تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تا کی روحانیت می خواهد با تلویزیون قهر کند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۰:۴۴)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]
روحانیت به جای ترشرویی با سینما نسبتش را با این هنر مشخص کند
اکبر نبوی، 22 اردیبهشت 92

تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۵۹

اکبر نبوی از منتقدان و صاحب‌نظران عرصه سینما که در زمینه مبانی هنر و ریشه‌های اجتماعی و دینی آن نیز مطالعات و پژوهش‌هایی دارد درباره ارتباط روحانیت با سینما و نقدهایی که از سوی برخی روحانیون به سینما وارد می‌شود، توضیح داد.
اکبر نبوی سالهاست که به عنوان منتقد و روزنامه‌نگار در عرصه سینما و تلویزیون حضور دارد. او به مدت هشت سال به عنوان عضو شوراي سردبيري روزنامه رسالت فعاليت كرد و در اين مدت مقالات متعددي در زمينه‌هاي هنري، فرهنگي، اجتماعي و سياسي در مطبوعات به چاپ رساند. همچنین سردبیری مجلات مختلف مثل "ويدئو ـ ماهواره"، نشريه روزانه سيزدهمين جشنواره بين المللي فيلم فجر و سردبیری یک صد جلد کتاب جیبی در حوزه‌های ادبیات، تاریخ، چهره‌های نامدار مطبوعات، عرفان، فرهنگ ملل و... را بر عهده داشته است. وی همچنین ساخت چندین مستند و برنامه تلویزیونی را درکارنامه خود دارد.
برگزاری جشنواره «روحانی در قاب سینما» از یک منظر امر مثبتی است اما به نظر می‌آید بعضی از روحانیونی که این روزها از موضعی طلبکارانه با سینما سخن می‌گویند، وظایف خود را فراموش کرده‌اند. این موضع طلبکارانه برخی روحانیون نسبت به سینما نه منطقی و عقلانی است و نه با اقتضائات و وضعیت سینمای موجود ما سازگار است. بخشی از اعتراضاتی که در این روزها در جشنواره و برنامه "هفت" تکرار شد این بود که چرا سینماگران با روحانیون مشورت نمی‌کنند اما کسانی که این اظهارات را بیان می کنند باید به این پرسش پاسخ بدهند که آیا خانواده سینما بیشتر با اخم و قهر روحانیت روبرو بوده است یا با مهر آنها؟ از منظر علمای بزرگ روحانی و بویژه مراجع تقلید، سینما جزو احکام ثانویه است یا احکام حکومتی؟ آنچه امام در بهشت زهرا فرمودند، فتوای ایشان درباره سینما در ایران بود و یا صرفا یک حکم کلی از باب ولایت بود؟

ادامه دارد..................
دوست گرامی، من قبول دارم که کم کاری مذهبیون اشکال قضیه هست، و ماییم که باید درستش کنیم.

لینک نامه‌ی استاد بهرام‌پور رو که گذاشته‌بودم چک کردم، دیدم خرابه، نمیدونم اون موقع برای شما درست بود یا نه، ولی فکر می‌کنم اگر خراب بود قاعدتاً می‌فرمودید. به هر حال، الآن این لینک نامه‌ی انتقادی استاد به صدا و سیما کار میکنه، و اگر نخوانده‌اید حتماً بخوانید، که جواب سؤالات این آقا درباره‌ی چیزی هست که اسمش رو "اخم و قهر روحانیت" گذاشته. اگر من بخوام قسمتهای مهمش رو بیارم، باید همه‌اش رو بیارم!Smile

البته مطمئن نیستم اونجا واقعاً وبلاگ شخصی ایشون باشه، اما به هر حال این مطلب رو قبلاً جاهای دیگر هم دیده بودم.

در مورد کسانی که فیلمهایشان غنای مجسم است و استفاده‌ی ابزاری از زن را بعد از انقلاب دوباره باب کردند، مهر چطور امکان دارد؟

بحث ما این هست که اینها ابتدایی‌ترین مسائل غیرقابل‌تردید رو هم وسط فیلم زیرپا میذارن، اون وقت اینها بحث می‌کنند که آیا سخن امام فتوا بود یا از باب ولایت بود!

آن سخن هر چه که بوده، من نمیدانم چه ربطی می‌تواند به روی‌گردانی‌شان از دین داشته‌باشد. یک نمونه از حرف امام در آن نامه مشخص است: "امام راحل وقتی در آخر فیلمی در معرفی‌نامه‌ي آن، نام عوامل سازنده را مشاهده کرد، به رئیس صدا و سیما حاکمانه فرمود در این فیلم بازی‌گران، مرد و زن بودند ولی دیدم گریم‌کنندگان همه مرد بودند! و از آن پس گریم کنندگان زن و مرد مستقل شدند."

زمانی که رابطه‌ی فیلمسازان و دین، از دشمنی به کمترین حد از گرایش تبدیل شود، خودشان خواهند دانست کدام کار درست است، و اگر ندانند می‌روند در یک کتاب می‌خوانند یا از یک آدم می‌پرسند.

این دیگر نیاز به گفتن ندارد که در صدا و سیما مجری حق ندارد برای کل ملت با عشوه حرف بزند، نباید دختر جوانی باشد که برای جذابیت بصری گریم شده‌است. نیاز به گفتن دارد؟

اگر نیاز به گفتن دارد، پس چرا آنها اصلاً اظهار مسلمانی می‌کنند؟ کسی که تا این حدش را نداند چطور مسلمانی هست؟

اینها چیزهایی است که تمام مسلمانان می‌فهمند. وقتی رفتم لینک رو اصلاح کنم، در آن وبلاگ، یکی از نظراتی که برای آن گذاشته شده بود باعث شد موقعیتمون بهتر دستم بیاد:

"سلام عليكم استاد عزيز بهرامبور.ببخشيد اولا من زبان فارسي خوي بلاد نيستم .از روسي از مسجد باكو در شهر استراخان با شما نويستم.ما ازرها بعد سقوط شروي با دينمن برقرديم.و نمنه ما ايران هست.با توست مهوارها صدا و سيما ايران مشاهد كردم.اما در اكثر كانالها فيلمهاي غربي مشاهد كرديم.خيلي متاسفانه .من از جانب نمازقزران ما در روسي تمام با حرفهاي شما در ان رسالة موافقم.خدا كمك همي شما"

ببینید ما کجاییم، و اهالی صدا و سیما و ارشاد می‌خواهند چه چیزهایی را توجیه کنند.Sad

(۲۳/اردیبهشت/۹۲ ۰:۰۰)فانوس *7* نوشته است: [ -> ]خب بهتره به یه نتیجه ی واحد برسیم که یه پیشنهاد یا نقد از صدا سیما داشته باشیم
یعنی همه بریم سایت صدا و سیما بگیم فلان برنامتون به فلان دلایل به درد نمیخوره
خب پیشنهاد شما شروع با کدوم برنامه هاست ؟
اگر قراره یه مورد تازه باشه، باید ببینم توی تلویزیون چی گیرم میاد.Smile
من اگر مورد تازه‌ای دیدم میگم.
[quote='فانوس *7*' pid='189728' dateline='1368389663']
چرا ؟
و پیشنهادتون برای بهتر شدن ؟

