تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: معرفی یک وبلاگ بی نظیر برای همسرداری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام.

میخواستم یه وبلاگ بی نظیر رو بهتون معرفی کنم که پیدا کردنش برای خود من بزرگترین موهبت بود. خیلی چیزها ازش یاد گرفتم و اصلاً نگرشم به مقوله زندگی مشترک و همسرداری متحول شد.

بهتون توصیه میکنم حتماً ازش استفاده کنید:

تو فقط لیلی باش http://womanart.blogfa.com/
دوستان حتما سر بزنید ... مطالب واقعا زیبا و کاربردیه .
جهاد زیبای من در خاکریزی به نام خانه، برای فتح الفتوحی به عظمت "لتسکنوا الیها "

حتما سر بزنید...

[/b]
سلام

ببخشید اینطوری تبلیغ کردن برای وبلاگ مجاز نیست ولی میتونید مطلب رو نقل کنید اخرش لینکش رو بزارید

التماس دعا
امام صادق علیه السلام فرمود: «در عهد رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردى از انصار براى كارى به مسافرت رفت و به همسرش اكیداً سفارش كرد كه تا بازگشت وى از خانه خارج نشود. در این بین، پدر زن مریض شد. زن كسى را نزد پیامبر فرستاد تا به حضرت بگوید: همسر من به سفر رفته است و از من خواسته تا بازگشت او از خانه بیرون نیایم و اكنون پدرم بیمار شده است آیا اجازه مىدهید تا از او عیادت كنم؟رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در پاسخ فرمودند: خیر، در خانه ات بمان و از شوهرت اطاعت كن!
بعد از آن، حال پدر سختتر شد زن براى بار دوم كسى را نزد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرستاد و از او اجازه عیادت از پدر را خواست. پیامبر صلى الله علیه و آله پاسخ داد: در خانه ات بمان و از شوهرت پیروى كن سپس چون پدرش از دنیا رفت، براى بار سوم نزد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) كس فرستاد و گفت: اكنون كه پدرم مرده است به من اجازه مىدهید تا بر او نماز گزارم؟ پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پاسخ داد: نه، در خانه ات بمان و از شوهرت پیروى كن! ... پس از به خاكسپارى آن مرد، پیامبر كسى را نزد آن زن فرستاد و به او بشارت داد: به راستى خداوند، به دلیل اطاعت از شوهر، گناهان تو و پدرت را بخشید.»

اللهم صل علی محمد وال محمد

[/b]

این هم محض شرعی شدن تبلیغ
ادامه این مطلب و حرفای قشنگی که این خانم زدن رو از وبلاگ خودشون پیگیری کنید اینجا
آدرس های مرجع