با سلام
در صددیم تا جشنی بزرگ و تاثیر گذار در عید غدیر 92در تهران برگزار کنیم
میدانم که الان هم دیر است برای برنامه ریزی اما از هیچی بسی بهتر است
خواهان ایده های ناب تمام شما بزرگوارن هستم
شما این چنین در نظر بگیرید که از هیچ حیثی محدودیت نداریم
در تمام زمینه ها ما را یاری کنید
ااز انتخاب مخاطب
طریقۀ دعوت
نوع پذیرایی
همایش
تاتر
سخنرانی
پرسش و پاسخ
تفریحی
و
و
و
انشاالله تا خود حضرت مولی اجرتان دهد
سلام
تبریک میگم به خاطر طرح خوبتون
در مورد انتخاب مخاطب توصیه میکنم حتما کودکان هم حضور داشته باشن
با توجه به اینکه پیامبر جلیل القدر صلوات الله علیه واله در همان عید غدیر به همه توصیه کردند که حاضرها به غایب ها پیام غدیر رو برسونن بنده فکر میکنم یکی از راههای این تبلیغ، جذب کودکان باشه
عید غدیر91 من از خواهر زاده ام که 8 سالشه خواستم که داستان غدیر رو برام تعریف کنه و بعد بهش جایزه دادم
هنوزم که هنوزه قضیه رو فراموش نکرده و ماجرای غدیر رو فراموش نکرده
من فکر میکنم روی کودکان شیعه بیشتر باید کار کرد
با سلام و احترام..
اولین چیزی که به ذهنم رسید 110 مرتبه ذکر شریف "یا علیُ یا علیُ یاعلی..."
جمعی و یکصدا
سلام بر رهروان غدير "
ابتدا تشكر و قدرداني مي نمايم از باني تايپك و همه عزيزاني كه شركت فرمودند و بعد ها هم خواهند شركت نمود .
حقير هم يه چند تا سايت و و بلاگي كه در همين راستا فعاليت مي نمايند خدمت دوستان معرفي مي نمايم .
اميدوارم كه مفيد باشد .
خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و همه رهروان غدير و خانواده هاي محترمشان باد ان شاءالله
موفق و پيروز و سربلند باشيد
يا علي عليه السلام
سلام
به نظر من در مکانی ، ترجیحا در قسمت خشکی بیرون شهر ، یک برکه مصنوعی یا طبیعی استفاده کنید ، و اطرافش ماجرای غدیر رو شبیه سازی کنید.
خطبه هم در ساعت مشخصی به صورت مجازی خونده بشه ، کلا زمان بندی زیبا و نزدیک به واقعیت داشته باشه.
یک برنامه داشته باشید برای ثبت نام شرکت کنندگان و ثبت در سامانه به عنوان برادر دینی و بعدا برنامه ای برای این برادران (خواهران) داشته باشید تا هم رو فراموش نکنند و از مشکلات ، نیاز ها و .... هم باخبر باشند.