضیه فقط مسلمان شدن یک نفر نبود. پیام مهم شان استون که دلش می‌خواست مسیحی‌ها و یهودی‌های جهان بشنوند (و نمی‌توانیم امیدوار باشیم خبرگزاری‌های صهیونیستی به آن بپردازند) و در صحبتهایش سعی می‌کرد بفهماند این بود که اسلام به معنی نفی حقانیت عیسی و موسی نیست، و فکر نکنند اسلام چنین می‌گوید و به این خاطر از آن رویگردان شوند.

جمله‌ی اساسی او این بود: "I didn't convert to Islam, I accepted Islam"
من به اسلام تغییر دین ندادم، من اسلام را پذیرفتم.

بعد صرفاً جهت اطلاعِ جوگیر و شتابزده و پرمدعا آمد و مثل بسیاری از دیگر انتقادهایش، ژست "من همه چیز می‌فهمم، بقیه نمی‌فهمند" گرفت و گفت: "این همه خبرنگار اینجا چکار می‌کنند؟ ما ایرانی‌ها شور همه‌چیز رو درمیاریم. خود طرف هم میگه من اسلام نیاوردم، من فقط اسلام رو به عنوان یک دین قبول کردم."
یه ذره تفحص نکرده‌اند ببینند اشتباه نکنند یه وقت.
یه چیزی که من توی ِ حرفهای ِ شما همیشه دارم میبینم اینه که شما و کلا" کسایی که اینجا میان واقعیات ِ جامعه رو نمیبینید و چشمتون رو بستید به روی ِ حقایق ... شما نمیبینید که شاید بالای 70% از مردم رو کسایی تشکیل میدن که شما اینجا ازشون بد گفتید و بهشون تهمت زدید . شما نمیبینید که روابط ِ از نظر ِ شما نامشروع بین ِ دختر ها و پسرها چقدر زیاد شده . شما روابط ِ ساده ، رفت و آمد ، مهمونی ها ، دور دور های شبونه ، پارک رفتن ها ، سینما ها ، کافی شاپها و خیلی چیزهای دیگه رو نمیبینید ....مردم اینطور که شما فکر میکنید نیستن .... من نمیخوام کاری رو تایید ویا رد کنم و بد بگم یا تعریف کنم ، ولی چیزی که شما انتظار دارید و میخواید که ببینید خیلی با چیزی که هست تفاوت داره ..... الان دورانی نیست که دختر ِ مجرد رو از سیبل و ابروی ِ کلفتش بشه تشخیص داد ، همه چیز عوض شده و شما هنوز توی ِ دنیای 3 4 دهه ی پیش دارید زندگی میکنید ..........

نقل قول:یه چیزی که من توی ِ حرفهای ِ شما همیشه دارم میبینم اینه که شما و کلا" کسایی که اینجا میان واقعیات ِ جامعه رو نمیبینید و چشمتون رو بستید به روی ِ حقایق ... شما نمیبینید که شاید بالای 70% از مردم رو کسایی تشکیل میدن که شما اینجا ازشون بد گفتید و بهشون تهمت زدید . شما نمیبینید که روابط ِ از نظر ِ شما نامشروع بین ِ دختر ها و پسرها چقدر زیاد شده . شما روابط ِ ساده ، رفت و آمد ، مهمونی ها ، دور دور های شبونه ، پارک رفتن ها ، سینما ها ، کافی شاپها و خیلی چیزهای دیگه رو نمیبینید ....مردم اینطور که شما فکر میکنید نیستن .... من نمیخوام کاری رو تایید ویا رد کنم و بد بگم یا تعریف کنم ، ولی چیزی که شما انتظار دارید و میخواید که ببینید خیلی با چیزی که هست تفاوت داره ..... الان دورانی نیست که دختر ِ مجرد رو از سیبل و ابروی ِ کلفتش بشه تشخیص داد ، همه چیز عوض شده و شما هنوز توی ِ دنیای 3 4 دهه ی پیش دارید زندگی میکنید ..........
لا اله الا الله
نیست خدایی جز الله
راستی حداقل اون عکسارو یکم شطرنجی میکردی ما هم بتونیم ببینیم چه خبره.
با سلام به دوستان
اینها در پی کار بیهوده خودشون هستند ولی 1 نکته قابل تعامل وجود داره
اونم اینکه اگه مسلمونها کار اشتباهی انجام بدن هر چند کوچیک اثرش تو تخریب اسلام 100 برابر تبلیغات ضد اسلامی هستش
نمونش تو ایتالیا که از زبون رهبر شیعیان ایتالیا گفته شد: اینجا تبلیغات بر علیه اسلام خیلی زیاده ولی مردم ایتالیا بهش اعتنا نمیکردن تا زمانی که چند گروه به ظاهر مسلمون اومدن و چند خلافی کردن که باعث شد مردم اون نظر اول رو به اسلام نداشته باشن
در کل اینها نقش بر اب مزنند
جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا
یا علی مدد
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع