(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۵۹)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]پس بچه ها چرا نظراتتون رو نمیگید. بیایید یه کاری کنیم دیگه.
یا هو آنسر چیه؟
بابا به خدا ما هم داریم داد میزنیم که یه عده بشیم و کار کنیم اما متاسفانه هیچکس نمیاد جلو.
منظورم
answers.yahoo.com
بود که یه بخشش مربوط به اسلام هست و در اونجا سلفی ها و وهابی ها و تندرو ها بیشتر فعال هستن و دیدم خودم بعضی ها که میخوان مسلمون بشن از اونجا کمک میگیرن و اگه ما یه تعداد نزدیک به صد نفره باشیم که خیلی عالیه.میتونیم اونجا رو تحت کنترل خودمون بگیریم.الان که در کنترل تندرو ها و سلفی هاست و بار ها هم من از اونجا امتیاز منفی گرفتم و گزارش شده پست هام.
بچه ها بیان پای کار تا یه کاری بکنیم.
راستی داداش ما که انگلیسی بلد نیستیم چیکار کنیم

؟
(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۱۹)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]راستی داداش ما که انگلیسی بلد نیستیم چیکار کنیم
؟
اون ایده اولیه ای که گفتم همه چی زبان نیست و ابعاد مختلف داره.اما یاهو آنسر و امثال اون نیاز به زبان انگلیسی داره.
ایده برای راه اندازی پایگاه قوی تبلیغ تشیع و اسلام
(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۳۲)mahdi2012 نوشته است: [ -> ]ایده برای راه اندازی پایگاه قوی تبلیغ تشیع و اسلام
خب این یه بخشیش زبان هست و خیلی مهارت ها نیازه مثل طراحی پوستر و ساخت کلیپ و ... .
شما میگی 100 نفر
تو همین تالار بعید میدونم بتونیم 10 نفر جمع کنیم . این کار زمان میخواد و پشت کار .
به نظر من به جای اینکه هر چند وقت یک بار بگید بیایم یه کاری بکنیم مدیرای تالار بیان یک پیام سراسری بدن و از افرادی که می خوان همکاری کنن بخوان توانایی هاشون رو با یک ایمیل شخصی به مدیرا بدن
بعد بر اساس اونا بشینین تصمیم گیری کنین
حداقل من طی این چند سال چندین بار از این جور چیزا دیدم که یک موضوع این طوری راه میندازید چار نفر اعلام امادگی می کنن بعدشم هیچی به هیچی
(۱۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۲۸)soshiant نوشته است: [ -> ]
شما میگی 100 نفر
تو همین تالار بعید میدونم بتونیم 10 نفر جمع کنیم . این کار زمان میخواد و پشت کار .
من بهترین حالتنش رو گفتم و گرنه با 30 40 نفر هم میشه
سلام.واقعأ فکر و ایده بسییییار خوبیه.چون جدأ ما از این نظر ضعیف هستیم و کم فعال.و در مقابل،مذاهب مختلف بسیار فعال و قوی.اگه واقعأ چنین سایتی راه اندازی بشه،خیییلی خوبه .انشاا...پاش بایستید و دودل نشوید.من نمیدونم چکاری از دستم بر میاد چون آگاهی و علم کافی ندارم و کوچکتر از اینم که بتونم یک ایده ناب بدم ولی همیشه آرزوم بوده در این زمینه ها فعالیت داشته باشم و یک سودی به عنوان یک شیعه و دوستار اهل بیت (علیهم السلام)داشته باشم.فعلأ می تونم تشویقتون بکنم و دعا واسه موفقیت و دست یافتن به چنین کاری.

طرحتون عالیه.منم تاحدی اطلاعات دارم ولی فعلا به خاطر کنکور و کمبود وقت نمیتونم فعالیتی داشته باشم
ایشالا سال دیگه بعد از کنکورم بهتون ملحق میشم
در پناه حضرت عشق..موفق باشید و سربلند..