شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام به بچه های خوب و با مرام تالار؛
هدف من از ایجاد این بحث، جرو بحث و درگیری نیست. بنده خانم نیستم و درکی از پوشش مانتو یا چادر ندارم و نمی دونم پوشیدن هرکدوم چه مزایا و یا معایب (و گاهی اوقات چه سختی هایی) می تونه داشته باشه. فقط دوست دارم منطق اونایی که مثلا چادر رو می پسندن بدونم و این که آیا برای این کارشون دلیل خاصی دارند، یا مثلا فقط دلیلش اینه که احساس می کنن بهتره.
فعلا خودم نظری نمی دم. چون این بحث در مورد حجاب خانم هاست و بنده تجربه کافی ندارم!
(البته یه چیزهایی به مخیله ام میاد!)
نمی دانید واقعا نمیدانید چه لذتی دارد وقتی سیاهی چادرم دل مرد هایی که چشمشان به دنبال خوش رنگترین زن هاست را میزند.
نمیدانید چه لذت بخش است وقتی وارد مغازه ای میشوم و میپرسم آقا! اینا قیمتش چنده؟ فروشنده محو موهای مش کرده زن دیگری است و حالش دگرگون است و من را اصلا نمیبیند و سوالم بی جواب میماند و من خوش حال از مغازه بیرون می آیم.
نمیدانید چه لذتی دارد وقتی مرد هایی که به خیابان می آیند تا لذت ببرند ذره ای به تو محل نمیدهند.
نمیدانید واقعا نمیدانید چه لذتی دارد و قتی در خیابان و دانشگاه راه میروید و صد قافله دل کثیف همراه شما نیست.
نمبدانید واقعا نمیدانید چه لذتی دارد وقتی جولانگاه نظرهای ناپاک و افکار پلید مردان شهرتان نیستید.
نمیدانید وافعا نمیدانید چه لذتی دارد وقتی کرم قلاب ماهی گیری شیطان برای به دام انداختن مردان شهر نیستید.
نمیدانید چه لذتی دارد وقتی میبینی که میتونی اطاعت خدایت را بکنی نه هوایت را.
نمی دانید واقعا نمیدانید چه لذتی دارد این حجاب
این نظر خانم شهید ناهید فاتحی . والبته دلایل من برای چادری شدن.
سلام
من به اقتضای شرایط زندگی که در خارج از ایران داشتم برای مدتی چادر رو گذاشتم کنار
اما الان که برگشتم و دوباره چادری شدم نمیدونید که چقدر خوشحالم
فکر نکنید که اغراق باشه اما به همین روزهای شهادت الگویم فاطمه(سلام الله علیها)قسم میخورم که احساس واقعی خودم رو بیان کردم
من چیزهایی دیدم که شاید خانم های کمی اون رو تجربه کرده باشن
امالذتی که از چادری بودنم الان میبرم هیچ وقت این جوری نبوده
طبق معمول باید ببینیم خداوند چه میپسندد ؟
چطوری بفهمیم ؟
باید ببینیم چه کسی را خدا بیشتر از همه دوست داشته . همو و همه اعمالش مورد پسند خداوند است .
فقط یک کلام فاطمه (سلام الله علیها)
در ضمن حجاب طبق ایه قران یعنی ان چیزی که بیمار دلان را به هوس نیندازد .
نفرموده مومنین یا ادم عادی فرموده بیمار دلان ...
آيه 32 از سوره احزاب، آمده است: ... به شكل هوسانگيز سخن نگوييد كه بيمار دلان در شما طمع كنند و سخن شايسته بگوييد.
التماس دعا
به هیچ وجه چادر با مانتو قابل مقایسه نیست مخصوصا مانتو های امروزی که اگر نپوشند بهتره تا بپوشند.
مانتو های که آزاد باشند و تنگ نباشند و همچنین کوتاه هم نباشند بدک نیست ولی مسلما چادر کاملترین حجاب و هیچی جایگزین نمیشه.
البته باید دقت کنیم که فقط چادر داشتن با حجاب بودن نیست خیلی ها هستند چادر میذارن ولی چادرشون از بالا کوتاهه روی نصف سرشون باقی میمونه. یا بعضی ها از جلو کوتاهه به هم نمیرسه از اینها توقعی نیست بیچاره ها پول ندارن چادر بلند تر بگیرن.
البته گاهی چادری که برخی استفاده میکنند،مورد پسند خدا نیست که هیچ... .
خیلی سخت شد ها: چیزی که بیمار دلان را به هوس نیندازد...
پس خانومها ! حواسمون باشه ،چادری که سر میکنیم هم ممکنه..

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
بنده حدود چندین سال پیش مانتویی بودم ولی به لطف خدای مهربان و عنایت ائمه (علیه السلام) به پوشش مقدس چادر مزین شدم . و هیچ لذت و آرامشی رو به اندازه ی اون حس نکردم . حالا خودتون فکرش رو بکنید که من چه آرامشی رو در این پوشش تجربه کردم و چه لذتی رو به من چشوندن که در سخت ترین شرایط اون رو از سرم برنمیدارم .چون احساس میکنم مثل یک سپر من رو از یک چیزهایی حفظ میکنه . از نگاه های آلوده حفظم میکنه, اینکه دیگه کسی بهم نگاه ابزاری نداره . بهم احترام گذاشته میشه . شاید اگه کسی که اعتقادی به حجاب نداره یا اقایون که هیچ وقت حس یک خانم چادری رو درک نکنن , من رو ببینن که توو گرمای تابستون با اون گرمای سوزان چطور چادرسر میکنم , پیش خودشون بگن , این از گرما نمیسوزه , ولی به خدا قسم , لذتی رو به کسی که با آگاهی و شناخت و معرفت به این پوشش رسیده , میچشانند که قابل وصف نیست . حتی احساس میکنه یه بویی میده این پوشش مقدس . انگار بادش میزنن که گرمش نشه . بنده خودم زمانی که مانتویی بودم , خیلی سوال داشتم , زیر بار نمیرفتم که چادر سر کنم و اصلاً حجاب داشته باشم , ولی وقتی چادری شدم , طی یک جریان عجیب غریب , و لذت داشتن حجاب رو به بنده چشاندند , انگار همه ی اون سوال ها یک مرتبه غیب شد , ذوب شد , محو شد . انگار یه لذتی رو در وجودم گذاشتند , که دیگه جای هیچ سوالی نداشت . انگار بهم گفتن : این لذت رو علی الحساب داشته باش , سولی داشتی در خدمتیم ! ولی دیگه سوالی نداشتم . هیچی ! همش برام حل شده بود . در درونم غوغایی بر پا شده بود . نمیدونم چطور توضیح بدم . انگار دیدم باز شده بود , انگار همه چی عوض شده بود . انگار تازه متولد شده بودم . دنیا یه جور دیگه بود . خیلی خنک . لذت بخش تر . زیباتر . شاید الان یکی بیاد کلی ازم دلیل بخواد و بگه اصلاً واسه چی باید چادر سر کنم من ؟ اصلاً واسه چی باید حجابم رو رعایت کنم ؟ ها ؟ نتونم کامل براش توضیح بدم , چون خودم یه لذتی رو تجربه کردم در داشتن حجاب که راستش بخوام توصیفش کنم , نمیتونم . نمیشه . در کلمات قابل توصیف نیست . اینهایی رو هم که گفتم یک از هزاران بود .
به نظرم کسی که در این دوره زمونه حجابش رو رعایت میکنه و به خصوص وقتی چادری میشه , بهش عنایت شده . دارن توو یه مسیری هدایتش میکنن . باید حواسش رو جمع کنه و بینهایت خداوند رو شکر کنه . بینهایت . بینهایت ...
التماس دعا
کسی که چادر میپوشه در مقابل چادر مسئوله و نباید کاری کنه که چادر رو هم خراب کنه که متاسفانه خیلی ها همینجورین.
میتونید به این لینک ها هم مراجعه کنید.من یک محجبه ام و هر چی عشقیه زیر چادر مشکیه .
تا چند میپرسی از جبر و اختیار / اختیار آن به که باشد دست یارررر(خدا)
(۲۴/فروردین/۹۲ ۱:۳۲)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]کسی که چادر میپوشه در مقابل چادر مسئوله و نباید کاری کنه که چادر رو هم خراب کنه که متاسفانه خیلی ها همینجورین.
به نام خداوندي كه منبع واقعي عشق و عقل است.
مانتو يا چادر هيچ تفاوتي نميكنه تا وقتيكه درك و تفكر حجاب در بطن و رگ هاي زندگي يه خانم مسلمون تزريق نشده باشه.