تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بی شرمانه ترین فتوا علیه زنان شیعه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
مسلمان فقط به عنوان دین و مذهب به اسمهاشون اضافه شده و عملا با زمان قبل اسلامشان هیچ تفاوتی نکردند بلکه وحشیتر هم شدند
(نباید بیکار بشینیم کاری باید کرد )
(۲۳/اسفند/۹۱ ۲۲:۰۰)غفران غ نوشته است: [ -> ]اره وقتی هم دست به کار میشیم
میگن چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه
شعار نه غزه نه لبنان سر میدن
متهم میکنن مارو به دخالت کردن در امور دیگران
دست رو دلم نذارید که خونهAngry

عزیز من خودم دنبال راهی هستم تا بتونم برم سوریه.
بقول امام خمینی وقتی به مسلمانی ظلم میشه . نیازی به هیچ فتوایی برای کمک به او نیست.

اما یه نکته ملت حق دارن.
شما از جون خودت مایه بذار نه از پول ملت.
این همه مدعی شیعه بودن و جهادی بودن داریم. بعد فقط کمک مالی میخوایم بکنیم.
دوست دارم بری لبنان ببینی این کمکا صرف چی میشه ! (نگم که شرمتون بشه)

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا(النساء/75)

چرا در راه خدا، و (در راه) مردان و زنان و کودکاني که (به دست ستمگران)تضعيف شده‌اند، پيکار نمي‌کنيد؟! همان افراد (ستمديده‌اي) که مي‌گويند: «پروردگارا! ما را از اين شهر ، که اهلش ستمگرند، بيرون ببر! و از طرف خود، براي ما سرپرستي قرار ده! و از جانب خود، يار و ياوري براي ما تعيين فرما!
درباره جهاد نکاح و ریشه های ایجاد آن چیزی شنیدین؟
جهاد نکاح مال وهابیت هست به درد ما نمیخوره و دونستنش هم ضرورتی نداره. ما ازدواج موقت داریم تو مکتب اهل بیت. این بیشتر از هر چیز دیگه نیاز هست که دربارهش بدونیم .خود اهل بیت هم فرمودن ترویج کنید ازدواج موقت را.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع