تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار در گیری ها و تحوّلات سوریه (قسمت دوّم)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
.
به نام خدا

خدا را شکر
مشاهدات جالب رزمندگان از آزادسازی القصیر؛
از هدایای ترویستها برای حوریان تا ساخت تندیس یزید!!!!!!!!!
برای رزمندگاني که شهر استراتژيک "القصیر" را آزاد کردند سؤال بود که تروریست‌های تکفيري به هلاکت رسيده، چرا مقادیر زیادی لباس‌های زیر زنانه به همراه خود داشته‌اند، اما علت این اقدام بعد از آزادسازی اين شهر، مشخص شد. [تصویر: 340592_793.jpg]

گروه بين الملل مشرق - پایگاه خبری "عرب تایمز" در گزارشي درباره آزادسازي القصير می‌نویسد: «در فرهنگ اسلامی، موضوع ظهور امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ارتباط زیادی با بسیاری از اتفاقات جهانی و به ویژه تحولات سوریه دارد و در بسیاری از نوشته ها نیز اشاره‌ها و علامت‌های زیادی در مورد علائم نزديک شدن ظهور وجود دارد که یکی از این علامت‌ها ویرانی شام و شورش شخصي با صفت "سفیانی" است.»

اين گزارش در ادامه، به بررسی تحولات مربوط به آزادسازی "القصير" به دست رزمندگان مقاومت اسلامي و ارتش سوريه پرداخته و می نویسد: دلایل زیادی از طریق روایات موثق در دهها کتاب وجود دارد که یکی از آنها موضوعی است که حجت الاسلام "علي کورانی" در کتاب خود که سالها قبل به چاپ رسیده، نوشته که فتنه سفیانی به صورت دقیق از شهر "درعا" آغاز می‌شود جايي که آشوب هاي سوريه از آنجا کليد خورد.

عرب تايمز در ادامه بدون تأیید این نظریه سعی می‌کند ارتباط این موضوع با تحولات جاري در آزادسازي شهر القصیر را بررسی کند و می‌نویسد: در ابتدا برای سوریه که تروریست‌ها را از بین می بردند، عجیب بود که چرا آنها مقادیر فراوانی لباس‌های زیر زنانه با خود حمل می‌کنند، آنها نمی‌دانستند که این افراد فریب خورده، خود را برای ملاقات با "حورالعین" آماده کرده بودند و قرار بود این لباس ها را پس از کشته شدن در راه جهاد، به حوريان بهشتي پيشکش کنند.

[تصویر: 340591_976.jpg]بر اساس اين گزارش، در میان کشفيات به دست آمده از اجساد برخي تروريست ها پس از پاکسازی القصير، علاوه بر بمب‌های دستی و خشاب‌های گلوله‌ها، به وفور قرص ها و داروهای تقويت جنسی نیز یافت شده که طبق اظهارات اسیران تکفیری، اين قرص ها را برای ورود به کاخ هاي حوريان در بهشت آماده مي کرده اند. طبق فتاواي مفتي هاي وهابي، هر کس براي جنگيدن با ارتش سوريه و حزب الله و به نیت سرنگوني بشار اسد به سوريه برود، پس از کشته شدن، مستقيماً وارد بهشت و آغوش حوریان مي شود!

اين گزارش مي افزايد: البته موضوع بهشت و جهنم و رستاخیز و حورالعین، بخشی از اعتقاداتی است که همه مسلمانان آن را قبول دارند اما موضوع جدید این است که بحث بهشت و حور، بخشی مخفی از فعالیت‌های عضوگیری گروه‌هایی را تشکیل می‌دهد که به دنبال شکار قربانیان خود از میان جوانان عوام و کم سواد لیبیایی و تونسی و سوری و سایر جوان های بیکار در کشورهای عربی است که فقر و نیاز مالي، آنان را از دنیا زده کرده و ترغیب آنها به جهاد و وصال حورالعین، بهترین جایگزین برای آرزوهای دور و درازی است که این افراد در ذهن می پرورانند و قدرت رسیدن به آنها را ندارند.

[تصویر: 340593_372.jpg]

گزارشگر عرب تایمز در ادامه به نقل از یک رزمنده جوان مقاومت اسلامي با نام سازماني "علي" که در آزادسازی منطقه غربی "العاصی" در حومه القصير شرکت داشته، می‌نویسد که برای وی واضح و روشن است که ائتلافی جهانی بین صهیونیست‌ها وهابیت در راستای منافع مشترک آنها در سوریه به وجود آمده است.

علی که با دیدن صحنه هايی در جریان آزادسازی "القصير" به چنين استدلالی رسیده است، می گوید: پس از اینکه درگیری ها در جبهه "السلومیه" پايان يافت، میدان درگیری مملو از کشته های وهابی بود که روی زمین افتاده بودند، هنگامی که اجساد کشته ها را جابجا می‌کردیم، به تروریستی رسیدیم که هنوز در حالت احتضار بود؛ من مقداری آب به او نوشاندم اما او لبخندی زد و خیال کرد من از عناصر همرزم او در "جبهة النصرة لأهل الشام" هستم. در اين هنگام، به سختی زیر لب زمزمه کرد: «تنديس.. تنديس.. را فراموش نکنید..»

من فکر کردم که حال احتضار و سکرات مرگ، او را به هذیان گویی واداشته است لذا او را رها کرده و رفتم اما پس از اینکه سلاح‌ها و تجهیزات آنها را مصادره کردیم، به چند کتابچه و متون فرقه ای آنها دست یافتيم که دست نوشته هایی نیز در میان آنها وجود داشت. دست نوشته هایی که در تمام آنها یک موضوع مشترک وجود داشت؛ اينکه «باید در شام، مجسمه بزرگی از یزید بن معاوية بن أبي سفيان درست شود که سر حسین بن علي [عليهما السلام] را در دست دارد و در آن زمان است که معاویه جديد به عنوان خليفه "امارت اسلامي شام" خروج خواهد کرد تا حکومت فراگير خود را در روی زمین برپا کند.»

علی که در حين بیان این خاطرات، تنش به لرزه افتاده بود به خبرنگار "عرب تایمز" گفت: من قسم می خورم که سوریه به جایی برای تمام مجرمان تبدیل شده و من می‌توانم بگویم که سوریه به مقصد سفر حجی برای تمامی آنها شده است تا در آنجا با سفیانی آخرالزمان ملاقات کنند.

وی در مورد کنار گذاشته شدن خود از صحنه درگیری‌ها می‌گوید: ما در جبهه غربي "القصیر" بودیم و در جایی مستقر شده بودیم که ناگهان از کانالی که چند متر از ما دورتر بود، صدای زمزمه اي شنیدیم و به سرعت، وضعیت جنگی به خود گرفتیم. من نارنجک‌هایی را به سمت آن کانال پرتاب کردم و بعد از هر بار نارنجک انداختن، تکه‌های خونين بدن تروريست هاي وهابی بود که متلاشي مي شد و بيرون مي افتاد.

وی می افزاید: لحظاتی بعد شیخی با ریش سرخ و کمری خم شده ظاهر شد، ما می‌خواستیم او را زنده دستگیر کنیم چون به نظر، گنجی از اطلاعات بود؛ من به او نزدیک شدم و برای دلداری دادن او گفتم: ای شیخ تو نمی‌دانی دورتر از اینجا و محل زندگي ات چه جناياتي دارد اتفاقاتی می‌افتد. جنایتکاران حتی حرمت نبی اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و صحابه وی را هم نگه نمی‌دارند و قبر "حجر بن عدی" را هم نبش کرده اند. ناگهان شیخ فریاد زد و بر پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اصحابش، سبّ و لعن فرستاد و دريافتم که او خود، يکي از عناصر تکفيري "جبهة النصرة" بوده است.

علی می گوید:‌ من وقتی دیدم این شیطان مجسم به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دشنام داد، اختیار از کف دادم و در یک حرکت سريع، او را به درک واصل کردم اما او درهمان لحظات آخر که به تصور خودشان لحظات استجابت دعاست، شروع کرد به فرياد کشيدن و گفت: الله اکبر.. معاویه آمد... معاویه آمد..

وي مي افزايد: از اين قبيل صحنه ها را من و همرزمانم فراوان ديده ايم و از اين گفتني ها درباره آزادسازي القصير فراوان است.
عجب شستو شوی مغزی دادن این بنده های خدارو
خودشون جای خوب نشستن و با تزریق این افکار، بنده های خدارو فدای اهدافی می کنن که هیچ وقت بهش نمی رسن.
«علی اصغر شنائی» و «مهدی خراسانی»که به عنوان مدافع حرم حضرت زینب(سلام الله علیها) در دمشق انجام وظیفه می کردند به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ مراسم تشییع پیکر شهید «علی اصغر شنائی» و شهید «مهدی خراسانی» دیروزـ یکشنبه 19 خرداد ـ در دامغان برگزار شد.

این دو مجاهد که به عنوان مدافع حرم حضرت زینب(سلام الله علیها) در دمشق انجام وظیفه می کردند به شهادت رسیدند.

به گزارش خبرنگار ابنا، پیکر این دو شهید پس از اقامه نماز میت توسط حجت الاسلام والمسلمین ترابی امام جمعه دامغان در دو روستای خورزان و شهر دیباج برگزار شد.

شهید شنائی در دیباج و شهید خراسانی در خورزان از توابع شهرستان دامغان به خاک سپرده شدند.
[quote

[تصویر: 1060580_907.jpg][تصویر: 1060579_766.jpg]

مسئله جالب توجه ارائه واکنش از سوی مدیران "شبکه الجزیره" بوده است. این عمل شنیع نشان‌ می‌دهد که شورشیان سوری تنها به فکر اهداف خود بوده و به همرزمان خود به ویژه زنان رحم نمی‌کنند.

[/quote]

اون کلاهی که سرشه مگه ماله پرس تی وی ایران نیست؟؟؟؟
اینا دوتان یا یه دونه اند ؟Big GrinBig Grin
برا هر دو طرف خبر می اورده؟
(۲۰/خرداد/۹۲ ۱۹:۵۷)arman mohseny نوشته است: [ -> ][quote

اون کلاهی که سرشه مگه ماله پرس تی وی ایران نیست؟؟؟؟
اینا دوتان یا یه دونه اند ؟Big GrinBig Grin
برا هر دو طرف خبر می اورده؟
سلام
کلا خبرنگارا برای اینکه از بقیه قابل تشخیص باشن روی جلیقه یا کلاه کلمه pressرو می نویسن به معنای کلی اصحاب رسانه یا مطبوعات. ربطی به پرس تی وی ندارهWink

انتقام «جبهه النصره» از پیروزی ارتش سوریه در القصیر/قتل عام شیعیان دیر الزور+ فیلم

[/b]

جبهه تروریستی النصره در واکنش به پیروزی ارتش سوریه در القصیر و برای انتقام از حامیان حکومت اهالی منطقه «حطله» در دیرالزور را به صورت وحشیانه قتل عام کردند.

[تصویر: 13920320000349_PhotoA.jpg]
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «پانوراما الشرق الاوسط»، جبهه تروریستی النصره در جنایتی جدید ده‌ها شهروند سوری را در حطله دیر الزور کشته و جسد‌های آنها را مثله کرد.

این اقدام تروریست‌ها در واکنش به پیروزی ارتش سوریه در القصیر و انتقام از شیعیان حامی حکومت در شرق سوریه روی داده است.

سازمان دیده بان حقوق بشر سوریه تأکید کرد که تروریست‌ها 60 مسلمان شیعه
را در این منطقه به قتل رسانده‌اند که منجر به ایجاد حالت رعب و وحشت در میان مردم شده و تعداد زیادی از آنها از خانه‌های خود فرار کرده‌‌اند.

تروریست ها با شعار « یا لثارات القصیر» اقدام به آتش زدن حسینیه‌ها و کشتن شیعیان این منطقه کردند و همچنین به خانواده رهبر دینی شیعه این منطقه تجاوز کرده و سه دختر وی را پس از تجاوز در ملاء عام به قتل رسانده و نیز خود وی را ربودند.

این منطقه 2000 شیعه دارد که سالهای طولانی در کنار دیگر مذاهب و ادیان به صورت مسالمت‌آمیز زندگی می کردند.

تروریست‌ها که فیلمی از جنایت خود منتشر کرده‌اند گویشی غیر سوری دارند و در این فیلم با توهین به شیعیان به شیعیان کویت نیز به دلیل حمایت از مردم سوریه هشدار می‌دهند و از اهل تسنن این کشور می‌خواهند شیعیان کویت را قتل عام کنند.
بسیاری از تروریست‌هایی که در قالب جبهه النصره در سوریه حضور دارند از کشورهای عربی دیگر از جمله عربستان و لیبی با حمایت قطر و ریاض به سوریه آمده‌اند و پیشتر نیز سابقه حضور در افغانستان و عراق را داشته‌اند.

تروریست‌ها بسیاری از زنان این منطقه را به عنوان اسیر ربوده‌اند و کلیساها، مساجد و حسینیه‌های حطله را ویران کرده و آتش زده‌اند.

این تجاوز در پاسخ به پیروزی های ارتش سوریه در القصیر بوده که از دید کارشناسان نشانگر عجز و ناتوانی تروریست‌ها در مقابله با ارتش و نیروهای مردمی است.

ارتش سوریه در نبردی که دو هفته به طول انجامید موفق شد شهر مرزی القصیر را که به مدت یک سال به پایگاه تروریست‌ها و شاهراه قاچاق سلاح و نیروی آنها تبدیل شده بود باز پس گیرد این عملیات ضربه سنگینی به تروریست‌ها وارد کرده است
دیگه جهاد مسلحانه برای جنگ با وهابی ها در سوریه و در دیگر کشور ها بر پیروان اهل بیت اهل بیت علیه سلام واجب شده
خبر را اصلاح کنید لطفا. شهید شنایی در دیباج و خراسانی در خورزان به خاک سپرده شدند . من خودم حضور داشتم در مراسم
به گزارش مشرق به نقل از فارس، جنبش تسخیر وال‌استریت در صفحه فیسبوک خود تصویری دلخراش را از جنایات تروریست‌های سوریه منتشر کرده است که بهتر از هر تصویر دیگری بیانگر آن است که باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا دستور تحویل سلاح به چه «موجوداتی» را صادر کرده است؟

[تصویر: 353679_401.jpg]
بنابراین گزارش، جنبش تسخیر وال‌استریت در جملات کوتاهی که در کنار این عکس منتشر کرده، می‌نویسد: «دختر سوری به زنجبر کشیده شده است و جبهه النصره به دلایل مذهبی (شیعه بودن) پدر و مادرش را در پیش چشم او به قتل رسانده است.»

جنبش تسخیر وال‌استریت در نهایت می‌نویسد: «ایالات متحده آمریکا از این تروریست‌ها حمایت می‌کند.»
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع