نقل قول:ببخشید به نظر من این حرف خیلی افراطیه!!!!!!!!!!!!!
خیر من اصلا هیچ حرف افراطی نزدم و کاملا براساس حقیقت گفتم البته خیلی ها میگن این حرفا افراطیه ولی به نظر من اصلا هم افراطی نیست خیلی هم با عقل و منطق جوره و یک چیز کاملا طبیعیه.
نقل قول:اگه اینجور باشه اصلا باید طرف بره تو غار زندگی کنه که هیچ کس و نبینه>>!!!!!!میشه؟؟!
جوون بیچاره که نمیتونه بره تو غار زندگی کنه ولی 24 ساعت میتونه تو خونه باشه فقط وقتی کار داره بره بیرون. زندگی بعضی ها اینجوریه دیگه شما خبر ندارین. تازه جوون بیچاره خیلی موقع ها به خاطر همین مسئله نمیتونه درس بخونه و بعضی موقع ها مجبور میشه بشینه گریه کنه!!!
به خاطر همین میگم این بدحجابی حق الناس بدجور!!! باید اون دنیا جواب این جوونا رو بدن.
درمورد دوره ی قدیم هم آره تقریبا همونجور بوده. نه اینکه اصلا هیچی نفهمند ولی با الان از آسمون تا زمین فرق داشته. چون اون موقع توی یک روستای کوچیک زندگی میکردن تلویزیون و هیچی نبوده و از صبح میرفتن سرکار تا غروب اصلا این مسائل تو ذهنشون نمیومده.
البته این بر میگرده حدود صد سال پیش.
نقل قول: ولی 24 ساعت میتونه تو خونه باشه
24 ساعت توی خونه!!!!!!!
انسان موجودی احتماعی هستش.....امکان نداره همش تو خونه باشی و پیشرفت کنی....
نقل قول:درمورد دوره ی قدیم هم آره تقریبا همونجور بوده. نه اینکه اصلا هیچی نفهمند ولی با الان از آسمون تا زمین فرق داشته. چون اون موقع توی یک روستای کوچیک زندگی میکردن تلویزیون و هیچی نبوده و از صبح میرفتن سرکار تا غروب اصلا این مسائل تو ذهنشون نمیومده.
البته این بر میگرده حدود صد سال پیش.
خب الان که اینجوری نیست !!!
میشه به شیوه 100 پیش زندگی کرد؟؟؟
سخته سخته سخته سخته سخته سخته سخته ...
یعنی چارش خونه نشینیه؟؟؟!!!!!!!!!!
نقل قول:یعنی چارش خونه نشینیه؟؟؟!!!!!!!!!!

من که نگفتم چارش خونه نشینیه!!!! ولی تا جایی که انسان میتونه از محیطی که واسش مضره دوری کنه!!!
بهترین چارش ازدواجه

.
بیکار نباشی چشت هرز نمیره دلت هرز نمیره فکرت هرز نمیره
بخدا
یه حرفه داشته باش انقدر میچسبی بهش همه اینا یادت میره ، جنس مخالف هم مطمئن باش کنار آدم اونقدری میاد که نه گناه کنی نه کمبودی احساس کنی .
اگه فکر میکنی هیچ کاری نداری کتاب بخون خودش برات کار جور میکنه ! دیدم که میگم

(۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۶)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]
من که نگفتم چارش خونه نشینیه!!!! ولی تا جایی که انسان میتونه از محیطی که واسش مضره دوری کنه!!!
بهترین چارش ازدواجه
.
درسته.................حال اگه یکی نتونست ازدواج کنه باید بره خونه بشینه(گفتید دیگه)
نقل قول:mahdi2012 نوشته است: ![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
بهترین چارش ازدواجه
.
درسته.................حال اگه یکی نتونست ازدواج کنه باید بره خونه بشینه(گفتید دیگه)

وای خدای من!!!
من نوشتم که : ولی تا جایی که انسان میتونه از محیطی که واسش مضره دوری کنه!!!
اینجور به نظرم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر شما باید چیکار کرد؟ شما اگه راه حل بهتری دارید پیشنهاد بدین ما هم استفاده کنیم.
نقل قول:تقوا پیشه کنه.....درسته باید از محیط دوری کنه ولی نمیتونه بره خونه نشینی که!!!!!!!!![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)

خودتون هم میگین تقوا پیشه کنه دیگه.

خونه نشینی نه به این منظور که اصلا از خونه بیرون نیاد ولی وقتی ضرورتی نداره از خونه بیرون نیاد.

آقا اصلا من نمیدونم. من یه سوال دارم دوستان لطف کنن جواب بدن؟

حکم کسی که وقتی میره بیرون و وقتی با مناظر بد روبه رو میشه و تحریک میشه و از خدا دور میشه و دیگه حال عبادت رو نداره چیه؟؟؟؟؟؟

حکم کسی که وقتی تلویزیون مثلا فیلم خارجی نگاه میکنه و تحریک میشه و از خدا دور میشه و دیگه حال عبادت رو نداره چیه؟؟؟؟؟؟