تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انتقادی به کاربران انجمن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
با سلام , من یک انتقادی به کاربران اینجا دارم و اون هم این هستش که گاها طرح ها یا پیشنهادات نسبتا خوبی از طرف کاربران ارائه میشه که متاسفانه دیگر کاربران هیچ استقبال یا حمایتی از اون طرح یا پیشنهاد نمیکنن و حتی اگر اون طرح هم اجرایی بشه به هر حال شکست میخوره چون استقبالی ازش نمیشه این رویه در حالی که هر روز سایت های جدیدی در راستای جنگ نرم برای مقابله با ارزش های دینی ما توسط دشمنان اسلام ( کشور های غربی ) ساخته میشه میتونه به شدت برای ما خطرناک باشه خودتون هم خوب این رو میدونید که اینکه ما بیاییم اینجا از سلطه صیهونیست ها بر جهان و .... حرف بزنیم هیچ فوایدی نداره چون ما حرف هایی رو میزنیم که بقیه کاربران هم اون ها رو میدونن پس حداقل اگر از طرح ها یا پیشنهادات کاربران دیگه حمایت و استقبال نمی کنیم سعی کنیم مطالب اینجا رو در بین کسانی که عضو انجمن نیستن پخش کنیم تا حداقل به نوعی با دشمنان بشریت مبارزه عملی کرده باشیم
باسلام

ممنون
مثل اين طرح

لطفاً كمك كنيد تا يك تايپك موثري باشه

موفق باشيد
يا حق
11:66-7
0.0
البته به نظر من این انتقاد به صورت جدی بیشتر به مدیران وارده. من فکر می کنم مدیران و ناظران باید برای هدایت فضای سایت در مسیر همکاری و ثمر بخشی تالار تلاش کننن. اصلا چرا یک نفر مثل ناظر ها مسئولیت اینکار رو بر عهده نگیره ؟
مثلا در مورد چند طرح برگزیده با ایجاد تاپیک های موازی از نتایج و ضرورت های پیشبرد این طرح ها بنویسن.
و از همه مهم تر حمایت کنند. فکر کنم این پیشنهاد تا بحال چندین بار به مدیریت انعکاس داده شده که بهتره توانایی های اعضا در پروفایل هر کاربر ثبت و مثلا برای اعضای گروه پژوهش یا گفتمان مسئولیت و رتبه کاربران در کنار نام کاربری آونها به نمایش در بیاید. یه موضوع هم اینه که معمولا بعضی از ناظر ها تاپیک این طور طرح ها رو بیشتر با زیربخش ها هماهنگ تر می دونن و پس از انتقال اونها تنها کسانی که از این تاپیک ها بازدید میکنن میهمانان سایت هستند که باید همراه اینکار نوعی اطلاع رسانی هم برای تالار طراحی بشه
شاید مهمترین دلیل عدم همکاری کاربران هم ترس از عدم توانایی کامل باشه و شاید هم فکر می کنیم اگر خودمونو درگیر کاری بکنیم و مسئولیت بپزیریم باید تمام وقتمونو توی تالار باشیم. که بازهم باید با بررسی دقیق روی طرح ها، طره های تخصصی ساده تر بشن .
0.0
از قرار معلوم این مسئله داد همه یا حداقل بنده رو در آورده Confusedو باید توی اتاق فکر بیداری اندیشه در این زمینه تصمیم گیری و نتایج جزو آیین نامه تالار بشه.
0.0
یا فاطمة الزهرا - سلام الله علیها
نقل قول:البته به نظر من این انتقاد به صورت جدی بیشتر به مدیران وارده. من فکر می کنم مدیران و ناظران باید برای هدایت فضای سایت در مسیر همکاری و ثمر بخشی تالار تلاش کننن. اصلا چرا یک نفر مثل ناظر ها مسئولیت اینکار رو بر عهده نگیره ؟

با تشکر
بسیاری مواقع طرح خود دوستان مدیر هم استقبالی ازش نمیشود !!