سلام دوباره
چند سالی است که به این نتیجه رسیده ام صدا و سیمای ما در راستای اهداف پشت پرده بهاییانی که بنیانگذاران قبل از انقلاب اسلامی ایران قدم میگذارد و همانند شیطان که میلیمتر به میلیمتر ما را از خداوند دور میکند ...در کار خود موفق بوده است و با نشان دادن فیلمهای تجملاتی و تبلیغات نامناسب هم فرهنگ غذا و خوراک این ملت را تغییر داده است و هم خوراک رسانه ای انها را .
چه تعداد مخاطب در برنامه های مذهبی و فرهنگی مناسب در این رسانه وجود دارد ؟
فیلمهایی که پخش می شود بسیار کلیشه ای و بیشتر در ان تبلیغ نوع زندگی اقشار مرفه است و کمترین سرمایه لازم برای رسیدن به ان سطح از رفاه که در این نوع فیلمها به نمایش گذاشته میشود نزدیک به میلیارد و بالاتر از ان است .
به همین دلیل زمانی که چنین ارقامی در میان باشد بسیاری از مخاطبان خود را اینگونه از دست خواهد داد.
زمانی که فیلمهای ساده ولی پر از محتواهای انقلابی در زمان بعد از جنگ پخش میشد ...مخاطبین ان اغلب از قشر پایین جامعه بودند ...و خود را همگرای این نوع از برنامه ها میدیدند ...اما در حال حاضر با تنوع برنامه ها و فیلمها و ابزار های موجود رسانه ای نقش این نهاد رفته رفته در حال کم رنگ شدن است .
بنده فقط به اخبار این نهاد و برنامه های مذهبی و اعیاد توجه میکنم ...و وقتم را رای دیگر محتواهای ان نخواهم گذاشت
و ترجیح میدهم به جای دیدن فیلم ...به خواندن مطالب و کتابهای مورد علاقه ام بپردازم و خوراک ذهن خودم را خودم تهیه کنم ...نه از رسانه و تلوزیون و ماهواره که ام الفساد است .

علت عدم توجه بنده به برنامه های این رسانه این است که ...نمیخواهم خوراک مغزی و فکری خودم را با دیدن برنامه های بی محتوای تلوزیون و ماهواره پر کنم ....که چیزی جز تلف کردن وقت در ان وجود ندارد ....من از طریق مطالعه و تحقیق در مورد سلایقم بیشتر به ارضای تمایلات فکری ام کمک میکنم و خدا رو شکر به مطالعه طوری عادت کرده ام که فقط برای شنیدن اخبار داخلی و یا تحولات منطقه ای به تلوزیون نگاه میکنم و بقیه منابع خبری مجازی هم که به راحتی در دسترس همه هست و میتوانند از ان استفاده کنند.
یا علی

چرا ؟

سلام دوباره
چند سالی است که به این نتیجه رسیده ام صدا و سیمای ما در راستای اهداف پشت پرده بهاییانی که بنیانگذاران قبل از انقلاب اسلامی ایران قدم میگذارد و همانند شیطان که میلیمتر به میلیمتر ما را از خداوند دور میکند ...در کار خود موفق بوده است و با نشان دادن فیلمهای تجملاتی و تبلیغات نامناسب هم فرهنگ غذا و خوراک این ملت را تغییر داده است و هم خوراک رسانه ای انها را .
فیلمهایی که پخش می شود بسیار کلیشه ای و بیشتر در ان تبلیغ نوع زندگی اقشار مرفه است و کمترین سرمایه لازم برای رسیدن به ان سطح از رفاه که در این نوع فیلمها به نمایش گذاشته میشود نزدیک به میلیارد و بالاتر از ان است .
به همین دلیل زمانی که چنین ارقامی در میان باشد بسیاری از مخاطبان خود را اینگونه از دست خواهد داد.
زمانی که فیلمهای ساده ولی پر از محتواهای انقلابی در زمان بعد از جنگ پخش میشد ...مخاطبین ان اغلب از قشر پایین جامعه بودند ...و خود را همگرای این نوع از برنامه ها میدیدند ...اما در حال حاضر با تنوع برنامه ها و فیلمها و ابزار های موجود رسانه ای نقش این نهاد رفته رفته در حال کم رنگ شدن است .
بنده فقط به اخبار این نهاد و برنامه های مذهبی و اعیاد توجه میکنم ...و وقتم را رای دیگر محتواهای ان نخواهم گذاشت
و ترجیح میدهم به جای دیدن فیلم ...به خواندن مطالب و کتابهای مورد علاقه ام بپردازم و خوراک ذهن خودم را خودم تهیه کنم ...نه از رسانه و تلوزیون و ماهواره که ام الفساد است .

