شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام و خسته نباشید
پیشنهاد خوب و بسیار بجایی هست... ان شا الله مثمر ثمر واقع می شه ، بایستی دوستان همت کنند همه چیز به خودمون بر می گرده ،برای پیاده سازی و اجرای طرحهای این چنینی از ناظرین و مدیران محترم و اعضای فعال سایت انتظار بیشتری می ره ،الحمدلله بنده نسبت به آینده تالار و خودمون خیلی خوشبینم ، چون نیتمون خیره و وقتی به خالق هستی و مولامون متوسل می شیم دیگه نگرانی و ناامیدی جایی نخواهد داشت

کردستان، مازندران، و گلستان جاهایی هست که من در رفت و امدم. دوستان من هنوز مشکل دی وی دی مستند ها رو دارم نتونستم همه رو دانلود کنم جایی روهم پیدا نکردم بتونم کامل دانلود کنم.
تو اون استان ها سعی می کنم اعضای فعال وارد کنم این جوری خودشون بعد یک مدت می تونن گروه بیداری شهر ها شون رو فعال کنن، فکر می کنم برای گسترش سریعتر بهتره سعی در افراد توانمند به سایت بکنیم
(۳/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۹)Ara نوشته است: [ -> ]کردستان، مازندران، و گلستان جاهایی هست که من در رفت و امدم. دوستان من هنوز مشکل دی وی دی مستند ها رو دارم نتونستم همه رو دانلود کنم جایی روهم پیدا نکردم بتونم کامل دانلود کنم.
تو اون استان ها سعی می کنم اعضای فعال وارد کنم این جوری خودشون بعد یک مدت می تونن گروه بیداری شهر ها شون رو فعال کنن، فکر می کنم برای گسترش سریعتر بهتره سعی در افراد توانمند به سایت بکنیم
سلام همسنگرم کدوم مستند ها رو میخای ؟؟
من حاضرم رایت و به آدرس شما پست کنم
از جمع تمامی حضار عذر (اگه قلت املاعی دارم ببخسید) میخوام که نتونستم این چند مدت همراهتون باشم با اجازتون امام طلبیدند و ما رفتیم کربلا تو عراق هم که یه کافینت خشک و خالی هم نبود دیگه واقعا معزرت میخوام . دوستان من میتونم تو یزد پخش اطلاعات رو به عهده بگیرم تو کربلا هم با یکی آشنا شدم که از طرف اوقافه و داره رو مسئله ائمه اطهار کار میکنه (تمام مساجد یزد رو هماهنگه و مکان هم واسه اینجور کارا داره) و به من پیشنهاد داد . شما هم دعا کنید کار بگیره دوشنبه باش قرار دارم اگه اوکی شد خبرتون میکنم . اقا اگه رایت میکنی منم میخوام نه واسه خودم واسه پخش اخه منم مشکل دارم واسه دی وی دی ها .
بعضی از اعضای تالارم کمی بی معرفتند الان 10 روزه به چند نفر پیام خصوصی زدم ولی یه جواب با مضمون (خفه شو ) هم نگرفتم اصلا انگار نه انگار که پیامی اومده . خیلی ناراحت شدم خیلی دلم شکست . یکی از اونا هم همینجا پست میزنه فعال هم هست ولی محل به ما نگذاشت . اینو نگفتم که گله کرده باشم اینو گفتم که بفهمیم اگه قرار باشه هممون بیایم یه تاپیک بزنیم ولی جواب پیام خصوصی ها رو ندیم اونم درخواست همکاری هیچوقت به هیچ جا نمیرسی
به خود آقا و سرور و جدم حسین بن علی قسمتون میدم دلاتونو خالص کنید . اینجوری خیلی کارا زود تر حل میشه (خط آخرو واسه همه نوشتم مخاطب همه بودند کسی به دل نگیره)
دل شکسته این تالار مصطفی
سلام
من علاوه بر شهر مقدس قم
تو شهرهای دلیجان، محلات و عسلویه هم میتونم محصولاتتون رو پخش کنم
سوال؟
چرا تاپیک مخصوصی برای دانلود فایل ها نداریم و باید همه تاپیک ها رو بگردیم
یا اینکه اگر دوست یا شخصی
یه مقاله در چند قسمت پست میکنه چرا فایل کامل مقاله رو برای دانلود نمی ذاره
البته خودم این کار رو انجام می دم و مقاله چند قسمتی رو در انتها برای دریافت می گزارم
با سلام به همه دوستان
من هم حاضرم تو طراحي نشريات وبروشورها همكاري كنم.
البته اگر وقت داشته باشم ميتونم توي كارهاي ديگه هم همكاري داشته باشم
با اين طرح خيلي خيلي موافقم .
بخصوص كه اولويتش مسجده.
و مساجدمون هم خيلي سوت و كور شدن .
اين طوري هم مساجد فعال ميشن هم ميشه از اين طريق دوباره نيروي متعهد و انقلابي و متخصص تربيت كرد.
اميدوارم خود حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بهمون كمك بكنن.
سلام
سعید جان ، این فصل نامه بیداری اندیشه پیشنهاد بسیار خوبیه ، بنده طی یک تحقیق کوچیکی که انجام دادم دیدم مردم علاقه بسیار زیادی به طب اسلامی سنتی دارن ، مثلا همین سفارشات دکتر خدادادی رو بنده پرینت کردم و به چند نفر از آشنایان دادم و استقبال خوبی شده و کم و بیش تا حد توانشون رعایت می کنن

از این بابت خیلی خوشحالم ، مقالاتی هم که دوستان عزیزم در مورد مضرات چای و نوشابه و... قرار دادن هم به همین ترتیب ، حداقل مردم به سلامتیشون حساسند و میشه از این فرصت استفاده کرد و لا به لای این مقالات شیرین ، دیگر حرف هامون رو هم زد

در مورد فصل نامه می تونین روی بنده حساب باز کنین (در جمع آوری مقالات ) و پرینت و تکثیر در بین دوستان و آشنایان در حد توانم. در کارای اینترنتی هم حاضرم کمک کنم.. و کارایی مثل تکثیر سی دی و دی وی دی و ...
در مورد تشکیل گروه در شهر خودمون هم اگر کسی از تبریز در تالار فعالیت می کنه خوشحال می شم در این زمینه به هم کمک کنیم. ان شاءالله
یا علی
(۲۳/فروردین/۹۰ ۱۸:۲۷)s-eyvazi-sa نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 4012594-b.jpg]](http://static1.cloob.com//public/user_data/album_photo/1338/4012594-b.jpg)
سلام دوستان
من یک پیشنهاد دارم
و آن این که تالار مان را به یک سیستم تبدیل کنیم تا خروجی و برون داده ای داشته باشد
با اضافه کردن بخش های زیر
احتمالا بتوانیم تالار را به پویایی برسانیم
آب باید در جریان باشد
ما اطلاعات را در بخش های مخطلف در یافت می کنیم
و با بحث و گفتگو آن را پردازش کرده و
بعد آن را از طریق تالار انعکاس می دهیم
تالار بیداری اندیشه
از پتانسیل خوبی برخوردار است
با هماهنگی و سازماندهی می توانیم قوی تر و سریعتر باشیم
مثلا افراد زیادی اعلام آمادگی برای فعالیت در حوضه ی مستند سازی یا ترجمه کردند
بخش های مفید دیگری هم می تواند ایجاد شود
1 - فصلنامه ی بیداری اندیشه pdf (گلچینی از بهترین مطالب تالار)
2- جنبش مجازی ( ابر وبلاگ ها و وبسایت های متصل)
+ هر بیدار یک وبلاگ (معرفی سایت ها و وبلاگ های مبارز)
و+ مباحثی در مورد دست آورد های وبلاگ ها و سایت ها و تبادل نظر بین مدیران سایت ها و وبلاگ ها در مورد مباحث مختلف
3- «« پژوهشها و سایر مستندهای تصویری »» + سخنرانی ها و اطلاعات رسانی سخنرانی
4- معرفی و هماهنگی گروه ها
+مثل گروه های منطقه ای و استانی مبارزه با تفرقه و تجزیه
+ یا مثل گروه سروش ایزد برای آشنایی مردم با دشمنان ..... یا از این قبیل گروه ها
5- گروه مستند سازی بیداری اندیشه
+ مستند های ساخته شده توسط گروه
+ معرفی فعالین در زمینه ی فیلم و مستند
+ دریافت پیشنهاد و ایده برای ساخت مستند
+ هیات تحریریه و نویسندگان مستند ..................................
+ محل جمع آوری فیلم عکس و موسیقی برای مستند...................................
+ هیات ترجمه مستند .................................
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما در مورد ارتباط اعضا در بیرون از تالار و در دنیای واقعی پیشنهادی دارم
اگر ماسون ها لژ داشته باشند ما مسجد داریم
نیازی به خرج کردن پول و گرفتن سالون و برگذاری همایش نیست
ما در همه جای ایران مسجد داریم
اعضای تالار می توانند
به تناسب جایی که ساکنند هر پنجشنبه در مسجدی مشخص یا متغیر (با اعلام و فراخوان قبلی) جمع گشته و بعد از عبادت و رازو نیاز به بحث و گفتگو بردازند
مثلا اعضایی که تهرانی هستند در یک مسجد
اعضای اردبیلی در یک مسجد اردبیل
و....
جمع شویم
و شعبه هایی برای بیداری اندیشه در سراسر ایران داشته باشیم
این ها فقط یک پیشنهاد بود خوشحال می شوم نظرتان را بگویید
خوبه ولی شاید بعضیا بگن این یعنی شستشوی مغزی. امکان داره مسئول این کار امانت داری نکنه 4 تا هم بزاره روش یا ازش کم کنه بده به خورد ملت
این میشه همون کاری که رسانه های ماسونی میکنن ...سانسور خبری ، سانسور اطلاعات
بزارین مخاطب خودش بره جستجو کنه و خودش برداشت کنه از موضوع
سلام و درود بر شما
بسیار نظر عالی و به جایی دادید فقط خیلی عالی می شد دوستانی که در استان های مختلف هستن نام استانشونو حتما تو مشخصاتشون ذکر کنن و مدیران یک دسته بندی انجام بدن تا بدونیم که با کدوم دوستان میتونیم در ارتباط باشیم

سلام
چند تا از دوستان من جمله بنده از مدت ها پیش اعلام کردیم ولی همچنان منتظر اطلاع ثانوی هستیم