کلا نیاز سنجی و سنجش توانایی ها و علایق و ظرفیت ها و ایجاد انگیزه از لوازم یک طرح است . این مهم هم به عهده طراح است .

التماس دعا
سلام

به نظر من اگه تالار یه بخش "" اخرین ارسالها"" داشته باشه میتونه خیلی مفید واقع بشه
بهترین کار ایجاد تیم هست.(البته برای کارهای عملی)

برای تشکیل گروه اول چند نفر آمادگی خودشونو اعلام می کنند (حتی دو نفر هم کافیه)
بعد یک نفر هماهنگ کننده می شه و شروع می کنن به نیرو جمع کردن.
کافیه که 7-8 نفر جمع بشه تا بهترین فعالیت های گروهی توی سایت سازماندهی بشه.

فقط خواهشا به جای تشکیل گردان واسه روضه خوندن برای کارهای فرهنگی و چیزهایی که تاثیر بسیار عمومی تری داره گروه تشکیل بدید. منظورم اینه که یکم به فعالیت های انجمن جنبه عملی تر بدین.

مثلا همین انتخابات پیش رو.
مطمئن باشید دشمن در حال تدارک دیدن برای این انتخاباته.

این قدر الاف مدیران نباشید. الان 35 ساله که منتظریم یه حرکتی از خودشون نشون بدن. :|
:-{
من بیشتر انتقادم این هستش که چرا کاربران از طرح های ارائه شده توسط دیگر کاربران حمایت نمیکنن . مثلا بعضی از افراد میگن که ما چرا در عرصه جنگ نرم سایت هایی نمی سازیم که قابلیت رقابت با سایت هایی مثل فیس بوک و گوگل پلاس رو داشته باشن یکی از دلایلی که سایت های ما نمی توانند با این سایت ها رقابت کنن همین استقبال نکردن مردم از اون ها هستش حتی اگر امکانات و جذابیت سایت های ما از اونا بیشتر باشه ولی باز هم مردم از ما استقبال نکنن زحمت هایی که کشیدی بدون نتیجه میشه بخاطره همین طرح های ارزشمند کاربران فقط در حد طرح باقی میمونه

(۶/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]کلا نیاز سنجی و سنجش توانایی ها و علایق و ظرفیت ها و ایجاد انگیزه از لوازم یک طرح است
من با نظر شما موافق هستم ولی مثلا در نظر بگیریم که طراح همه این موارد رو در نظر بگیره حتی در این زمان هم طراح با کلی مشکل روبرو میشه مثلا فکر کنید اون فرد طرحی رو که داره به مرحله اجرا برسونه در این زمان باید کاربران از اون طرح حمایت و استقبال کنن تا اون طرح بتونه در دنیای واقعی دوام بیاره و سریع رشد کنه که مشکل ما هم همین هستش که کاربران اینترنت هیچ ارزشی برای این طرح ها قائل نمیشن برای مثال بهتره پایگاه ظهور رو نگاه کنید

http://arrivalbase.ir/
(۶/فروردین/۹۲ ۲۲:۱۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]با تشکر
بسیاری مواقع طرح خود دوستان مدیر هم استقبالی ازش نمیشود !!

کلا نیاز سنجی و سنجش توانایی ها و علایق و ظرفیت ها و ایجاد انگیزه از لوازم یک طرح است . این مهم هم به عهده طراح است .

التماس دعا

دوست عزیز مشکل زمان برای طراح ها هم وجود داره، مثلا من وقتی دیدم پیشنهاد یکی از دوستان برای گفتمان در تالار های غربی با وجود استقبال بعضی از دوستان قریب به بیش از یکساله که متوقف مونده سعی کردم تا با ایجاد تاپیک و گروه و برنامه ریزی تا حدی کار های لازم رو بر عهده بگیرم ولی دیگه اونقدر وقت ندارم که بیام برای تشویق اعضا کار کنم.
0.0
فکر می کنم حرفتون کمی دور از منطق عقلانی باشه، چون اینطوری هر کی بیاد یه طرح بده باید بشینه تک تک اعضای تالار رو توان سنجی بکنه و از اون ها در مورد علایقشون بپرسه تا چند نفر برای همکاری پیدا بکنه.
ایجاد ظرفیت برای ارائه طرح ها بطوری که هم مورد اطلاع قرار بگیرن و قرار دادن اختیارات هم که از دست کاربر ها خارجه و فقط در اختیار مدیرهاست.
من که تنها را چاره رو در تقسیم کار و ایجاد مسئولیت جدید و طرح ریزی سیاست نو در بیداری اندیشه برای حمایت از طرح ها می دونم.
0.0
اگر من اشتباه برداشت کردم،لطفا شما تصحیح بفرمایید.
.00.
اشکال یابی هم به نظر من با ارائه نظرات کاربران ممکنه، مثلا شما بگید چرا در طرح گروه گفتمان مشارکت نمی کنید ؟ (ما پای درد و دل شما می شینیم) {شاید هم این دعوت من با استقبال مواجه نشه چون متاسفانه بعضیاز ما اصلا علاقه ای به این طور کارها نداریم که بخوایم مشکلی هم مطرح کنیم}

(۶/فروردین/۹۲ ۲۲:۵۲)علی الهادی نوشته است: [ -> ]برای مثال بهتره پایگاه ظهور رو نگاه کنید
http://arrivalbase.ir/

زیاد از ایده پایگاه ظهور اطلاع ندارم ولی اگه هدف ایجاد یه سایت برای مقابله با فیس بوک هست به نظر میاد (چون من از فیس بوک استفاده نکردم) دلیل موفقیت اونها در جذب کاربر و افزایش بازدید چیزیه که ما از اون محرومیم مثلا امکان قرار دادن عکس که کاربرد خاصی توی فیس بوک پیدا کرده و باعث افزایش بازدید میشه یا تبلیغ فیس بوک و قرار دادن لینک ها و ابزارک های فیس بوک در همه ی سایت های بر بازدید، حمایت مالی توسط شرکت های صهیونیستی که حالا دو مورد آخر رو هم که بی خیال بشیم ولی سایت باید یه چیزی داشته باشه که ظاهرا خودبخود همه ی افراد جذب اون بشن و بشه کنترل افکار مردم رو در مسیر صحیح بدست گرفت.
0.0
یا فاطمة الزهرا - سلام الله علیها0.0
سلام علیکم.

نقل قول:راستای جنگ نرم برای مقابله با ارزش های دینی ما توسط دشمنان اسلام ( کشور های غربی ) ساخته میشه میتونه به شدت برای ما خطرناک باشه خودتون هم خوب این رو میدونید که اینکه ما بیاییم اینجا از سلطه صیهونیست ها بر جهان و .... حرف بزنیم هیچ فوایدی نداره چون ما حرف هایی رو میزنیم که بقیه کاربران هم اون ها رو میدونن

این یچیز طبیعیه...
2 سال زحمت می کشید یک ساختمان زیبا و شیک می سازید ، یک بمب در کمتر از 10 ثانیه تمام زحمت شما رو با خاک یکسان می کنه!

دزد ! همیشه جلوتر از پلیسه ،
ویروس! همیشه جلوتر از پادتن و آنتی ویروسشه!

هدف جذب شدن به دین کسب سعادت و رستگاری انسان هاست.
هدف حذف دین هم سودجوییه!! حالا تو همه زمینه ها.

ذات ما طوریه که به سمت سود میریم ، کار هم میخوایم راه بندازیم اولین حرفی که می زنیم اینه که سودش چقدره ؟ همینطور نیست؟

خب طبیعیه آدمای هایی که مخالف جهت آب حرکت می کنن کمتر باشن.
و تنها چیزی که شما رو به حرکت در خلاف مسیر فکری عوام الناس تشویق می کنه اینه که میدونین سود واقعی کجاست.

همین رو برای یک نفر جا بندازید کار تمومه.

----------------------
ما هم در حد امر به معروف و نهی از منکر مسئولیت داریم که همون رو هم با کلی ترس و لرز گاهی انجام میدیم.
استقبال نشدن از طرح دلیل به مختومه شدنش نیست. هرکسی فکری داره که نباید به این راحتی نا امید بشه.

امام خمینی در صدر اولین اطلاعیه انقلابی خود آوردند؛ آیه عجیبی هم هست؛ آیه شریفه این است که:
قل انما اعظکم بواحده ان تقوموا لله مثنی و فرادی،

«پیامبر من بگو: من یک موعظه و تنها یک موعظه برای شما دارم و آن این است که برای خدا قیام کنید»
نقل قول:"إنّما" در اینجا از ادات حصر است
عجیب بودنش برای این است که تمام رسالت انبیا و تمام پیام های الهی جمع می شه، در این یک کلمه كه به خاطر خدا قیام کنید، «مثنی و فرادی»، دو نفری و یا یکی یکی؛ شما قیام کنید (و به بقیه کاری نداشته باشید)

من بارها گفتم بازم میگم ، کم لطفیه بعضی دوستان فکر می کنن ما نشستیم یا غرق زندگی دنیا شدیم. شما از که هیچ چیزی خبر ندارید چون لازم نیست گفته بشه...

تا جاییکه خدا عمر بده و تواناییشو داشته باشم حمایت می کنم از طرح های تالار ، خیلی ممنون آقای
علی الهادی ، عزیز دل
Heartقبلت یا اخی Heart

به امید دیدار ، خدایی باشید.
مناسفانه نیرو و تخصص زیادی در این تالار داره به هدر میره و مهمترین دلیلش هم مدیران هستند.واقعا حیفه حالا که یه چنین جمعی تشکیل شده که خوب اکثر اعضای بیداری اندیشه هم جزو جوانان تحصیل کرده و مذهبی هستند فقط روزانه بیا اینجا دو تا مطلب بخونن.
من از دست مدیران خیلی ناراحتم و گله دارم ولی خوب کیه که گوش کنه؟
تنها کار موثری که فعلا داره توی تالار انجام میشه قرار دادن مطالب خوبی هست که عزیزانی مثل علی و وحید110 قرار میدن و متسفانه اونهم برای من و امثال منی که اومدیم توی اینترنت یه چرخی بزنیم و دو تا کلیپ دانلود کنیم انقدر سنگینه که اصلا طرف اینجور مطالب نمیریم.
کسی که میاد توی اینترنت یه مطلب رو بخونه خیلی فرق میکنه با کسی که میره از روی علاقه یه کتاب میگیره و تا تهش رو میخونه. کاربر مجازی حوصله نداره! اگه یه صفحه مطلب ببینه دو خطش رو به زور میخونه ولی به این موضوعات توجه نمیشه.
سند نشان دهنده عدم موفقیت و فعالیت درست این تالار هم این هست که 80 درصد کاربران جدید بعد از یک ماه فعالیت در تالار دیگه دلسرد میشن و برنمیگردن.
باور کنید همین الان توی بچه های همین تالار خیلی ها هستن که دوست دارن فعالیت ها و طرح های خوبشون رو اجرا کنند.
چرا گروه بیداری اندیشه متوقفه؟ چرا یه کلیپی یه طرحی یه مستندی ارائه نمیشه.فقط روزی دو تا تاپیک باز میشه!
اگه وقت ندارین چرا مدیر شدین عزیز من؟! خواهشا یه تکونی به خودمون بدیم وبیداری اندیشه رو از این حالت افسردگی و بی تحرکی در بیاریم.
با تشکیل حتی یه گروه چند نفره هم میشه محتواهای خوبی ارائه داد و من مطمئنم که اعضای تالار آمادگی و دانش کافی رو دارن.
همه ی این حرفها از روی دلسوزی بود لطفا به کسی بر نخوره.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع