شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام دوستان ببینید
یک انجمن معروف ایرانی هست
که موضوعش مسائل ج-ن-س-ی هست
اونجا انجمن هم داره که توش بحثای زیادی علیه اسلام انجام میشه
و اقلیت کمی هستند که به نفع اسلام حرف می زنند
لطفا کسایی که میتونن فعالیت کنن پیغام بدن
تا حسابی ضایعشون کنیم
اگه تعدادمون زیاد بشه و پست بدیم و جواب بدیم میتونیم خیلی اونهارو ضایع کنیم که به ماحیت کثیفشون پی ببرن
لطفا کسایی که میتونن فعالیت کنن پیغام بدن
سلام محمد جواد
به نظرم خیلی وارد شدن یه این سایتها قدری خطر داره، چون ممکنه آدم کشیده بشه به سایر قسمتهای سایت و وسوسه بشه.
من خودم چنین کاری رو امتحان کردم. باید خیلی قوی باشی تا مثلاً وسوسه نشی که عکسهاشونو ببینی.
(۱۱/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۳۹)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]گزارش تخلفات سایبری، فعالیتی موثر در عرصه جنگ نرم!
دوست عزیز به این فکر کنید که شاید با این کار ( فعالیت با برنامه ریزی قبلی برای ارشاد کاربران این گونه انجمن ها ) بشه چند نفر از کاربران اون انجمن رو از خواب غفلت بیدار کرد به نظر شما ارزش این کار بیشتر از این نیست که بخواهیم تنها به گزارش دادن این جور انجمن ها اکتفا کنیم
حکش کنید فی*ل*ترش کنید به نظرم بهتر باشه تا اینکه برای یه مشت بی سر پا دلیل بیاریم که خودشون رو مهم ببینن
لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ
در دين هيچ اجبارى نيست و راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است پس هر كس به طاغوت كفر ورزد و به خدا ايمان آورد به يقين به دستاويزى استوار كه آن را گسستن نيست چنگ زده است و خداوند شنواى داناست
(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۵:۱۲)سینا ع نوشته است: [ -> ]حکش کنید فی*ل*ترش کنید به نظرم بهتر باشه تا اینکه برای یه مشت بی سر پا دلیل بیاریم که خودشون رو مهم ببینن
لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ . در دين هيچ اجبارى نيست و راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است پس هر كس به طاغوت كفر ورزد و به خدا ايمان آورد به يقين به دستاويزى استوار كه آن را گسستن نيست چنگ زده است و خداوند شنواى داناست
من تا حدودی با حرف شما موافق هستم کسانی رو که عمدا خودشون رو به خواب غفلت زدن نمیشه بیدار کرد اما دوست عزیز توجه کنید که دشمن هم این رو میخواد تا ما هیچ گونه کمکی به این گونه افراد برای بیرون اومدن از منجلاب گناه نکنیم تا این افراد هر چه بیشتر در منجلاب گناه غرق بشن و بقیه افراد جامعه رو هم با خودشون به درون منجلاب بکشن اگه همین امروز ما اقدامی نکنیم فردا افراد بیشتری به منجلاب گناه کشیده خواهند شد
ای بابا آدرسشو تو پیام خصوصی میتونه بده که ولی نمیده ما رو گرفتی آقا محمد جواد؟