(۱۵/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۱۵)كارمند پيمانی نوشته است: [ -> ]
»
سر نبش قبرکننده ی “حجر بن عدی” را بریدند
لحظاتی پیش تصویری در شبکههای اجتماعی عربزبان مبنی بر دستگیری یکی از عوامل نبش قبر «حجر بن عدی» صحابی جلیل القدیر پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امیرالمومنین علی(علیه السلام)، منتشر شد.
بر اساس این گزارش، عکس منتشر شده حکایت از بریده شدن سر این تروریست تکفیری به دست شخصی ناشناس دارد.
به گزارش ابنا، خبرگزاری "براثا" عراق نیز درمورد این موضوع گزارش داد: اين فرد توسط كميتههاي مردمي وابسته به ارتش سوريه دستگير شده است.
این خبر منبع موثق و رسمی ندارد و صرفا جهت اطلاع رسانی از سوی خبرگزاری ابنا منتشر شده است.
سلام بر مهدي
اين جريان دو حالت داره
يا دروغ محضه
يا اينكه اگر واقعيت داشته باشه كه بعيد به نظر مياد ، كار خودشونه ، چون ديدند عكساشون پخش شده خواستند پيش دستي كنند و آتش فتنه را داغترش كنند .
در هر صورت خدا لعنتشون كنه اين وهابيون از خدا بيخبر رو
هنوز شيعه اقدامي نكرده
واي به اون روزي كه شيعه بخواد اقدامات خودش رو شروع كنه
شيعيان و محبان علي ابن ابيطالب عليه السلام منتظر فتواهاي مراجع عظام هستند .
يالثارات الحسين عليه السلام
وای ی ی ی ی ی ی ی....بر ما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خدا لعنتشون کنه.خدایا فرج آقا رو نزدیک کن،ای خدا...!
به نام خدا
دوستانی که بنده را متهم به تفرقه افکنی و گرفتن خون جلوی چشم میکنند، من هم گفتم یک اقلیتی از آنها انسانهای خوبی هستند ولی اکثریت آنها شیعیان را کافر میدانند و این حقیقت محض است. یک نکته دیگر بعد از حوادث اتفاق افتاده هم بگم، بهتر است به جای اینکه ما از حقوق سنیها حمایت کنیم لااقل در این تالار که متعلق به شیعیان است یک هم مذهب خود را محکوم نکنیم . اگر این اتفاق برعکس بود و شیعیان مقصر بودند، مطمئن باشید آنها انقدر هوای یکدیگر را داشتند که هرچقدر هم افرادی میان آنها احساسی میشدند، باز هم با یکدیگر متحد بودندو باز هم از آن فرد حمایت میکردند ولی متاسفانه ما اینطور نیستیم و بخاطر همین مسئله و بعضی مصلحت اندیشیها، هر روز آنها بیشتر بر طبل مبارزه باشیعه میکوبند. شما نقشه چندسال قبل که توسط سازمان سیا برای خاورمیانه منتشر شد را دیده اید؟؟ ایران را به چند کشور کوچکتر تقسیم کرده اند که شامل آذربایجان - خوزستان- کردستان- سیستان به عنوان کشورهای مستقل است. دوستان بهتر است به جای اینکه به دنبال حقوق سنیها باشند به دنبال حقوق شیعیان مظلوم باشند. یکبار هم گفتم بنده نگفتم که باید سنیهای داخلی را از حقوق خود محروم کنیم، بلکه گفتم باید روی آنها و فعالیت آنها نظارت دقیق باشد و لااقل در پستهای حساس نباشند. شما به کشورهایی مثل عراق و لبنان و حتی سوریه نظری بیاندازید در این کشورها سنیها هم در اداره مملکت دخیل بودند ولی دائم در کارهای حکومت سنگ اندازی میکنند و باعث خیلی از کشتارها هستند و به دنبال تجزیه کشورهای فوق و جدایی از شیعیان هستندو حتی مطمئن باشید مطمئن باشید، اگر میتوانستند شیعیان را کشتار میکردن ولی نمیتوانند. دوران جنگ تحمیلی را به یاد بیاورید آن زمان که خبری از وهابیان و سلفیها نبود همین عراقیهای سنی، چقدر از ما شیعیان را کشتند و چقدر از شیعیان داخل خود عراق توسط آنها کشته شدند. شما حادثه مکه در سال 66 را به یاد بیاورید که با حجاج ما چکار کردند این سعودیها و اکنون در بحرین با شیعیان آنجا چکار میکنند. انقدر از اینها حمایت نکنید، اینها نمیگویم تمامشان، بلکه اکثریتشان با شیعه دشمن هستند یا آنرا قبول ندارند بکل. شما مطمئن باشید اگر شیعه را قبول داشتند ،مطمئنا متوجه حقیقت شیعه میشدند و مذهب خود را به شیعه تغییر میدادند. سنیها چطور میتوانند شیعیان را قبول کنند ولی، خلافت امیرالمومنین علی (علیه السلام) را و حقکشی در حق ایشان را قبول ندارند. باز هم میگویم بنده نه میگویم باید با سنیها پیکار کرد ،نه میگویم حقوق آنها را پایمال کرد، بلکه باید لااقل در داخل کشور بر آنها نظارت کرد تا تجربه ریگی و جدایی طلبان کرد عضو پژاک و پان عربهای خوزستان تکرار نشود که در شرایط کنونی، با توجه به متحد شدن چند کشور سنی با یکدیگر بر علیه ایران شامل ترکیه، عربستان و قطر، از بحرانهای احتمالی جلوگیری شود. یک نکته هم ذکر کنم که دوستان بهتر است در این مواقع، حتی اگر هم کیشمان احساساتی هم شد، محکومش نکنیم چون اینکار باعث تفرقه در میان خودمان و سواستفاده دشمنان اهل بیت خواهد شد. انها را ببینید که چطور هوای یکدیگر را دارند و ببینید در جریان تخریب قبور، یک اقلیتی از سنیها این حرکت را محکوم کردند و هیچ تظاهرات اعتراضی یا حتی اجتماع کوچک هم بر علیه این حرکته زشته وهابیها، به راه ننداختند . خوب این نشانه چیست به نظر شما؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم
تاریخ ز تکرار خودش گریان است
با نوح بگو که نوبت طوفان است
از مرقد حجر بن عدی فهمیدم
از چیست مزار فاطمه(سلام الله علیها) پنهان است
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
برادر ،عدالت عزیز ،نامت عدالت است و رفتارت ناعدالتی ،تو میگویی باید نظارت کنند ،من میگویم این کار را می کنند و اگر بیش تر از این بخواهند نظارت کنند باید همه ی آنها را زندانی کنند ،من اگر بخواهم بخاطر شیعه بودنم از حرف تمام شیعه ها دفاع کنم چه درست و چه نادرست ،حتی اگر به ناحق ،میشوم همان سنی و دیگر نباید ادعا کنم شیعه ی حضرت علی(علیه السلام) هستم ،در کجا حضرت علی (علیه السلام) از یاران خود فقط بخاطر اینکه حامی حضرت علی (علیه السلام) بودند حمایت کرد (شما منشور عدالت را خوانده اید ،نامه حضرت به مالک اشتر) حضرت مشخص کرده است که یک حاکم چگونه باید رفتار کند و من نه تا به حال شنیده و نه دیده ام که کسی بگویید حضرت فرموداند که ، کسانی که به حضرت اعتقاد ندارند باید محدودیت داشته باشند .
وهابیت را هم یکبار مشخص کردم اگر نوشته های مرا کامل خوانده باشید ،متوجه شدید.
دیگر علاقه ای به ادامه ی بحث ندارم ،چرا که بعد از این همه توضیح باز شما حرف خودتان را می زنید ،اگر حق با شما بود من حتی یک لحظه هم مقاومت نمی کردم (چنانچه از نظر رفتار وهابیت در یک نظریم )برادر بحث یعنی نتیجه گرفتن ،یعنی پیدا کردن حقیقت
(عدالت عزیز من ترکم،آذریم آمریکا نقشه بکشه برای جدایی ،من و خیلی ها ، که اینجا میشناسم ،مخالف جدایی طلب ها هستیم که کم هستن و اکثریت برای آذربایجان جدا شده هستن ، تازه ما می گیم آذربایجان هم باید دوباره به ایران عزیزمون برگرده )
بسم الله الرحمن الرحیم
تصویر منتشر شده پیکر مبارک "حجر بن عدی"
به گزارش وبگردی
باشگاه خبرنگاران به نقل از عماد نیوز ، پس از انتشار خبر حمله سلفی ها و وهابیون افراطی به مرقد مطهر "حجر بن عدی” و ربودن پیکر مطهر یاور امیرالمومنین (علیه السلام) ، تصویری در شبکه خبری الغوطه الشرقیه که وابسته به معارضین سوری است منتشر گردید که ادعا شده است این تصویر متعلق به پیکر مبارک "حجر بن عدی” ، از صحابه رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و امیرالمومنین(علیه السلام) می باشد.
سلام بر مهدي
http://persian.shirazi.ir/shownews.php?Code=3463
[/align][/size][/color][/font][/size][/align][/font]
[align=-WEBKIT-CENTER][/align][align=-WEBKIT-CENTER]بیانیه دفتر آیت الله العظمی شیرازی در هتک حرمت به قبر و پیکر مطهر حجر بن عدی
![[تصویر: space.gif]](http://persian.shirazi.ir/img/space.gif)
بسم الله الرحمن الرحیم
بار دیگر وهابیت، چهره غیر انسانی و ضداسلامی خویش را برای جهانیان آشکار کرد و با عملی أسف بار که هیچ دین و آیینی آنرا پذیرا نیست، اقدام به هتک حرمت قرآن کریم، و رسول الله صلی الله علیه وآله نمودند وبا نبش قبر صحابی جلیل القدر رسول خدا صلی الله علیه و آله جناب حجر بن عدی رضوان الله علیه لکه ننگ دیگری را از خود بر جای گذاردند.
شخصیت با عظمتی که از مسلمانان راستین و مؤمنان حقیقی و بندگان صالح خدا بشمار می رفت و در جنگهای صفین و جمل و نهروان، در رکاب وصی بلافصل رسول خاتم و نفس او حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام شمشیر زده بود.
حقیقتاً برای جامعه اسلامی دردناک است که عده ای با منتسب نمودن خود به دین مبین اسلام، چهره کامل ترین ادیان را چنین جلوه می دهند و در طول تاریخ با قتل و غارت و خونریزی، سبب اسلام هراسی در اقصی نقاط جهان شده اند و دست به دست صهیونیزم جهانی در پی تخریب چهره واقعی پیامبر رحمت و آیین پاکش هستند.
با کمال تاسف در طول تاریخ شاهد آن بودیم که این فرقه ضاله و منحرف، به کمک فتاوای کینه توزانه ی مفتی های بی تقوای وهابی، جسارت و اهانت های متعددی به بقاع متبرک مسلمین، از جمله قبور مطهر ائمه مظلوم بقیع علیهم السلام و حرمین عسکریین علیهماالسلام و قبر مطهر حضرت سکینه سلام الله علیها و... نمودند.
سکوت معنا دار نهادهای بین المللی و مجامع حقوقی آنقدر در مذاق این گروه تکفیری حلوات بخشید که این بار دست به جسارتی غیر انسانی زدند و با تخریب قبر مطهر شاگرد برجسته مکتب رسول خدا صلی الله علیه و آله جناب حجر بن عدی، پیکر مبارک و سالمش را از قبر بیرون آوردند و به مکانی نا معلوم منتقل نمودند.
مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی، پس از شنیدن این خبر تلخ و ناگوار، بسیار متأسف شدند و در بیاناتی فرمودند:
این جنایات بدلیل مانع شدن از حکومت غدیر است و سبب اصلی این جنایات کسانی هستند که نگذاشتند فرهنگ غدیر در جامعه اسلامی بر پا باشد.
مرجع عالیقدر در ادامه فرمودند: اگر چه خدای متعال ستمگران را مهلت می دهد اما بدون کیفر وا نمی نهد و خود وعده داده است که مستضعفان، ستمدیدگان و صابران را از یاری خویش و رستگاری و عزت برخوردار سازد.
در همین راستا، دفتر حضرت آیت الله العظمی شیرازی مدظله العالی ضمن محکوم کردن این اقدام غیر انسانی،این فاجعه دردناک را ابتدا، به محضر مقدس حضرت حجت بن الحسن العسکری امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و سپس به مرجعیت شیعه و به مسلمانان جهان تسلیت و تعزیت گفته و از مجامع بین المللی و حقوق بشر و مسئولین دولت سوریه می خواهد تا این فاجعه تأسف بار را پیگیری نمایند. و در راستای انتقال پیکر مبارک این صحابی جلیل القدر رسول خدا صلی الله علیه و آله و یار باوفای امیرالمؤمنین علی علیه السلام ازهیچ اقدامی دریغ نکنند.
وَسَیَعْلَمُ الَّذِینَ ظَلَمُوا أَیَّ مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُونَ
دفتر آیت الله العظمی حاج سید صادق حسینی شیرازی مدظله العالی
22/جمادی الثانی/1434هـ ق ـ قم المقدس
[/align]
خدا حفظش كنه
زنده باشي مرد
از سيد حسن ياد بگير و بگو
لبيك يا حسين عليه السلام
منابع نزديك به "بشار اسد" رئيس جمهور سوريه از ارسال نامه اي از سوي وي به مقامات آمريكا خبر دادند.
به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛ منابع نزديك به "بشار اسد" رئيس جمهور سوريه در گفتگو با روزنامه"الراي" كويت اظهار داشتند اسد از مقامات روسيه خواستار پاسخ نامه اي شده كه از طريق اين كشور به مقامات آمريكايي ارسال كرده است.
اين منابع در ادامه افزودند در اين نامه بشار اسد اظهار داشته تجاوز جديد اسرائيل به سوريه به مثابه اعلان جنگ اين رژيم عليه سوريه است و از اين به بعد هشدار و يا بررسي تجاوز در كار نخواهد بود و پاسخ تجاوز بلافاصله و به صورت فوري اجرا خواهد شد.
رئيس جمهور سوريه همچنين در پيام خود به مقامات آمريكايي از دستور خود براي استقرار سامانه موشكي جديد "هوا به زمين" و "زمين به زمين" براي پاسخ فوري به تجاوز احتمالي ديگر اسرائيل به خاك اين كشور سخن به ميان آورده است.
[/b]