شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
این موتور جست و جو فقط به درد پز دادن میخوره که بگیم ما هم جست و جو گر داریم
هرگز به درد جسن و جوی تخصصی نمیخوره
حتی گاهی اوقات هم نتایجش بسیار خنده داره!
یا علی
(۲۲/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۴۱)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]این موتور جست و جو فقط به درد پز دادن میخوره که بگیم ما هم جستجو گر داریم
هرگز به درد جستوجوی تخصصی نمیخوره
حتی گاهی اوقات هم نتایجش بسیار خنده داره
مشکل ما ایرانی ها این هستش که دوست داریم هر چیزی که در دنیا وجود داره به صورت آماده و بی نقص در خدمت ما باشن ولی حتی حاضر نیستیم برای بهبودی امکانات اونها تلاشی بکنیم و اگه همه مثل ما فکر می کردن حتی همین گوگل یا یاهو هم وجود نداشتن . ما باید به جای این که از این وبگاه ها ایراد بگیریم باید تلاش کنیم نقص های اونها رو برطرف کنیم
موتور خیلی خوبیه
مشکلات
عکس و فیلم و یه سری امکاناتی که گوگل داره , سلام نداره
البته ما هم انتظار نداریم یکدفعه بهترین موتور جستوجوگر ایجاد بشه اما انتظار هم ندارم دوباره یه vaccum tube اختراع کنند و افتخار کنند .
من به سلام هم پیغام دادم اگر هر چه زودتر امکانات اضافه نکنند جایی در بین کاربران نخواهند داشت چراکه با این وضع امکانات تبلیغ برای این موتور ایرانی بی فایدست چراکه کاربران ایرانی به دلیل عدم وجود کپی رایت به داشتن هر نوع نرم افزار عادت دارند و سلام با این امکانات راه به جایی نخواهد برد
(۸/خرداد/۹۲ ۹:۱۳)علی الهادی نوشته است: [ -> ]مشکل ما ایرانی ها این هستش که دوست داریم هر چیزی که در دنیا وجود داره به صورت آماده و بی نقص در خدمت ما باشن ولی حتی حاضر نیستیم برای بهبودی امکانات اونها تلاشی بکنیم و اگه همه مثل ما فکر می کردن حتی همین گوگل یا یاهو هم وجود نداشتن . ما باید به جای این که از این وبگاه ها ایراد بگیریم باید تلاش کنیم نقص های اونها رو برطرف کنیم
من هم نمیگم که نباید ازین موتور حمایت کرد،ولی خدا وکیلی نمیشه آدم الکی وقتشو تلف کنه و ازون طرف جوابایی هم که میگیره،هیچ ربطی به مطلب مورد نظرش نداشته باشه
سلام باید اول خودشو به یه جایی برسونه بعد ما چاکرشم هستیم.این موتور حتی از زمان افتتاحش تا حالا کوچکترین تغییری هم نکرده،پس چطور انتظار داره با این همه مشکلاتش بازم مردم طرفدارش باشن؟
تولید ملی خوبه اما به شرطی که کیفیتش هم به پای خارجی ها برسه!
فقط یه نکته بگم که هنوز افتتاح نشده و نسخه ازمایشیش رو ما می بینیم و شاید بخاطر اینکه هنوز افتتاحش نکردن این باشه که دارن تغیراتی رویش انجام میدن
در ثانی سلام تازه کار و نو پا هستش و نباید ازش انتظار داشت مثل گوگل و یاهو باشه اگر ازش بیشتر استقبال بشه حتما سعی می کنن بهترش کنن و دامنه اطلاعاتش هم وسیع تر کنن
راه ارتباط با مدیریتش رو کسی میدونه.
منظورم راه ارتباطی که بشه باهاش چت کرد.مثل یاهوش رو.
اگر کسی تونست گیر بیاره بهم خبر بده.
کارش دارم شدید

(۳۰/مرداد/۹۲ ۱۷:۳۶)kalamefasih نوشته است: [ -> ]راه ارتباط با مدیریتش رو کسی میدونه.
منظورم راه ارتباطی که بشه باهاش چت کرد.مثل یاهوش رو.
اگر کسی تونست گیر بیاره بهم خبر بده.
کارش دارم شدید
البته بعید می دونم که وقت داشته باشند تا به صورت گفتگو آنلاین صحبت کنند ،
فقط می دونم که سلام موتور جستجو از شرکت بیان هست .
برید به سایت bayan.ir و در اونجا اطلاعات تماس وجود داره.
به زودی پست الکترونیکی محشری هم راه اندازی میشه توسط این شرکت ! کارهاشون رو خیلی قبول دارم من از سیستم وبلاگش دارم استفاده می کنم ، بی نظیره حتی توی مشابه خارجی اش.