تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقشه ی شوم دیگری برای حجاب!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خالق زیبایی ها

این روزها در خبر ها که گشت بزنی به دو موضوع مهم می رسی! موضوع اول ، یک پروژه جدید که دشمنان برای انقلاب ما طراحی کرده اند به نام " فحشای بهاری " که به راحتی در داخل کشورمون در حال انجام است.

و موضوع دوم که البته خبرش از قبل از عید هم شنیده می شد و اون هم چیزی نیست به جز " آکادمی موسیقی گوگوش " که در اون خانمی به نام ارمیا برنده میشه......

موضوع دوم در نگاه اول آنچنان هم مهم به نظر نمی رسه ، به طوری که در تمام مدت مطرح بودنش توجهی به اون نکرده بودم تا اینکه اخیرا به صورت گسترده ای در جامعه مطرح شده و اگر در کنار موضوع اول قرار بگیره میشه به عنوان یک نقشه دقیق و از پیش طراحی شده برای " حجاب بانوان ایرانی و مسلمان " توسط دشمن مطرح بشه!!!

نمی دونم چه قدر از موضوع فحشای بهاری خبر دارید .... در اخبار هم آمده است که خانمی که البته در کشور های همسایه ایران به کارهای مختلفی مشغول بوده از جمله که در کشورهای حاشیه خلیج فارس به برگزاری شوهای لباس می پرداخته با ورود به کشور در شهرهایی مثل تهران ، شیراز و اصفهان به برگزاری شوهای لباس می پردازد .

و تبلیغ لباس هایی را می کند که به هیچ وجه مناسب بانوان ایرانی و مسلمان نیست و این را می شود در تبلیغات این شوی لباس دید . که البته به وضوح هم میتوان تاثیرات این تبلیغات را در پوشش بهاره بر خی از بانوان که اصلیت خود را فراموش کرده اند دید .

اما موضوع دوم که تکمیل کنند همین پروژه فحشای بهاری است ... در شبکه ماهواره ای من و تو که ماهیت صهیونیستی و وهابی مدیران آن بر همگان روشن است خانمی به نام ارمیا که خود را مسلمان مینامد و با هیچ مردی دست نمیدهد مشغول آوازه خوانی است !!!

و مهم تر از همه اینکه در آکادمی موسیقی گوگوش، در بین چندین خواننده بی حجاب و... به عنوان برترین خواننده مطرح می شود !! اگر به عکس ها و تصاویر موجود از این خانم دقت کنیم در می یابیم که نحوه پوشش وی چیزی نزدیک به لباس های مورد نظر پروژه فحشای بهاری است.

این دو ماجرا در کنار یکدیگر که قرار گیرند نقشه شوم استکبار برای حجاب بانوان ایرانی را بر ملا می سازند ...

به علاوه اینکه شهره شدن این خانم در کشورمان - که به صورت گسترده ای و با ابزار های نویت ارتباط جمعی در حال انجام است - می تواند مضرات فراوانی داشته باشد مثل توجیه کردن آواز خوانی توسط یک زن مسلمان که البته در دین اسلام و البته در فرهنگ ایرانی کاملا تقبیح شده است.

به هر حال لزوم مقابله با این شوی لباس و مقابله با این نقشه شوم استکبار توسط مسئولین و مردم و به خصوص بانوان ایرانی ضروری به نظر می رسد...

سربازی در مسیر

سلام

نکنه همینه که یه برند به اسم Poosh به فارسی پوش راه انداخته؟؟؟

من عکس های مدل هاشو دیدم افتضاحه!!!

نمیدونم چرا همچین آدم هایی راحت دارن فعالیت میکنن تو کشور!!!

بیا چند تا از عکساش ایناها...

انصافا این لباسا از لباسای ماهواره ای تحریک کننده تره... Angry

AngryAngryAngry

این چه وضعشه دیگه...
....................................................................................................​.........................................................

از آنجایی که اشاعه منکر خود منکر است عکس ها حذف شدند.(مشکات)
ببینم این عکس هایی که گذاشتید مال ایرانه؟!
در ضمن بهتره حداقل این عکس هارو یه کم مات کنید اینا که خیلی افتضاحه
شرمنده...

بله متاسفانه ایرانه

من تو گوگل جستجو کردم اینا اومد دیگه لینکشو گذاشتم

SadSad

این عکسارو مات میشه کرد وضعیت حجاب تو کوچه خیابونارو چیکارش کنیم؟؟؟

تهران و کرج که وضعیت اقتضاحه... Sad

اگه این تصاویر خیلی بده خودتون زحمتشو بکشید دیگه...ببخشید
واقعا؟؟؟؟!!!!!
الان فرق این با بی حجابی کامل چیه؟!
پس نیروی انتظامی چه کار میکنه؟
آدرس های مرجع