علت عدم توجه بنده به برنامه های این رسانه این است که ...نمیخواهم خوراک مغزی و فکری خودم را با دیدن برنامه های بی محتوای تلوزیون و ماهواره پر کنم ....که چیزی جز تلف کردن وقت در ان وجود ندارد ....من از طریق مطالعه و تحقیق در مورد سلایقم بیشتر به ارضای تمایلات فکری ام کمک میکنم و خدا رو شکر به مطالعه طوری عادت کرده ام که فقط برای شنیدن اخبار داخلی و یا تحولات منطقه ای به تلوزیون نگاه میکنم و بقیه منابع خبری مجازی هم که به راحتی در دسترس همه هست و میتوانند از ان استفاده کنند.
یا علی

چرا ؟

با سلام

Confused

یا علی
باسیاست یکی به نعل یکی به میخ همینی میشود که میبینیم ابزاری مانند تلویزیون وسینما وماهیت آنها طوریست که طراحان کاربری آن ابزار به بسیاری ازعلوم (روانشناسی جامعه شناسی و...)مسلط بوده اند(درعلم جامعه شناسی میتوان حتی باخطای یکسال یک انقلاب راپیش بینی کرد)اساس تمدن کنونی دارای چارچوبهایی است که فراماسونها طراحی کرده اند ازقرن 18 به بعدمیتوان ملت سازی ودولت سازی رادید ووقتی شما توانستید جامعه سازی کنید به زیر وروی آن مسلط میشویدوازرسانه درجهت کنترل آن درجهت منافع خود استفاده کنید!!!کاربسیارسختی خواهد بودتا بااین ابزارکارانسانی وممتد وصادقانه انجام داد!
(۲۴/اردیبهشت/۹۲ ۳:۰۳)saeed111 نوشته است: [ -> ]باسیاست یکی به نعل یکی به میخ همینی میشود که میبینیم ابزاری مانند تلویزیون وسینما وماهیت آنها طوریست که طراحان کاربری آن ابزار به بسیاری ازعلوم (روانشناسی جامعه شناسی و...)مسلط بوده اند(درعلم جامعه شناسی میتوان حتی باخطای یکسال یک انقلاب راپیش بینی کرد)اساس تمدن کنونی دارای چارچوبهایی است که فراماسونها طراحی کرده اند ازقرن 18 به بعدمیتوان ملت سازی ودولت سازی رادید ووقتی شما توانستید جامعه سازی کنید به زیر وروی آن مسلط میشویدوازرسانه درجهت کنترل آن درجهت منافع خود استفاده کنید!!!کاربسیارسختی خواهد بودتا بااین ابزارکارانسانی وممتد وصادقانه انجام داد!

این سیاست یکی به نعل زدم یکی به میخ که در خیلی جاها داره انجام میشه که همون حذب باد هستند قبول دارم که خیلی چیزا رو بهم ریخته اما متوجه منظور کلی شما نشدم آیا منظورتون اینه چون خیلی چیزا دست ما نیس پس انقلاب فرماسونی بوده ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه نکته رو ضروری دونستم که حتما یادآوری کنم و این اینکه دوستان من فرهنگ که صدا و سیما بخشی از اونه از سیاست و دین نمیتونه جدا باشه ابدا !!!!!
پس فکر نکنیم باید فرهنگ رو جدا از آموزه های دینی عرفانی و سیاست بررسی کرد
خوب یا بد فرهنگ در سیاست و و سیاست در فرهنگ وجود داره و هم پوشانی کردند
اینکه ما دور تلویزون رو خط می کشیم و میگیم بد و نگاه نمی کنیم در واقع پاک کردن صورت مسئله هست
شاید خودمون رو خلاص کنیم ولی کار ضعیف هاست
بهتر نیس بایستیم و بجنگیم
بجنگیم با این شبیخون فرهنگی ؟؟؟؟؟
وقتی منو شمایی که ادعا داریم تا قله ی قاف تلویزیون نبینیم و به حال خودش بذاریم نباید ازش بخوایم بیاد منت کشی ما
ما میریم سراغش و اون قدر پاپیچ میشیم که گوش کنند
اصرار از ما باشه طوری نیس
به خاطر بقای سیستم هس
نظر من اینه که همه با هم یه بریم ستیت صدا و سیما و خواهش کنیم یه سریال درست و مردان بسازند و حتما ذکر کنیم که خشک و بی مزه نباشه و تبلیغ معکوس هم نشههههههههههههههه
یه مورد پیدا کردم.
دیشب خونه فامیل بودم، بخشهایی از مجموعه "ساختمان پزشکان" رو در شبکه تماشا دیدم، که یه تیکه‌ی خیلی افتضاح داشت.Sad بابت نوشتنش شرمنده‌ام.

پیرمرد(پدر نیما) با یک مرد پولدار رفته بود توی خونه خودشون و در رو قفل کرده بود تا از جایی که پولهاش رو مخفی کرده 10 میلیون بهش بده تا اون رو براش به 30 میلیون تبدیل کنه(مسلمه که سریال داره نسبت به چنین کلاهبرداری‌هایی آگاهی میده، و این کارش مسلماً خوبه).
پیرمرد گفت: من میرم لحاف و تشک بیارم(خب مخاطب میفهمه که احتمالاً پولهاش رو اونجا قایم کرده)
پولداره ترسید و پرسید: لحاف و تشک برای چی؟(که از سنگین شدن فضا معلوم بود بیشتر افراد منظور رو گرفتن)
بعد که پیرمرده با لحاف و تشک اومد پولداره باز هم ترسید.
پیرمرد نشست روی زمین بالای تشک و گفت: بیا بشین اینجا.
پولداره باز هم ترسید و گفت: آخه برای چی بیام؟
پیرمرد گفت: نترس! نمیخوام بخورمت که! بیا بشین اینجا.
آخر سر هم پولداره اومد و با ترس نشست روی تشک و پیرمرد سر تشک رو باز کرد و پولهاش رو در آورد و ترس پولداره از بین رفت.

یادمه یه تیکه از یکی از قسمتهای قبلش هم بود که برادر نیما قرار بود شام بیاد خونشون، و زمانی که نیما رفت خونه، برادرش زودتر رفته بود خونشون و تو خونشون با زنش تنها بود و داشت با زنش می‌گفت و می‌شنید.

یادمه وقتی این سریال از شبکه 3 پخش میشد، تو یکی از قسمتها یه چیزی داشت که از اینها هم خیلی بدتر بود(اگر این بار هم پخش شد میگم).

به نظرتون این برای شروع خوبه؟
یعنی منظورم اینه که بقدر کافی روشن هست که نتونن سرش بحث کنن؟
البته همیشه سفسطه امکان‌پذیره و دیوار حاشا هم که نگید، خیلی بلنده.Big Grin
سلام
من خودم خیلی کم تلویزیون میبینم در صورتی که قبلنها بیشتر میدیدم و از طرفدارهای فیلم های داخلی بودم نه اینکه ماهواره داریم و یا فیلمهای خارجی که وقتمو صرف دیدن آنها میکنم،نه. بدلیل اینکه دیگه فیلمهای تلویزیون و برنامه هاش واسم جذابیتی نداره و تنها مواقعی که از آی فیلم،شبکه تماشا یا...فیلمهای سینمایی یا سریال های قدیمی و طنزهای گذشته(ماله چند ساله پیش) پخش بشه میبینم چون واقعأ به آنها میشد بگی فیلم و کارگردان هاش واقعأ کاگردان بودن ولی حالا چی!؟؟بیشتر فیلمها بیمحتوا است و گاهی یه فیلم قشنگ پخش میشه.الان فیلمهای داخلی طوری هست که بیشتر بدآموزی داره.سینما رو که دیگه نگو... چه کسی مسئول این کارهاست؟و چه کسانی باعث شدن دیگر کارگردانهای خوبمان راغب بفعالیت در داخل نباشن و دیگر کشورها قدر آنها را بدانن و جذب آنها شوند؟؟؟همینها باعث شده ذیگر طرفدارهای تلویزیون ملی کم شود.راه حلش هم اینه زمینه ای برای فعالیت های کارگردانان خوبمان فراهم شود و بودجه کافی در اختیارشان قرار بگیرد نه در اختیار یسری کارگردانانی که فیلم های بقول دیگرعزیزان، آبکی درست میکنن.
نقل قول:و چه کسانی باعث شدن دیگر کارگردانهای خوبمان راغب بفعالیت در داخل نباشن و دیگر کشورها قدر آنها را بدانن و جذب آنها شوند؟؟؟

ممنون از نظرتون منظور شما کدوم کارگردان هایی است که الان خارجی ها قدر آن ها را بیشتر می دانند ؟؟؟؟

من با گوشه گیر سدن و تغییر جهت دادن بعضی کارگردان و بازیگران موافقم و هم چنین با مشخص شدن چهره ای دیگری از افراد مشغول در صدا و سیما و سینما که عرصه برای خود نماییشون باز شده
اما متوجه منظور شما نشدم
!!!!
نقل قول:پیرمرد(پدر نیما) با یک مرد پولدار رفته بود توی خونه خودشون و در رو قفل کرده بود تا از جایی که پولهاش رو مخفی کرده 10 میلیون بهش بده تا اون رو براش به 30 میلیون تبدیل کنه(مسلمه که سریال داره نسبت به چنین کلاهبرداری‌هایی آگاهی میده، و این کارش مسلماً خوبه).
پیرمرد گفت: من میرم لحاف و تشک بیارم(خب مخاطب میفهمه که احتمالاً پولهاش رو اونجا قایم کرده)
پولداره ترسید و پرسید: لحاف و تشک برای چی؟(که از سنگین شدن فضا معلوم بود بیشتر افراد منظور رو گرفتن)
بعد که پیرمرده با لحاف و تشک اومد پولداره باز هم ترسید.
پیرمرد نشست روی زمین بالای تشک و گفت: بیا بشین اینجا.
پولداره باز هم ترسید و گفت: آخه برای چی بیام؟
پیرمرد گفت: نترس! نمیخوام بخورمت که! بیا بشین اینجا.
آخر سر هم پولداره اومد و با ترس نشست روی تشک و پیرمرد سر تشک رو باز کرد و پولهاش رو در آورد و ترس پولداره از بین رفت.

این مثال از مثال دومتون خیلی بهتره یعنی قابلیت بحث بالایی داره
کاش بشه چند نمونه از این مثال ها بازم باشه مثل همین تا هی سند رو کنیم
میدونید منظورم رفتارهایی هست که غیر مستقیم فکر مخاطب به سمت یه سری از مسایل منحرف می کنه
ولی نام برده نمیشه که بدتر هس
خب من فکر می کنم شما و دوستان دیگه هم این لطف رو کنید
ممنون
نقل قول:و پیشنهادتون برای بهتر شدن ؟

سلام دوباره

یا علی
سلام

منظورم فیلم هایی هست که توسط کارگردانهای قدیمی و مسن ما ساخته میشه مثل فیلم های آقای مهرجویی ولی در داخل بهش بها داده نمیشه ولی اونطرف... الان خود مردم هم دنبال فیلم ها ی بی محتوا و عشق و عاشقی و...شدند و کم به فیلم های معنا دار و غنی اهمیت میدند.یا حتی همین کارگردانهای طنزهای تلویزیونی گذشتمون چرا دیگه فعالیتی ندارن؟!!(اینو واسه اطمینان خاطر میگم:بحث های من هیچ ربطی به آقای مدیری و فرهادی نداره چون بحث آنها جداس و من کاری به آنها ندارم) آدم وقتی یسری از بازیگران سریالهای تلویزیون رو در سینما میبینه که با چه اوضاعی چه فیلم های مسخره بازی میکنند و اغلب در طنزها چه حرفها و حرکات بی حیایی دارن،از هر چی فیلم داخلی زده میشه و ترجیح میده اگه گاهیم میخواد فیلم ببینه خارجی ببینه.حداقل میدونیم که آنها مسلمان نیستند و اوضاعشون اینه.انقدر که آنها مغزشون رو بکار میندازند فیلم های علمی یا علمیم نه،پرمحتوا بسازند و حتی گاهی سعی میکنند دین و فرهنگشون رو بنمایش بذارند و تبلیغ کنند،اینجا خیلی کمه و گاهی برعکس.(منظورم،فیلم های اخیره)
یه چیزه دیگه اینکه تلویزیون اینروزا خسته کننده شده چون مثله گذشته برنامه های جذابی نداره و بیشترش،حرف و بحث و گفت و گو...خوبه باشه ولی زیادش خسته کنندس.
ممنون از نظرتتون من یه پیشنهاد دارم دوست دارم بدونم شما موافق هستید و پایه ی کار یا نه فکر دیگه ای بکنیم !!!!

دیشب در شبکه ی آی فیلم یه مستند بود که آقای همیشه فعال ما در عرصه ی تلویزیون Big Grinیعنی آقای مهران رجبی Big GrinBig Grin داشتند اون رو اجرا می کردند برنامه به این ترتیب بود که ایشون به سراغ محل کار مهندسین و عمرانی ها می رفتند و روند کار مثلا ساخت یه تونل رو نشون می دادند خیلی خوب بود
پیشنهاد من اینه که در تصویر ذهنی و فرهنگ جامعه چنین مسایلی و مستنداتی تاثیر زیادی می ذاره و خیلی میتونه جذب کننده باشه پس میشه خیلی چیز های دیگه رو توش به مردم یاد داد مثل تلاش و پشتکار و توکل به خدا خب خوبه ما از این برنامه حمایت کنیم و درخواست تولید بیشتر اون رو داشته باشیم
اما جای پیشنهاد هم برای صدا و سیما باز می کنیم
اینکه بیاد ما رو با نخبگان آشنا کنه
یه یه نخبه ای می گفت یه فوتبالیست با دو تا دریب کردن و 90 دقیقه بازی تو کل ایران مطرح میشه ولی نخبگان همیشه گم نامند
حتی دانش آموزان ما هم پژوهش ها و اختراعات و ابتکارات خوبی دارند که میشه توی یه برنامه ی جذاب بهشون توجه کرد
یه بار یه مستند خارجی در این مورد دیدم که خوب بود
این ها میتونه هم تو شبکه ی مستند که دوستان عرض کردن جای کار داره مطرح بشه هم تو شبکه های پر مخاطب تر برای شروع و جذب مخاطب
یه پیشنهاد دیگه هم میتونیم داشته باشیم و اون اینکه :
باز مستندی رو بسازن که کمک خیرین رو به منطق محروم و افراد نیاز مند نشون بده البته چهره ی اون ها رو نشون نده
یه طوری باشه که روحیه ی کمک کردن و همدردی رو تقویت کنه
نه مثل کارهای ما تو نت که میاییم چند عکس از مردم فقیر میزنیم و فحش میدیم به مسئولین کسی نیست بگه خب که چی ؟
بلکه بیاییم حل مشکلاتشون رو نشون بدیم که میشود اگر ما مردم هم آستینی بالا بزنیم

دوستان من وظیفه ی صدا و سیما و سینما و اصلا استدلال برای شکل گیری این رسانه ها به دلیل فرهنگ سازی بوده است پس اگر این مسئولین خطا دارند و نمیدونن چی در جامعه میگذره و چی رو مردم بهش نیاز دارن ما بهشون یاد آور میشیم
موافق نیستید ؟
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع