تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عملی که ما را از چشم امام زمان می اندازد!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

سوالی در عنوان این تاپیک مطرح شده است:

چرا خداوند و امام زمان و اولیاء خدا به ما توجه ویژه ای ندارند؟

این سوال الزاماً یک جواب ندارد

اما یکی از پاسخ هایش این است:

امام محمّد باقر عليه السّلام:
هر كس در خلوت، مرتكب گناه شود، خداوند به او توجه نمى‏ كند.
بحار الانوار: 46/ 258، ضمن حديث 59.

حضرت حجت و اولیای خدا بعضی ها را خیلی تحویل میگیرند
از ایشان تفقد میکنند
اما برخی را هم خیلی تحویل نمیگرند!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خداوند به حق محمد و آل محمد به همه ی ما توفیق ترک معصیت عنایت کند

پ.ن:
ابو بصير مى‌گويد: در كوفه به زنى قرآن مى‌آموختم كه با او مزاح كردم. وقتى خدمت حضرت امام محمّد باقر-عليه السّلام-رسيدم، مرا توبيخ كرد و فرمود:

مَنِ اِرْتَكَبَ اَلذَّنْبَ فِي اَلْخَلاَءِ لَمْ يَعْبَأِ اَللَّهُ بِهِ
أَيَّ شَيْءٍ قُلْتَ لِلْمَرْأَةِ
فَغَطَّيْتُ وَجْهِي حَيَاءً وَ تُبْتُ
فَقَالَ أَبُو جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ لاَ تَعُدْ.

هر كس در خلوت، مرتكب گناه شود، خداوند به او توجه نمى‌كند.
تو به آن زن چه گفتى‌؟
از حيا و خجالت، صورتم را پوشاندم و توبه كردم.
پس حضرت فرمود: ديگر چنين كارى نكن.

الخرائج و الجرائح (قطب راوندی): ج2، ص594
انّا غیرُ مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم ...

امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در توقيعي به شيخ مفيد يادآور مي شوند كه ما از ياد شما غافل نيستيم.....

للأخ السدید و الولّی الرشید، الشیخ المفید، أبی عبدالله محمد بن محمد بن النعمان، أدام الله اعزازه...

بسم الله الرحمن الرحیم
... إن کنّا ثاوین بمکاننا النّائی عن مساکن الظالمین حسب الذی أراناه الله تعالی لنا من الصلاح و لشیعتنا المؤمنین فی ذلک ما دامت دولة الدّنیا للفاسقین فإنّا یحیطُ بأنبائکم و لا یغربُ عنّا شیءُ من اخبارکم و معرفتنا بالزّللِ الّذی اصابکم مُذجَنَجَ کثیرُ منکم الی ما کان السلف الصالح عنه شاسعاً و نبذوا العهد المأخوذَ منهم وراء ظهورهم کانّهم لا یعلمون... انّا غیرُ مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم و لولا ذلک لنزل بکم الَأواءُ و اصطَلَمکُمُ فاتّقوا الله جلّ جلاله و ظاهرونا علی انتیاشِکُم من فتنةٍ قد أنافَت علیکم یهلکُ فیها مَن همَّ أجلهُ یُحمی من ادرک أمَلهُ و هی أمارة لأُزوفِ حرکتنا و مباثّتِکُم بأمرنا و نهینا و الله متمُّ نوره و لو کره المشرکون...

نامه‌ای به برادر با ایمان و دوست رشید ما، ابوعبدالله محمد بن نعمان - شیخ مفید - که خداوند عزت وی را مستدام بدارد...

بسم الله الرحمن الرحیم
گرچه، ما اینك آنچه خداوند(بر اساس حكمت خویش) برای ما و پیروان با ایمانمان، صلاح اندیشیده است، تا هنگامی كه حكومت دنیا در دست فاسقان و استبدادگران است، در مكانی دور از قلمرو بیدادگران سكونت گزیده‎ایم، اما بر اوضاع و اخبار شما و جامعه شما به خوبی آگاهیم.

چیزی از رخدادهای زندگی شما بر ما پوشیده نمی‎ماند و شرایط غمبار و دردناكی كه شما بدان گرفتار آمده‎اید، آنگونه كه هست برای ما شناخته شده است؛ از آن زمانی كه بسیاری از شما به راه و رسم ناپسندی كه پیشینیان شایسته كردارتان از آن دوری می‎گزیدند، روی آورده و پیمان فطرت را، به گونه‎ای پشت سر انداختید كه گویی هرگز بدان آگاه نیستید ...

ما از سرپرستی و رسیدگی به امور شما كوتاهی نورزیده و یاد شما را از صفحه خاطر خویش نزدوده‎ایم؛ كه اگر جز این بود، موج سختی‎ها بر شما فرود می‎آمد و دشمنان بدخواه و كینه‎توز، شما را ریشه كن می‎ساختند.

پس پروای خداوند را پیشه سازید و از (اهداف بلند آسمانی) ما پشتیبانی كنید تا شما را از فتنه‎ای كه به سویتان روی آورده است و شما اینك در لبه پرتگاه آن قرار گرفته‎اید نجات بخشیم. از نگون بختی و فتنه‎ای كه هر كس مرگش فرا رسیده باشد در آن نابود می‎گردد و آن كس كه به آرزوی خویش رسیده باشد، از آن دور می‎ماند، و آن فتنه، نشانه‎ای از نشانه‎های نزدیك شدن جنبش ماست و پخش نمودن خبر آن به دستور ما، به وسیله شماست.

خداوند نور خود را، گرچه شرك گرایان را، خوش نیاید، كامل خواهد گردانید...
دوست عزیز
بنده هم این توقیع را خوانده ام!
و احادیث و آیات متعدد در مورد این که خداوند و امام زمان غافل نیستند از شیعیان را بلد هستم

اما اصلاً منظور من این نیست!

ببینید

خداوند و اولیای خدا از سر فضل و بی استحقاق ما یک لطف و عنایت به همه ی محبان دارند!!!!

این غیر از مسئله ی تحویل گرفتن است!!!!!!!!

یکسری امور شما را از چشم خدا و امام زمان و اولیای خدا می اندازد!

منظور من از ایجاد این تاپیک توجه دادن به یکی از مهمترین این موارد است آنهم در شرایط فعلی جامعه که می شود بر طبق کلام نورانی امام باقر علیه السلام:

گناه در خلوت
با اجازه از جناب علی110

داستان برگرفته از کتاب منتهی الامال است که فکر می کنم به موضوع بالا ارتباط داشته باشه

در (خـرائج) است که از هارون بن رثاب روایت است که گفت : من برادرى داشـتـم جـارودى مـذهـب وقـتى بر حضرت صادق (علیه السلام) وارد شدم حضرت فرمود که چـگـونـه اسـت بـرادرت که جارودى است ؟
گفتم : او پسندیده و مرضى است نزد قاضى و نـزد هـمـسـایـگـان ، و در هـمـه حـالات خود عیبى ندارد مگر آنکه اقرار ندارد به ولایت شما

فرمود: چه مانع است او را از این ؟

گفتم : گمانش این است که این از ورع و خداپرستى او اسـت

فـرمـود : کـجـا بود ورع او در شب نهر بلخ ؟!!!!

راوى گفت که وارد شدم بر برادرم و بـه او گفتم مادرت به عزایت بنشیند چه بوده است قصه شب نهر بلخ و حکایت خود را با حـضـرت صـادق (علیه السلام) در بـاب او بـرایـش نـقـل کردم ، برادرم گفت : آیا حضرت صادق (علیه السلام) تو را خبر داد به این ؟

گفتم : بـلى

گـفـت : شـهادت مى دهم که او است حجت رب العالمین

گفتم : خبر بده از قصه خود

گفت : مى آمدم از پس نهر بلخ و رفیق شد با من مردى که با او بود کنیزى آوازه خوان پس آن مـرد گـفـت کـه یـا تو آتشى براى من طلب کن و من حفظ مى کنم چیزهاى تو را یا من به طـلب آتـش مـى روم و تـو حـفـظ چـیـزهاى من را، من گفتم تو برو پى آتش ، من حفظ مى کنم آنچه دارى ، پس چون آن مرد رفت به طلب آتش ‍ برخاستم به سوى آن کنیزک و واقع شد مـابـیـن مـن و او آنـچه شد، و به خدا سوگند که نه آن کنیزک این امر را فاش کرد و نه من فـاش کـردم بـه احـدى و نـمـى دانـسـت این را مگر خداوند تعالى

پس برادرم را ترسى عارض شد و در سال دیگر با او بیرون شدیم و رفتیم خدمت حضرت صادق (علیه السلام) ، پـس از نـزد آن حـضـرت بـیـرون نـیـامـد مـگـر آنـکـه قائل شد به امامت آن حضرت .(87)

87- ( الخرائج راوندى ) 2/617.
(۸/فروردین/۹۲ ۱۲:۳۰)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

امام محمّد باقر عليه السّلام:
هر كس در خلوت، مرتكب گناه شود، خداوند به او توجه نمى‏ كند.
بحار الانوار: 46/ 258، ضمن حديث 59.

سلام

در زمـانی که کنی قصدِ گناه / گـر کنـد کـودکی از دور نــگاه

شـرم داری ز گُنـه در گــذری / پــردۀ عــفّتِ خـــود را نــدری

شـرم بـادت ز خـداوند جـهان / کــه بُـود واقـفِ اسـرارِ نهـان!
سلام
من هر چی فکر می کنم ، این یعنی
هر كس
مرتكب
گناه
شود، خداوند به او توجه نمى‏ كند.

نمی دونم درسته یا نه ، اما همه می دونیم که گناه در دید عموم بیشتر از گناه در خلوته ، خوب نمی شه گفت امام علیه السلام به کنایه گفتند که هر گناهی باعث عدم توجه الله جل جلاله می شه؟
گویا منظور علی اقا رو نگرفتید .
ما چند نوع توجه داریم .
توجه عمومی که به همه افراد افرینش میشود . که خداوند رحمان است
توجه خاص به بنده های خاص . مثل کسانی که توبه میکنند و ...

توجهاتی که عامل هدایت میشود از توجهات خاص است که خداوند در قران میفرماید فلان کار بکنید بلکه هدایتتون کردم .
گناه در اشکار که تکلیفش معلومه ... گناه در خلوت هم حساب هست
نتیجه اش اینه که شما اگر بروی پیش معصوم و ولی خداوند اون توجه خاص (نه ظاهری ) توجه باطنی و قلبی رو به کسی که اهل گناه هست نمی اندازد .
نامه امام زمن (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به شیخ مفید رو ببینید . چنان القابی به ایشون میده دل ادم یه جوری میشه ... این توجه خاص هست ...
این معنا در اهل معرفت بیشتر جریان داره ...

التماس دعا
خیلییییییییییییییییی قشنگه مرسی لذت بردم[تصویر: happy.png]
بسم رب المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم
پیرامون تاپیک این داستان که شاید دوستان خودشون بدونند خالی از لطف نیست.
جوانک شاگرد بزاز، بی خبر بود که چه دامی در راهش گسترده شده. او نمی‏دانست این زن زیبا و متشخص که به بهانه خرید پارچه به مغازه آنها رفت و آمد می‏کند، عاشق دلباخته او است، و در قلبش طوفانی از عشق و هوس و تمنا بر پاست.

یک روز همان زن به در مغازه آمد و دستور داد مقدار زیادی جنس بزازی‏ جدا کردند، آنگاه به عذر اینکه قادر به حمل اینها نیستم، به علاوه پول‏ همراه ندارم، گفت: " پارچه‏ها را بدهید این جوان بیاورد، و در خانه‏ به من تحویل دهد و پول بگیرد ".
مقدمات کار قبلا از طرف زن فراهم شده بود، خانه از اغیار خالی بود، جز چند کنیز اهل سر، کسی در خانه نبود. محمد بن سیرین - که عنفوان جوانی را طی می‏کرد و از زیبایی بی بهره نبود - پارچه‏ها را به دوش گرفت و همراه آن زن آمد. تا به درون خانه داخل شد در از پشت بسته شد.

ابن سیرین به داخل اطاقی مجلل راهنمایی گشت. او منتظر بود که خانم هر چه زودتر بیاید، جنس را تحویل بگیرد و پول را بپردازد. انتظار به طول انجامید. پس از مدتی پرده بالا رفت. خانم در حالی که خود را هفت قلم آرایش کرده بود، با هزار عشوه پا به درون اطاق‏ گذاشت.
ابن سیرین در یک لحظه کوتاه فهمید که دامی برایش گسترده شده ‏خواهش کرد، فایده نبخشید. گفت چاره‏ای نیست باید کام مرا بر آوری. و همین که دید ابن سیرین در عقیده خود پا فشاری می‏کند، او را تهدید کرد، گفت: " اگر به عشق من احترام نگذاری و مرا کامیاب نسازی، الان فریاد می‏کشم و می‏گویم این جوان نسبت به من قصد سوء دارد. آنگاه معلوم است که‏ چه بر سر تو خواهد آمد ".

موی بر بدن ابن سیرین راست شد. از طرفی ایمان و عقیده و تقوا به او فرمان می‏داد که پاکدامنی خود را حفظ کن. از طرف دیگر سر باز زدن از تمنای آن زن به قیمت جان و آبرو و همه چیزش تمام می‏شد. چاره‏ای جز اظهار تسلیم ندید.
اما فکری مثل برق از خاطرش گذشت. فکر کرد یک راه‏ باقی است، کاری کنم که عشق این زن تبدیل به نفرت شود و خودش از من‏ دست بردارد. اگر بخواهم دامن تقوا را از آلودگی حفظ کنم، باید یک‏ لحظه آلودگی ظاهر را تحمل کنم. به بهانه قضاء حاجت، از اطاق بیرون‏ رفت، بعد از کمی با سر و صورت و لباس آلوده از دستشویی برگشت. و به طرف زن آمد. تا چشم آن زن به او افتاد، روی درهم کشید و فورا او را از منزل خارج کرد.محمد خود را به نزدیکی آب روانی رساند و خود را شست، تنش برای همیشه بوی عطری بر خود گرفت از هرجا که عبور می کرد همه متوجه می شدند که محمد ابن سیرین از اینجا گذشته است. آری محمد با این نقشه پای بر نفس خویش نهاد و پوزه شیطان را بخاک مالید و از مهلکه نجات یافت.

""""
محمد همان ابن سیرین معروف است که به تعبیر خواب معروف است. بزرگان و عارفان گویند هرکه بر شهوت خویش غلبه کند خداوند چون حضرت یوسف بر او علم خوابگزاری عطا نماید. و او نیز یکی از همان مردان بزرگ و وارسته است.

راستی ما اگر جای او بودیم چه می کردیم؟!!
-------------------------------

انشاالله که مستدام و موفق باشید.
محتاج دعای شما خوبان هستم.

--------------------------------
"صلوات "

برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
فراموشمان نشود.

"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم

و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه

و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
(۹/فروردین/۹۲ ۱۴:۱۴)وحید110 نوشته است: [ -> ]توجه عمومی که به همه افراد افرینش میشود . که خداوند رحیم است

سلام
توجه عمومی خداوند به همه ی مخلوقات از رحمانیت اوست
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع