۱۸/اردیبهشت/۹۲, ۱۲:۴۸
صفحه: 1 2
۱۸/اردیبهشت/۹۲, ۱۵:۵۰
کتاب صحیفه مهدیه
مؤلف: سیّد مرتضی مجتهدی، مترجم: محمّد حسین رحیمیان.
مؤلف: سیّد مرتضی مجتهدی، مترجم: محمّد حسین رحیمیان.
ناشر: انتشارات دارالثقلین، قم
خیلی کتاب جالبی است. تمام نماز ها و دعاها و ... که از جانب سایر امامان درباره امام زمان نقل شده و نمازها و دعاهایی که ایشان به شیعیان آموزش داده اند در این کتاب موجود است.
اگر به کتاب های دفاع مقدس علاقه مندید در انتشارات روایت فتح و امینان کتاب های بی نهایت زیبایی می توانید بیابید.
انتشارات موعود هم که کتاب های بی نظیری دارد. من کتاب رویای آمریکایی را هم خریدم . کتاب جالبی است . ممنون از سید ابراهیم. کتاب تاریخ ناگفته و پنهان آمریکا هم خوبه .
اگر به کتاب های دفاع مقدس علاقه مندید در انتشارات روایت فتح و امینان کتاب های بی نهایت زیبایی می توانید بیابید.
انتشارات موعود هم که کتاب های بی نظیری دارد. من کتاب رویای آمریکایی را هم خریدم . کتاب جالبی است . ممنون از سید ابراهیم. کتاب تاریخ ناگفته و پنهان آمریکا هم خوبه .
۲۱/اردیبهشت/۹۲, ۰:۵۴
شاید برای ارسال این پست کمی دیر شده باشه ولی ارزش ارسال رو داره . امروز من به نمایشگاه کتاب رفته بودم و چند تا کتاب خوب و مفیدی که خریدم به دوستان معرفی میکنم تا در فرصت مناسب این کتاب ها رو تهیه کنن
1_
نام کتاب: آمریکا دنیا را به کدام سو می برد
موضوع کتاب:امپربالیسم جهانی
نام نویسنده و مترجم کتاب:تهیه شده توسط بنیاد فرهنگی پژوهشی غرب شناسی
نام ناشر کتاب: سروش
2_
نام کتاب:لابی صیهونیسم در ایالات متحده امریکا
موضوع کتاب:صیهونیسم شناسی
نام نویسنده و مترجم کتاب:محسن اسلامی
نام ناشر کتاب:فقاهت
3_
نام کتاب:نبرد نابرابر
موضوع کتاب:روند ظهور و سقوط رژیم صیهونیستی
نام نویسنده و مترجم کتاب:حسن واعضی
نام ناشر کتاب:سروش
4_
نام کتاب:جایگاه صیهونیست های مسیحی در امریکا و نقش آنان در سیاست این کشور
نام نویسنده و مترجم کتاب:حسین صلواتی پور
نام ناشر کتاب:راه نیکان
1_
نام کتاب: آمریکا دنیا را به کدام سو می برد
موضوع کتاب:امپربالیسم جهانی
نام نویسنده و مترجم کتاب:تهیه شده توسط بنیاد فرهنگی پژوهشی غرب شناسی
نام ناشر کتاب: سروش
2_
نام کتاب:لابی صیهونیسم در ایالات متحده امریکا
نام نویسنده و مترجم کتاب:محسن اسلامی
نام ناشر کتاب:فقاهت
3_
نام کتاب:نبرد نابرابر
موضوع کتاب:روند ظهور و سقوط رژیم صیهونیستی
نام نویسنده و مترجم کتاب:حسن واعضی
نام ناشر کتاب:سروش
4_
نام کتاب:جایگاه صیهونیست های مسیحی در امریکا و نقش آنان در سیاست این کشور
نام نویسنده و مترجم کتاب:حسین صلواتی پور
نام ناشر کتاب:راه نیکان
۲/خرداد/۹۲, ۲۱:۲۹
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه ی دوستان
امسال قسمت شد دو بار رفتم نمایشگاه و کلی کتاب خریدم.
مدتی بود دنبال نهج البلاغه ای تو قطع مناسب میگشتم تا بتونم راحت حمل کنم (همونطور که میدونید قطع های جیبی بازار اسمشون جیبیه! در واقع قابلیت حمل اسان رو ندارن). تا اینکه تو غرفه ی انتشارات بنیاد نهج البلاغه نا امیدانه از فروشنده پرسیدم نهج البلاغه چند تکه دارید. او هم گفت برای اولین بار این اتفاق افتاده و نهج البلاغه همراه چاپ کردیم.
این نهج البلاغه تو 12 جلد کوچک جیبی به چاپ رسیده که واقعا مناسبه.
سلام خدمت همه ی دوستان
امسال قسمت شد دو بار رفتم نمایشگاه و کلی کتاب خریدم.
مدتی بود دنبال نهج البلاغه ای تو قطع مناسب میگشتم تا بتونم راحت حمل کنم (همونطور که میدونید قطع های جیبی بازار اسمشون جیبیه! در واقع قابلیت حمل اسان رو ندارن). تا اینکه تو غرفه ی انتشارات بنیاد نهج البلاغه نا امیدانه از فروشنده پرسیدم نهج البلاغه چند تکه دارید. او هم گفت برای اولین بار این اتفاق افتاده و نهج البلاغه همراه چاپ کردیم.
این نهج البلاغه تو 12 جلد کوچک جیبی به چاپ رسیده که واقعا مناسبه.
نقل قول:
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، مجموعه 12 جلدی «نهجالبلاغه همراه» با ترجمه آیتالله سید جمالالدین دینپرور از سوی بنیاد نهجالبلاغه چاپ شده است و از پرفروشترین آثار این بنیاد به شمار میرود. این اثر دارای ترجمه فارسی ساده و روان است که هر خوانندهای میتواند از این اثر در همه جا استفاده کند.
http://www.ibna.ir/vdcds50ffyt09j6.2a2y.html
۳/خرداد/۹۲, ۲:۱۷
سپاس فراوان از اطلاع رسانی شما.
خداروشکر قرآن،صحیفه سجادیه هم با این سایز در بازار موجوده.که خودمونم داریم.الانم که به قول شما نهج البلاغه اومده.خب خداروشکر.
البته شنیدم که مفاتیح هم در این سایز قراره به بازار بیاد.که اگه ان شاالله بیاد خیلی خوب میشه.
التماس دعای فراوان

خداروشکر قرآن،صحیفه سجادیه هم با این سایز در بازار موجوده.که خودمونم داریم.الانم که به قول شما نهج البلاغه اومده.خب خداروشکر.
البته شنیدم که مفاتیح هم در این سایز قراره به بازار بیاد.که اگه ان شاالله بیاد خیلی خوب میشه.
التماس دعای فراوان
۳/خرداد/۹۲, ۱۳:۴۶
مفاتیح الحیات رو خریدم خدایی خیلی تکراری بود

اصلا خوب نبود ، بهش 2 میدم از 10

اصلا خوب نبود ، بهش 2 میدم از 10
صفحه: 1 2
![[تصویر: 01.jpg]](http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/22199/01.jpg)
![[تصویر: n00167831-b.jpg]](http://www.ibna.ir/images/docs/000167/n00167831-b.jpg)